- 22 Temmuz 2024
- 406
- 139
- 23
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Bana da yeni geldi umreden ama kaynatmalı değil de içindeki beyaz çekirdeği rendeleyip hurma poleni ve balla karıştırıp eşinle beraber yiyin sbah akşam denildi bu kaynatma işini yeni duydumKızlar bilen kimse yok mu
Çok teşekkür ederimBana da yeni geldi umreden ama kaynatmalı değil de içindeki beyaz çekirdeği rendeleyip hurma poleni ve balla karıştırıp eşinle beraber yiyin sbah akşam denildi bu kaynatma işini yeni duydum
Tarih konusunda da geçeceğini düşünmüyorum çok sert bi meyve zaten
Tam olarak ölçüleri söyler misiniz bende yapimBende bugün yaptım daha 3 gün dinlenmesi gerekiyor dediler
Evet ya siz nasıl çıkardınızAma çok sert ve çok zor çekirdeği çıkan bi meyve
İçindeki adem elmasını rendeledimTam olarak ölçüleri söyler misiniz bende yapim
Testere ile açan var ama bizde testere yoktu çekiç b*çak yardımı ile saatler süren uğraş sonucu çıkarabildik çok dikkatli olmanız lazımEvet ya siz nasıl çıkardınız
Yaa inşallah vardır bebişİçindeki adem elmasını rendeledim
Daha sonra içine 1 bardak bal ve hurma poleni onu da inanın yazmıyor biyerde biz göz kararı döktük 2 yemek kaşığına yakın koyduk karıştırdım yarın başlıycam tabi adet olursam şu an 2 gün geçti daha olmadım inşallah bebiş vardır
Çok teşekkür ederimTestere ile açan var ama bizde testere yoktu çekiç b*çak yardımı ile saatler süren uğraş sonucu çıkarabildik çok dikkatli olmanız lazım
Bugün aldım haberi hamileyimYaa inşallah vardır bebişbelirtin var mı
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkür ederimbende adet olursam denerim iki üç günüm kaldı inşallah güzel haberler alırız
Yaaa çok sevindimBugün aldım haberi hamileyim
Amin inşallahİnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Biz 1 Eylül ayından beri istiyoruz deniyoruz olmuyorduAmin inşallahne kadar süredir olmuyordu seninki
Yaa çok zor beklemek. biz üç yıldan beri bekliyoruz iki ay önce dış gebelik geçirdim rabbim isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallahBiz 1 Eylül ayından beri istiyoruz deniyoruz olmuyordu
İnşallah canımYaa çok zor beklemek. biz üç yıldan beri bekliyoruz iki ay önce dış gebelik geçirdim rabbim isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?