Adem Özköse : Erdoğan’ı Savunmak

Ben 3-4 ay önce kızım için üniversite hastanesinde romatolojiden randevu istedim. 5 ay sonraya gün verebiliriz dediler .Ciddi bir hastalıktan şüphelendiğim ve araştırılması gerektiği için üniversite hastanesine göstermem şarttı. Özel muayeneyi sordum.120 tl dediler ve hemen ertesi gün bir Prof. A randevu verdiler .Randevu saati 14:00
Hasta bakması gereken saatte özel hasta bakıyor Prof hanım.Eskiden olsa ortalığı ayağa kaldırırdım, ama kılımı bile kıpırdatmadım. Banane diyorum artık..Nasılsa bu düzen değişmiyor, e ülkede refah içindeymiş,ekonomi mükemmel, ülkede fakir de kalmamış, herkes özel muayene yaptırır nasılsa dedim.

geçen hafta kocam rahatsızlandı,kulakları tıkandı,adam duymaz oldu.yaşadığımız yerde özel hastane de yok.hemen hastaneye randevu alayım dedim.3 kkb dr var.18-20-21 gün sonrası boş.bu adam o kadar süre nasıl duracak.ne yapsak derken bir dr tanıyan bir yakınımızla konuştuk.rica minnet ertesi güne gittik,bekledik en son girdik işimizi hallettik.
bu şimdi hastanede kuyruk olmaması mı oluyor

Annenle aynı Şehirde değiliz ki. Kadın beni mi arayacak randevu al diye. Hayır şu zaman gel diye randevu veren yok, annem her seferinde kendi almak zorunda kalıyor randevuyu.

Ki kusura bakılmasın ama anneme Teşhis koyana kadar bile deneme tahtasına çevirdiler, egzamadır dendi, ilaç verildi, strestendir dendi ilaç verildi, karaciğerden olabilir dendi ilaç verildi, en sonunda anneme anne öyle 2 bakılmaya ilaç vermesinler, tahlil istiyorum ben de dedim de tahliller yapıldı, zira benim annem şeker, tansiyon hastası bir kadın, tansiyona bağlı Felç geçirdi 10 yıl önce, öyle doktorların her kullan dediği ilacı içemez, onunda ağzı var dili yok diyemiyor doktorlara Teşhis için gerekli tetkikleri yapın lütfen diye, en sonunda Hamd olsun Sedef dediler, tabii teşhisi onaylansın diye 2 farklı hastanede farklı doktorlara da gönderdikte öyle kanaat getirdik.

Kan için 20 gün sonra mı? Çok değil mi? Eskiden sabah verip öğleden sonra alınıyordu, demek o yüzden insanlar MR, USG gibi görüntülemeler için aylarca sıra bekliyor, bir arkadaşımızında beyin tümörü çıkmıştı, tümör büyüyor acil ameliyat dediler ama ameliyat öncesi tetkikler için 6 ay sonrasına gün vermişlerdi, tümörün büyüme hızına göre çocuğun 6 ayı çok kıymetliydi.

Neyse ben bu hastane mevzundan çok muzdaribim, hastane dediler mi sinirlerim tepeme çıkıyor zira kırk yılın bir başı bir kere götüreyim dedim kızımı, 39-40 derece ateşi olduğunu kendi ölçüp gören doktor okula gidebilir Demişti de kızım 1 hafta 10 gün ayağa kalkamamıştı, o gün bugündür uğramam kapısına, eksikliğini göstermesin lakin Allah düşürmesinde inşallah.

parkunum, egem ve mune ablam geçmiş olsun..

neyse ki her şey çok iyi, yoksa aylarca sıra beklerdik ben çocukları özele götürüyorum, özel dediğime de bakmayın adı "özel".. muayene başına 120 tl veriyorum + tahliller.. en komiği de ne biliyor musunuz? eczaneden ilaç almaya gittiğimde 20tl de orada bindiriyorlar bana :) evet her şey gerçekten çok iyi, yoksa orada çekip vururlardı bizi allah korusun..

amin abla inşallah

ALLAH düşürmesin yokluğunu göstermesin

ben hepatitliyim dekanlıkta ayrı bakılıyor bu kan dna kanı demişti doktor ben bu hastalığı 14-15 senedir çekiyorum o zamanda böyle çıkıyordu
diğerleri saat 4 çıkıyor aynı gün ama ben hepsini bir gösteriyorum

benim hacamat konum vardı ordada belirtmiştim
iyi doktor bulmak çok zor evveldende öyleydi tam gün yasası çıkmadan doktor hastanede kötek özelde çiçekti
şimdi heryerde kötek sanki
şimdi tüp yaptırıyorum dilersen 120 veriyorsun doktor takip ediyormuş ama ben istemedim nasıl oluyorsa öyle devam etsin dedim ama yinede bir doktora danışıyorlar hatta danışırlaken yakaladım bi sürü soru sordum para versem dinlemezdi o kadar

yanımda siz girecekmisiniz yumurta toplamaya dediler hayır dedi (para vermediğimden galiba)

velhasıl yukarıda yazdığım gibi eksileri çok

ancak kolaylığıda evvelden bağkurlu -ssklı her hastaneye gidemezdi özellikle üniversite hastanelerine

konuyu şöylemi devam ettirsek

nasıl olsa güzel olur - ihtiyacımız olan tam olarak ne-bu forumda yazılanlar dikkate alınıyorsa kimbilir birşey düzelir belki

(burda bi art niyetim-ironim yok

bakın beyaz kaldırdım ( bu smil ayıpmı bira ne

Herkese geçmiş olsun..
Ben anlamıyorum bu zorluğu, bana iş bankası bakıyor çünkü..Cumhuriyetin lokomotiflerinde var ne varsa..Sağolsunlar..Şimdiye kadar ne sıra bekledim ne muayene ve operasyonlarda fark ödedim..

