- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.365
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
+1
Ben de bu Mersin'in havai fişeklerinden bıktım.. Gece 12, 1 hiç farketmiyor..
Konu sahibi hiç çekinmeyin arayın polisi.. Biz arıyoruz valla. Kimsenin kimseyi bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yok. Hele de silah atılıyorsa hiç tereddüt etmem ararım. Polis 5 dk içinde geliyor. Kuru sıkı bile olsa silah sıkmaları yasak.
Burdan semtimi belirtmek istemiyorum ama adananin kenar mahalle diebilecegin bi yerde yasiyorum :)))))Bende Adana'da yasıyorum.bizde oyle bir kültür yok.Adananin hangi semtinde yasıyorsunuz?
Yok ya valla yapamam dedimya duygusal yaklisiyorum oyuzdn sikayet etmekte zorlanabilirim.benim dugunum kinam olmadigi icinDışarıda mahalle arasında düğün yapılacaksa izin alınması gerekiyor ve izin de en geç 12 diye biliyorum o saatten sonra polisi arayıp rahatsız oluyoruz diyebilirsiniz benm çok yaptım ve ise yaradı polis gelip dağıtıyor :)
Burdan semtimi belirtmek istemiyorum ama adananin kenar mahalle diebilecegin bi yerde yasiyorum :)))))
Anladım.tasinir:sessiz sakin bir yerde oturursunuz insallah.
Yok ya valla yapamam dedimya duygusal yaklisiyorum oyuzdn sikayet etmekte zorlanabilirim.benim dugunum kinam olmadigi icin
Bu olaya ne kadar sinirlensemde duygusal yaklasiyorum cunku kina gunumde sacim bitmeo uzere hersey hazirdi kotu haber geldi ne dugunum oldu ne kinam icimde kaldi anlicaniz oyuzden sikayet etmek istemiyorum
Benim kınam olduğu gün salonda yaptık daha sonra evde eğlendik am ases ayarina devamlı müdahale ettim ve kimseye rahatsız vermedim hatta komşular siz gelince yattıniz mı dedi aksine resmen tepindik kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok sonuçta benim karşı tarafın yürüyüş alanı gece ickicilernden geçilmiyor on da başlıyorlar dansöz felan getiriyorlar o saatte aradım geldi dağıttı herkesi polisi
Belediye bizim kaldimiz semtle fazla ilgilenmiyolar kackez kavga cikti copu bile haftada bigun almaya geliyolar.bakim desen zaten yok otobusler bile cok kotu durumda bu semtin.ama merkez yerlerde herseyiyle 4.4 luk ilgileniyolar belediyeYok zaten gelip düğün bitti herkes dağılsın falan demiyorlar şikayet var diye uyarıyorlar.. Yapabilcek pek bişey yok, olmadı belediyeye dilekçe yazabilirsiniz..
Aynen masraf bencede ayni ama neden sokakta pis yerde yapip hemde insanlari rahatsiz ediyolar.durum oyle bi hal almiski evimizin karsinda camii var.camii nin taziye sandalyelerini cikarip dugun yaptilar gecenlerde soka girdim ya :) havaii fisek severim izlemeyi ama orkestra sesi bni cok rahataz ediyor bide solist hep lololo diyip sarki soyluyom ayagina para kazaniyor :) ben hayatimda bukadar kotu solist gormedim hep ayni seyleri soyleyip duruyor
+1
Ben de bu Mersin'in havai fişeklerinden bıktım.. Gece 12, 1 hiç farketmiyor..
Konu sahibi hiç çekinmeyin arayın polisi.. Biz arıyoruz valla. Kimsenin kimseyi bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yok. Hele de silah atılıyorsa hiç tereddüt etmem ararım. Polis 5 dk içinde geliyor. Kuru sıkı bile olsa silah sıkmaları yasak.
Geceli gunduzlu düğün yapiolar eğleniyorlar demek kiCaliyolar valla hemde bu sicakta.mola verdiler az once dugun sesi kesildi
Geceli gunduzlu düğün yapiolar eğleniyorlar demek ki
Seni benden iyi kim anlayabilir ki bizde istanbul'dan Eskişehir'e yerleştik şuan Tepebaşı'ndayiz burasi düğünleriyle meshurmuş biz nereden bilelim bütün yaz sokaklarda düğünler yapildi kizim ağlama krizlerine girdi bu kadar çok düğünün olduğu bir yer daha gormedim sirf oturdugum sokakta bile 3 ayda 4 düğün oldu malalleyi hiç söylemiyorum saat 12lere kadar son ses yaz günü kapi pencerede kapatamiyosun vallahi sinirden ağladiğim bile oldu.Biz kış bitiminde taşınıcaz inşallah bu devirde gerçekten rezalet kimin kimi bu denli rahatsiz etmeye hakki var?Allah size de bana da bol bol sabir versin gercektenGercekten bıktim usandim burdaki sokak dugunlerinden kafam sisti. migrenim var zaten kafama sanki balyozla vuruyolar.diyarbakirda yasarken ne guzel boyle bi sorunumuz yoktu.yani cokmu zor bi dugun salonu tutmak.esim gece calisiyo gunduz geliyor orkestra sanki evin icinde uyuyamiyor .sabah basliyolar aksam 23.00 kadar caliyolar.bukadar dusuncesizlik olamaz okula gidenler de uyuyamiyor ise gidenlerde.tv aciyorum arada sesten tv sesini duyamiyorum.burdan adana'da sokak dugunleri yapanlara sesleniyorum ALLAH rizasi icin sokakta dugun yapmaktan vazgecin. :'(
Hic sorma bizimde butun pencereler kapali ev cok sicak havaszliktan ölucez ama yinede ses kesilmiyo geliyo sesi.az once dugunun bittigini sandim sevindim ama bitmemis yine caliyooSeni benden iyi kim anlayabilir ki bizde istanbul'dan Eskişehir'e yerleştik şuan Tepebaşı'ndayiz burasi düğünleriyle meshurmuş biz nereden bilelim bütün yaz sokaklarda düğünler yapildi kizim ağlama krizlerine girdi bu kadar çok düğünün olduğu bir yer daha gormedim sirf oturdugum sokakta bile 3 ayda 4 düğün oldu malalleyi hiç söylemiyorum saat 12lere kadar son ses yaz günü kapi pencerede kapatamiyosun vallahi sinirden ağladiğim bile oldu.Biz kış bitiminde taşınıcaz inşallah bu devirde gerçekten rezalet kimin kimi bu denli rahatsiz etmeye hakki var?Allah size de bana da bol bol sabir versin gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?