- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.367
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Tesekkurler canikim :)afiyet bal şeker olsun,canına değsin,
Ayyy bol bol yiyin bari :)Yok dikkatimi cekmemisti :) gebeyim adana karpuzu falan diyince gozumde canlandi
Bigun yaparim belki simdi boyle kalsin :)Konu başlığını değiştirin bence
"Adana'nın karpuzları" yapın
Ayyy bol bol yiyin bari :)
Çok haklısın konu sahibi bence sokak düğünleri yasaklanmalı. Birde havai fişek atıyorlar bebeğim korkudan sıçrıyor ağlıyor.
Yok cocuklugum burda gecti hep vardi bu sokak dugunleri.bazen esimle elimize mendil alip evin icinde oynuyoz onlara uyalim dioruz ama sonra yine gorultuden sinirlenip duruyoz
Gündüzden baslamalari garip olmuş
Sırf sana yqzmqknicin siteye giriş yaptım vallahi doğma büyüme adanaliyim 1 seneyi aşkın süredir de iş sebebiyle diyarbakirda yaşıyorum. Evet sokak düğünü oluyor insan rahatsız oluyor da haklısın ama bunu adanaya ama etmen saçma olmamış mı? Adana dışında tüm ülke genelinde yapılan tüm düğünler salonlarda mi oluyor sence? Ayrıca sana söyle söyleyim diyarbakır da iyi bi semtinde ve güvenlikli vs sitede oturuyorum daha 10 gün önce sitenin içinde gece 1 de düğün alayı gelip 1 saatten fazla müzikle oynayıp birde apartman girişinde havai fişek patlattilar. . Benim de küçük çocuğum var inanılmaz korktu ve biz çok sinirlendik rahatsız olduk ama bunu diyar8a mal etmiyoruz hani heryerde olan bir durumm. Sizin de yapacağınız şey yüksek müzik sesinin yasak olduğu saatler yanilmiyorsam 11 ya da 12 o saatleri geçince hala Aynı şekilde devam ediyorlwrsa polisi arayıp şikayet edebilirsin.
Sırf sana yqzmqknicin siteye giriş yaptım vallahi doğma büyüme adanaliyim 1 seneyi aşkın süredir de iş sebebiyle diyarbakirda yaşıyorum. Evet sokak düğünü oluyor insan rahatsız oluyor da haklısın ama bunu adanaya ama etmen saçma olmamış mı? Adana dışında tüm ülke genelinde yapılan tüm düğünler salonlarda mi oluyor sence? Ayrıca sana söyle söyleyim diyarbakır da iyi bi semtinde ve güvenlikli vs sitede oturuyorum daha 10 gün önce sitenin içinde gece 1 de düğün alayı gelip 1 saatten fazla müzikle oynayıp birde apartman girişinde havai fişek patlattilar. . Benim de küçük çocuğum var inanılmaz korktu ve biz çok sinirlendik rahatsız olduk ama bunu diyar8a mal etmiyoruz hani heryerde olan bir durumm. Sizin de yapacağınız şey yüksek müzik sesinin yasak olduğu saatler yanilmiyorsam 11 ya da 12 o saatleri geçince hala Aynı şekilde devam ediyorlwrsa polisi arayıp şikayet edebilirsin.
Arkadaşım işte diyorum ya polisi arayıp şikayet edebilirsin diye
Ben de mersindeyim şimdi bile düğün var davul zurna sesi duyuluyor ama nereden geliyor bilmiyorum yakınlarda yok neredeyse haftanın 7 günü var sitede oturuyorum sitenin için de bile yapıyorlar artık şikayet durumunda izin soruyorlar izinli değilse bitiriyorlar en çok da atılan havai fişeklerden bıkkınlık geldi yani bana göre sokak düğünlerinede aynı masraf gidiyor orkestra,solist,davulu,masa sandalye kiralama,yemeği,çerezi pastası vs bir sürü para gidiyor.Bende dedim ya cok dusundum sikayet etmeyi sonrada insanlarin dugununu rezil etmiyim diye vazgectim
Ben de mersindeyim şimdi bile düğün var davul zurna sesi duyuluyor ama nereden geliyor bilmiyorum yakınlarda yok neredeyse haftanın 7 günü var sitede oturuyorum sitenin için de bile yapıyorlar artık şikayet durumunda izin soruyorlar izinli değilse bitiriyorlar en çok da atılan havai fişeklerden bıkkınlık geldi yani bana göre sokak düğünlerinede aynı masraf gidiyor orkestra,solist,davulu,masa sandalye kiralama,yemeği,çerezi pastası vs bir sürü para gidiyor.
Dugun yeri bedavaya gelsin derken rezil olunasi bir durum.
Bana acayip itici geliyor bu sokak eglenceleri.
Isiniz mi yok allesen ya diyesim geliyor.
Bi de nerde sokagin serserisi berdusu varosu varsa ordadir.
Eşimin eski oturduğu sokakta roman lar yapıyor düğünü hem yol kapanıyor hem gürültü kırda açık alanda güzelde sokakta çok kötü Allah kolaylık versinGercekten bıktim usandim burdaki sokak dugunlerinden kafam sisti. migrenim var zaten kafama sanki balyozla vuruyolar.diyarbakirda yasarken ne guzel boyle bi sorunumuz yoktu.yani cokmu zor bi dugun salonu tutmak.esim gece calisiyo gunduz geliyor orkestra sanki evin icinde uyuyamiyor .sabah basliyolar aksam 23.00 kadar caliyolar.bukadar dusuncesizlik olamaz okula gidenler de uyuyamiyor ise gidenlerde.tv aciyorum arada sesten tv sesini duyamiyorum.burdan adana'da sokak dugunleri yapanlara sesleniyorum ALLAH rizasi icin sokakta dugun yapmaktan vazgecin. :'(
Eşimin eski oturduğu sokakta roman lar yapıyor düğünü hem yol kapanıyor hem gürültü kırda açık alanda güzelde sokakta çok kötü Allah kolaylık versin
+1Ben de mersindeyim şimdi bile düğün var davul zurna sesi duyuluyor ama nereden geliyor bilmiyorum yakınlarda yok neredeyse haftanın 7 günü var sitede oturuyorum sitenin için de bile yapıyorlar artık şikayet durumunda izin soruyorlar izinli değilse bitiriyorlar en çok da atılan havai fişeklerden bıkkınlık geldi yani bana göre sokak düğünlerinede aynı masraf gidiyor orkestra,solist,davulu,masa sandalye kiralama,yemeği,çerezi pastası vs bir sürü para gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?