Ama annemi görüyorum, gözümün önünde..Ablamı görüyorum..Hastanelerde zebil olan insanları görüyorum..

Bizler farklı bir Türkiyede yaşıyoruz sanırım..Yahu her şeyi geçtim, insanlar açlıktan kırılıyor be ..Her kim bu gerçekleri inkar ediyorsa hakka giriyor. Yine kusura bakılmasın.

teşekkürler
tarz derken biraz arızalıyım ben sabah yımırtalarım toplancak nası bir tarzım varki acaba diye düşünmeyim
Hayırlısı olsun inşallah
Konuyu çooook başka yerlere getirdim ama dedim ya, hakikaten çok muzdaribim, bazı şeyler yaşadım çünkü, böyle hastane dediler mi tüylerim diken diken oluyor benim, buz gibi soğuyorum

anlıyorum ablacım
ALLAH razı olsun hayırlı ise hayırlı anne baba olabilecek önce ALLAH cc hayırlı bir kul -vatanana millete hayırlı bir insan olacaksa alimler bilginler düzeyinde terbiyeli-sağlıklı-güzel yada yakışıklı evlad yada evladlar nasip etsin inşallah
dua etmek isteyenden dua bekliyorum...

iyi geceler

Bir varmış bir yokmuş
Evvel zaman için de kalbur saman için de
Beyaz mı beyaz tenli, güzel mi güzel, akıllı mı akıllı bir kız yaşarmış.
Bu kızın bir de orman da yaşayan büyükannesi varmış.

Büyükannesi bu güzel kıza, küçücükken daha, kırmızı başlıklı bir pelerin örmüş. Bu kız da bu pelerini çok sevip, sürekli giydiği için, kıza KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ lakabını takmışlar.

Neysee efenimmm,
Gel zaman git zaman, bizim büyük anne rahatsızlanmış ve bizim kırmızı başlıklı kız da büyükannesine yiyecek götürecekmiş.

Götürecekmiş götürmesine de, o hain kurt pusu da avını bekliyormuş.

Bizim iyi niyetli kırmızı kızı kandırmış ve yiyecekleri alabilmek için planını uygulamış. Kırmızı kızdan önce büyükannenin evine gidip, büyük anneyi yutmuş ve büyükannenin kıyafetlerini giyerek yerine geçmiş.

Eeee...
Devamını biliyorsunuz işte.

Neden mi yazdım bu masalı yazdım.
Boşverin, bizi de böyle kandırıyorlar işte.

Bizi de bu kırmızı kız ve büyükannesi gibi kurtaracak bir avcımız olacak mı?

Sanmıyorum.
O zaman devam edelim masallara inanmaya

bizde ki şans, avcı da böbrekleri falan çalar memlekette adam kalmadı azizim

teşekkürler
tarz derken biraz arızalıyım ben sabah yımırtalarım toplancak nası bir tarzım varki acaba diye düşünmeyim
Evlat sahibi olmak istiyorsunuz sanırım, Allah yardımcınız olsun, Herşeyden önce insanız işte, kadınız hassasız..memleketin durumuna üzülsekte, karşı fikirlere kızsakta ..

Dilerim transferin güzel geçer , hayırlısıylaa evlat sahibi olursun.

ALLAH iyiliğini versin ben onumu kastettim

eee tamamda yandaş olmayan siteyi nasıl bulacağız bu veriler için
üniversitelerin saha çalışmaları vardır. google education diye arattığınızda bir sürü sonuç açılır önünüzde. teknolojik gelişme, kullanılan AR-GE, yeni projeler, sağlık sektöründeki gelişmeler, toplumsal yapıya etkisi hep akademik olarak sınıflandırılan ve değerlendirilen veriler.
bu sebeple hepsinin bilgisine ulaşılabilir.
sadece bu bilgilere doğru bir şekilde Sabah ya da Sözcü gazetelerinden ya da sağlık bakanlığı sitesinden erişemeyiz. Bilgiler yanlıştır demiyorum.
örneğin bir önceki mesajınızda verdiğiniz linklerde kesinlikle doğru bilgiler vardır.
ama örnek olarak veriyorum:
Türkiye dış satımda rekor kırdı geçen yıla göre 2 milyon TL dış satım gerçekleştirdi cümlesi çok bir şey ifade etmez. eğer 3 milyon TL dış alım gerçekleştirdiyseniz açık vermişsiniz demektir.
doğruları yazarlar ama bazı doğruları kendilerine saklayarak.
iyi geceler.

bizde ki şans, avcı da böbrekleri falan çalar memlekette adam kalmadı azizim
Böbrek dedinde aklıma geldi, bende gidiyordum az kalsın, bende ne talihsiz kadınım yahu
Yıllar önce sistit sorunlarım vardı, başka bir sebepten gittiğim hastanede bunun içinde randevu alacaktım ama sonra diğer sorunum için tetkikler araya girince, ben bu işi sonraya bırakayım dedim, valla çok zaman geçti yalan olmasın 2 hafta bilemedin 3 hafta sonra doktor haber oldu
Gidiyordu benim fasulyeler office , site müdür göremeyecekti

yorumlarına denk geldikçe takip ediyorum ve aslında seni alıntılamak istemiyorum .. çünkü yazdıkların o kadar boş geliyorki bana yaş 20 yada azıcık üstü eminim bundan geçmişi nerden bilecen sadece moda olsun diye siyaset yapan gençler bir noktaya kadar anlıyorum sizide ama belli bir noktadan sonrası valla bayıyorr.. ve sadece moda olsun diye siyaset yapan gençler o kadar çoğaldıki şu ülkemdeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…