Adana'nın sokak dügünleri

Bu olaya ne kadar sinirlensemde duygusal yaklasiyorum cunku kina gunumde sacim bitmeo uzere hersey hazirdi kotu haber geldi ne dugunum oldu ne kinam icimde kaldi anlicaniz oyuzden sikayet etmek istemiyorum

Bende Adana'da yasıyorum.bizde oyle bir kültür yok.Adananin hangi semtinde yasıyorsunuz?

Dışarıda mahalle arasında düğün yapılacaksa izin alınması gerekiyor ve izin de en geç 12 diye biliyorum o saatten sonra polisi arayıp rahatsız oluyoruz diyebilirsiniz benm çok yaptım ve ise yaradı polis gelip dağıtıyor :)

Yok ya valla yapamam dedimya duygusal yaklisiyorum oyuzdn sikayet etmekte zorlanabilirim.benim dugunum kinam olmadigi icin

Yok ya valla yapamam dedimya duygusal yaklisiyorum oyuzdn sikayet etmekte zorlanabilirim.benim dugunum kinam olmadigi icin

Benim kınam olduğu gün salonda yaptık daha sonra evde eğlendik am ases ayarina devamlı müdahale ettim ve kimseye rahatsız vermedim hatta komşular siz gelince yattıniz mı dedi aksine resmen tepindik kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok sonuçta benim karşı tarafın yürüyüş alanı gece ickicilernden geçilmiyor on da başlıyorlar dansöz felan getiriyorlar o saatte aradım geldi dağıttı herkesi polisi

Bu olaya ne kadar sinirlensemde duygusal yaklasiyorum cunku kina gunumde sacim bitmeo uzere hersey hazirdi kotu haber geldi ne dugunum oldu ne kinam icimde kaldi anlicaniz oyuzden sikayet etmek istemiyorum

Yok zaten gelip düğün bitti herkes dağılsın falan demiyorlar şikayet var diye uyarıyorlar.. Yapabilcek pek bişey yok, olmadı belediyeye dilekçe yazabilirsiniz..

Keske herkez sizin gibi dusunceli olsa.kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok ama o hakki buluyolar kendinde.ben kendimden cok ise gidenlere ve okula gidenlere acidim .esim gece isinde caliyor gunduz basladilar 23 kadar dugun caldilar esimde 03.00 ise gittigi icin dogru duzgun uyuyamiyor sesten gozleri kan canagina donustu uykusuzluktan.okula gidenlerde sabahin korunde kalkiyolar derste calisamamizlardir valla yazik onlara ben oyle yada boyle sabredebiliyrm ama onlar nasil sabretsin allah yardimcilari olsin.ben calistigimda ailemden biri en ufak ses cikaraa uyudugumda evde kiyameti kopariyodum bu garipler napsin

Yok zaten gelip düğün bitti herkes dağılsın falan demiyorlar şikayet var diye uyarıyorlar.. Yapabilcek pek bişey yok, olmadı belediyeye dilekçe yazabilirsiniz..
Belediye bizim kaldimiz semtle fazla ilgilenmiyolar kackez kavga cikti copu bile haftada bigun almaya geliyolar.bakim desen zaten yok otobusler bile cok kotu durumda bu semtin.ama merkez yerlerde herseyiyle 4.4 luk ilgileniyolar belediye

Eskiden olsa severdim havai fişekleri ama artık bıkkınlık geldi sevmiyorum her gece yaz-kış atılıyor mutlaka .

İki Yıl önce haberlerde gündeme geldi sokakta düğün yasaklancak diye sonra unutuldu.

Seni benden iyi kim anlayabilir ki bizde istanbul'dan Eskişehir'e yerleştik şuan Tepebaşı'ndayiz burasi düğünleriyle meshurmuş biz nereden bilelim bütün yaz sokaklarda düğünler yapildi kizim ağlama krizlerine girdi bu kadar çok düğünün olduğu bir yer daha gormedim sirf oturdugum sokakta bile 3 ayda 4 düğün oldu malalleyi hiç söylemiyorum saat 12lere kadar son ses yaz günü kapi pencerede kapatamiyosun vallahi sinirden ağladiğim bile oldu.Biz kış bitiminde taşınıcaz inşallah bu devirde gerçekten rezalet kimin kimi bu denli rahatsiz etmeye hakki var?Allah size de bana da bol bol sabir versin gercekten

Hic sorma bizimde butun pencereler kapali ev cok sicak havaszliktan ölucez ama yinede ses kesilmiyo geliyo sesi.az once dugunun bittigini sandim sevindim ama bitmemis yine caliyoo ALLAH gercektn yardimcimiz olsun

Doğuda da durum aynı, şark görevi için doğudayız, ve hayatımda ilk defa böyle bi olaya şahit oluyorum... Sabah 9da 10da bir başlıyorlar düğünlere, gece 12ye kadar devam ediyorlar. Haftaiçi bile düğün oluyor, sesi zaten tüm şehirde yankılanıyor, neden, çünkü düğün salonu yok... Bıktım ben de.
Sabah kahvaltısını halay eşliğinde yapıyoruz biz de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…