ADA'nın zayıflama serüveni

ada81

Bşlngç: 79.200 gcnl: 78.200 hedef:60
Pro Üye
29 Mayıs 2010
31.316
84.698
1.123
Merhaba , kendime zayıflama günlüğü açmak istedim... Yarın ilk tartı resmimi paylaşıp hedefim 55 kiloya adım adım ulaşmak istiyorum....
Daha önce diyet gruplarında istediğim kiloya düşmüştüm ama tek başıma yapamıyorum ... buraya yazmak beni daha çok disiplin ediyor... diyetisyene birkaç kez gittim ama devam edemedim son çarem burada günlük tutarak motivasyon sağlamak istiyorum....
Günlük spor ve menülerimi yazarak hedefime kaç günde ulaşacağım merak ediyorum...

Hedef belli 55 bakalım yarın tartıda kaç kilo çıkacağım 🙄🙄🤗🤗

2 aydır haftada 2 gün pilatese gidiyorum inanılmaz toparlandı vücudum ama tartı hala aynı çünkü çoook şeker ve yemek yiyorum 🙁🙁
Bu zayıflama serüvenimde de 2 gün pilatese devam ayrıca evde eliptik bisikletim var.. Diğer günlerde eliptik ve yürüyüş ile sporumu yapacağım👍👍👍

20221125_091850.webp

25 Kasım 👍

Bugün itibaren sağlıklı temiz beslenmeye başlıyorum kendimi çok kasmayacam ayda 2 kilo vereyim yeter.... çünkü hedefi büyük tutunca kilo veremeyince strese giriyorum ... zaten bünyem kiloyu zor veriyor diyetin ilk 20 gün kitliyor kendini 😟😟
Her cuma günlüğüme tartı bildirimi yapıp her günde düzenli menü ve yaptığım sporları yazacağım böylece takibim daha kolay olur kendimi motive ederim diye düşünüyorum....
Bugün başlangıç kilo tartı fotosu gelsinnnnn 😍😍
1000058403.webp

Bana katılmak isteyen arkadaşları beklerim... öyle tablo vs yapamam çünkü vaktim yok ama şartımız cuma günü fotolu tartı olabilir motivasyon için 😊😊

Bugün menü
Sabah 10.45
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Dere otu
2 ceviz
1 kızarmış form ekmek
Yeşil çay

Akşam 16.00
3 yk bulgur pilavı
3 adet tavuk köfte
Salata
3 yk yoğurt

1,5 lt su içildi
45 dk yürüyüş bandında yürüdüm
15 dk eliptik yapıldı

Bugün güzel geçti aslında demir ilacı kullanıyorum biraz iştahım açıldı tuttum kendimi 😊

Bugün menü
Sabah 10.30
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Közlenmiş kırmızı biber
Derotu
1 ceviz
1 kızarmış form ekmek

Akşam 16.00
3 yk bulgur pilavı
Tonbalık
Salata

18.00
1 avuç kabak çekirdeği çiğ

1.5 lt su içildi az biliyorum gün boyu dışarıdayım az içebildim...

Spor
60 dk tempolu yürüyüş dışarıda

Bugün menü
Sabah 10.30
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Közlenmiş kırmızı biber
Dereotu
2 kızarmış form ekmek

Akşam 16.00
Karnabahar mantısı 1 tabak