Adana'nın sokak dügünleri

Sırf sana yqzmqknicin siteye giriş yaptım vallahi doğma büyüme adanaliyim 1 seneyi aşkın süredir de iş sebebiyle diyarbakirda yaşıyorum. Evet sokak düğünü oluyor insan rahatsız oluyor da haklısın ama bunu adanaya ama etmen saçma olmamış mı? Adana dışında tüm ülke genelinde yapılan tüm düğünler salonlarda mi oluyor sence? Ayrıca sana söyle söyleyim diyarbakır da iyi bi semtinde ve güvenlikli vs sitede oturuyorum daha 10 gün önce sitenin içinde gece 1 de düğün alayı gelip 1 saatten fazla müzikle oynayıp birde apartman girişinde havai fişek patlattilar. . Benim de küçük çocuğum var inanılmaz korktu ve biz çok sinirlendik rahatsız olduk ama bunu diyar8a mal etmiyoruz hani heryerde olan bir durumm. Sizin de yapacağınız şey yüksek müzik sesinin yasak olduğu saatler yanilmiyorsam 11 ya da 12 o saatleri geçince hala Aynı şekilde devam ediyorlwrsa polisi arayıp şikayet edebilirsin.

Ben suan adana da yasadigima gore bu olay adanada olduguna gore nereyi sikayet edeyim. 1 saat olsa 3. Saatte olsa yemin ederim opup basima koyarim ama yokk dugun saatleri hem fazla hemde 3.un 2.gun falan suruyor.ALLAH razi olsun konum icin giris yapmissin ama baska yerde olsa orayida yazardim adanaya ozel bi durum degil bu.buda bi gercekki adanada dugun salonlari hemen hemen hic tutulmuyo gibi bisi hepsi sokak dugunu yapiyor.biz insan degilmiyiz ise giden okula giden insanlar var onlarada yazik degilmi.cokmu zor bi dugun salonu tutmak.dun gece saat 3.4 kadar elektrik yoktu sinekten sicaktan uyuyamadim gunduz uyuyim dedim yine dugun sesi geldi .dun aksama dogru calmislardi dugunu saati bilmiyorum ama.bugun sabah caldilar ya 10.bucuk yada 11

Ben suan adana da yasadigima gore bu olay adanada olduguna gore nereyi sikayet edeyim. 1 saat olsa 3. Saatte olsa yemin ederim opup basima koyarim ama yokk dugun saatleri hem fazla hemde 3.un 2.gun falan suruyor.ALLAH razi olsun konum icin giris yapmissin ama baska yerde olsa orayida yazardim adanaya ozel bi durum degil bu.buda bi gercekki adanada dugun salonlari hemen hemen hic tutulmuyo gibi bisi hepsi sokak dugunu yapiyor.biz insan degilmiyiz ise giden okula giden insanlar var onlarada yazik degilmi.cokmu zor bi dugun salonu tutmak.dun gece saat 3.4 kadar elektrik yoktu sinekten sicaktan uyuyamadim gunduz uyuyim dedim yine dugun sesi geldi .dun aksama dogru calmislardi dugunu saati bilmiyorum ama.bugun sabah caldilar ya 10.bucuk yada 11

Bende dedim ya cok dusundum sikayet etmeyi sonrada insanlarin dugununu rezil etmiyim diye vazgectim
Ben de mersindeyim şimdi bile düğün var davul zurna sesi duyuluyor ama nereden geliyor bilmiyorum yakınlarda yok neredeyse haftanın 7 günü var sitede oturuyorum sitenin için de bile yapıyorlar artık şikayet durumunda izin soruyorlar izinli değilse bitiriyorlar en çok da atılan havai fişeklerden bıkkınlık geldi yani bana göre sokak düğünlerinede aynı masraf gidiyor orkestra,solist,davulu,masa sandalye kiralama,yemeği,çerezi pastası vs bir sürü para gidiyor.

Dugun yeri bedavaya gelsin derken rezil olunasi bir durum.
Bana acayip itici geliyor bu sokak eglenceleri.
Isiniz mi yok allesen ya diyesim geliyor.
Bi de nerde sokagin serserisi berdusu varosu varsa ordadir.

Aynen masraf bencede ayni ama neden sokakta pis yerde yapip hemde insanlari rahatsiz ediyolar.durum oyle bi hal almiski evimizin karsinda camii var.camii nin taziye sandalyelerini cikarip dugun yaptilar gecenlerde soka girdim ya :) havaii fisek severim izlemeyi ama orkestra sesi bni cok rahataz ediyor bide solist hep lololo diyip sarki soyluyom ayagina para kazaniyor :) ben hayatimda bukadar kotu solist gormedim hep ayni seyleri soyleyip duruyor

Dugun yeri bedavaya gelsin derken rezil olunasi bir durum.
Bana acayip itici geliyor bu sokak eglenceleri.
Isiniz mi yok allesen ya diyesim geliyor.
Bi de nerde sokagin serserisi berdusu varosu varsa ordadir.

Dugun sokakta olunca oylr olur tabi hirlimidir hirsizmidir girer aralarina hic farketmezler bile biri gelin tarafi digeri damat tarafi zanneder sonra olanlar olur.kavgada cikiyor dugunde

Eşimin eski oturduğu sokakta roman lar yapıyor düğünü hem yol kapanıyor hem gürültü kırda açık alanda güzelde sokakta çok kötü Allah kolaylık versin

+1
Ben de bu Mersin'in havai fişeklerinden bıktım.. Gece 12, 1 hiç farketmiyor..

Konu sahibi hiç çekinmeyin arayın polisi.. Biz arıyoruz valla. Kimsenin kimseyi bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yok. Hele de silah atılıyorsa hiç tereddüt etmem ararım. Polis 5 dk içinde geliyor. Kuru sıkı bile olsa silah sıkmaları yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…