- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Hayır işde .Öle olmamalı.Bütün partilerin iyi bana uyan ve uymayan fikirleri varŞimdi söyleyecek çok şey var da neden illa millet ikiye ayrılıyor? Niye ya siyahız ya da beyaz? Taraf olmayan bertaraf edilecek o yüzden mi?
Aynı şeyi düşünüyoruz. Ama Cumhurbaşkanımız öyle düşünmüyor. Ya ona biat edeceğiz ya da canımız cehenneme.Hayır işde .Öle olmamalı.Bütün partilerin iyi bana uyan ve uymayan fikirleri var
Daha önceki dönemleri yaşadınızdamı konuşuyorsunuzEvEt Turkiye cumhuriyet tarihinin en rezil donemini yasıyor. 13 yıldır kurumlara ve topraklara yapılmayan darbe kalmadı.
İlk defa bir millet bu kadar ayrısıp birbirine dusman edildi.
İlk defa uniter yapıya kastedildi.
İlk defa anayasa paramparca edildi.
İlk defa rejim tehlike altında.
Secimden bu yana yuzlerce can gitti, o anneleri, babaları izlemeye yuregim dayanmıyor. Davullarla zurnalarla gonderilen gencecik canlar tabutlarda geliyor.
Tum bunlara ragmen, butun bu olayların bas sorumlusu bir sahsı aklamak mı butun derdiniz?
Bıkmadınız mı?
Erdoganı bu denli bas ustunde tutanların Allah korkuları yok diye dusunuyorum. Kimse kusura bakmasın.
Daha önceki dönemleri yaşadınızdamı konuşuyorsunuz
70 leri 80 leri..
İnşallah o dönemlerde yaşanılanları yaşarız da bu zamanları mumla ararsınız!
artık ne diyeyim daha size...
Öyle klavye kahramanlığı yapmak atıp tutmak kolay
KK dada öle değil maalesef.Aynı şeyi düşünüyoruz. Ama Cumhurbaşkanımız öyle düşünmüyor. Ya ona biat edeceğiz ya da canımız cehenneme.
Onların asıl düşmanlıkları ekonomik ve siyasi olarak bağımsızlaşmaya başlayan, artık bölgesel ve küresel bir aktör olma yönünde ilerleyen Türkiye’yedir.
yok soramazsin o zamanda fena gazliyorlar, bu daha en hafifi yoksa bir mermi yanlislikla kafanada gellir, hem sen ne ariyorsunki sokakta ? Ne isi vardi yip arkandan dua bile okunmaz.sokağa çıkar orda da sorarım.
inan umrumda değiller nasıl bir saçmalığa inanıyorsa inansınlar.Yoksa biz uzayliyizda görmüyormuyuz onlarin gördügü gibi acaba ???
_MedceziR_ Tabiiki ama o dönemlerin zorluklarını bizzat yaşamış olman şartıyla yani hastane ekmek su kuyruklarını sokaklarda biriken çöp dağları yüzünden,haftalarca akmayan sular nedeniyle temizlik ihtiyaçlarımızı karşılayamdığımız için hepatit b vb hastalıkları geçirip devlet hastaneleri denen lanet yerlerde günlerce sürünmüş olman gerekli
bunlar ilk aklıma gelenler
Arkası yarın...
Hastane olayına değinmek istiyorum. Bu sene 2 kere devlet hastanesine gittim kendi isteğimle. Eşim vazgeçirmeye çalışmıştı.
1 tanesinde doktor yüzüme bakmadı, yüzüme bakacak mısınız diye sormak zorunda kaldım. Baktım n'oldu cevabını verdi sağ olsun.
İkincisinde karnımda müthiş bir ağrı, gittim uzan dedi uzandım. Neresi ağrıyor dokun göster dedi, dokunmadı bana. Ramazandı, doktor erkek. Orucu bozulurmuş. Benim o ağrımın sebebi apandisit imiş (apandisit patlaması gecikilirse öldürüyor). Özele gittik, apar topar ameliyata aldılar beni. O adama kalsaydım şu an bu satırları yazamıyor olacaktım.
Çok övülen hastane sisteminden bir kesit size. Ha birde ücretsiz vs kanmayın rica ederim, eczanelerde alınıyor o ücret. Ama insanlar eczaneden aldıkları ilaç parası içinde sanıyorlar onu.
Evet emekliler gelmedi aklıma, kendi yaşadıklarım canlandı gözümde. Annem de emekli halbuki. 182 randevu alma ücretini unutmuştum. Kısaca devrim mevrim olmadı sağlıkta, rezalet oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?