Adelet mi şimdi bu

Yakın arkadaşım 1 yıllık evlilikten sonra çocuğu olmamasına ragmen hem nafaka aldı hemde maddi manevi tazminat aldı.
Altınlar için fotoğraflar düğün videosunu mahkemeye delil sunun, neden niçin bozduruldugunu sorucaklardir mahkemede haberiniz olsun.

Bende bu evreleri geçtim. Eşimin tek kuruşu olmamasına rağmen avukatım hiçbişey alamazsak sana borçlu halde bırakırız yarın öbür gün bir mal sahibi olsa direkt el konur tarzında konuştu. Ama benim avukatım kuzenimdi baro oldugu için ilgilenmemiştir. Keşke azcık gücünüz olsaydı da kendi imkanlarınızla karşılasaydınız.

Avukat değilim ama bana avukatin söyledikleri mantikli geldi maalesef çocuk onda, eşinizin geliri yok görünüyorsa neye nafaka bağlanacak ki? Altınlar konusunu da hic bilmiyorum ama esiniz birlikte harcadik yada kendi ailesine verdi vs diye yalan soylese aksini ispat edemezsiniz..

Is arayin kendiniz icin en iyisi, çünkü siz dünyanın en tuttugunu kopartan avukatini bile tutsanız o şerefsiz nafaka falan ödemez. (Küfür müfür artik terliğin izi çıkana kadar döven adama her şey hak) süründürür anca. Zaten bu kadar şiddet vs olduğuna göre öldüredebilir, bulasmayin caninizi kurtarın mahkemede çocuğunuzu almaya çalışın derim, maddi anlamda da öyle böyle bi işe girin en rahatı.

Ben anladım sizi
ÇOvuğunıza para alacak giysim bile yok diyorsunuz.
Kaç
Yaşında çocuğunuz ?
Ve neden eşinizle kalıyor ?
Avukat biraz uğraşmak istememiş gibi geldi bana

Bu avukat işini bilmiyor mu ya her şeye yok alamazsıne demezsin demiş. Kanıtları sunduğun halde nasıl yardım alamıyorsun? Başka avukat talep edebiliyorsan söyle bence.

Bu avukat işini bilmiyor mu ya her şeye yok alamazsıne demezsin demiş. Kanıtları sunduğun halde nasıl yardım alamıyorsun? Başka avukat talep edebiliyorsan söyle bence.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Büyük ihtimalle barodan diye ilgilenmiyor ama yanlış yapıyor sonuçta devletten alıyorlar yine parayı haaa bes alacağına üç aldıgı için yapıyordur. Ben o yola girdim avukatım öyle Bi konuştu ki boşandıktan sonra zengin olacagımı falan düşündüm

Çok üzüldüm durumunuza.Her şeyiniz eşte kalmış çocugunuz bile.Avukat neden bu kadar olumsuz konusmus o kısmı bilemedim avukat degilim çünkü.Şahsiyet dizisinde çok anlamlı bir cümle vardı.""Kızım sen adaletle hukuğu birbirine karıştırdın galiba""diyordu .Tam da sizi anlatan bir cümle bu olsa gerek. Bu durumda size önerim eger gercekten hukuken yapabilecekleriniz bu kadar sınırlıysa asla pes etmemeniz ve çalısıp para kazanmaniz, çocuğunuzu almaniz olacak.Gerisi zaten gelir.

avukat olduguna rmin

avukat uğraşmak istemiyor baro ile görüş değiştirebilirsen değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…