Adem Özköse : Erdoğan’ı Savunmak

Kimileri osmalı dönemini,Atatürk dönemini bilmiyor ama konuşuyor,yorum yapıyor ,eleştiriyor sorsan kaynakları çok değerli.Kimileri de daha 30 yıl öncesine dönse,sen sus daha ne biliyorsun,20 li yaşlarda siyaset senin neyine,ilgi çekmek için siyasetle uğraşma denip yaşla endeksleniyor.Ve aynı konulara yaptığımız kararlı ve değişmeyen yorumlarımız kimilerini pek rahatsız ediyor.
"Hep aynı şeyi söylüyorsunuz"
Aramızdaki fark bu ,tavrımız belli , net!Hep aynı şeyi söylüyor ve savunuyoruz ,tabii sizlere ters bu sizi de anlıyorum,çünkü sizler dün neye yok dediyseniz yarın onu yapıyorsunuz .

Sağlık sektörüne gelince yorum yapmaya değer bile görmüyorum,komik sadece trajikomik .

Teşekkürler Mune. Şükür daha iyi annem. Ablam da yanına gitti bakmak için. İşte sıcak suda beklet diyen doktora ne demeli bilmiyorum ki. Tamamen hataymış sıcak su olayı. Sonraki doktoru da soğuk kompres yapacaksın demiş. Türkiye'de çoğu zaman paran da işe yaramıyor. İyi bir doktora rastlamazsan yandın. Kardeşimi dalında çok çok iyi diyerek bir profesöre emanet ettik (Lösemi hastasıydı). Doçentlere bıraktı işi onlar hemşirelere bıraktı. Vefat ettiği gün bile beni hastaneye apar topar yatırıp kök hücre almak istediler nakil için. Ah ah yaralarım açıldı yine.

takmışsın sen güzelim tayyibee ben ona oy verdiğim halde senin kadar ilgilenmiyorumm.. benim yazımda tayyip geldide hastaneler iyileştimi yazıyor.. hastanelerde değişimler var bariz gözüküyor dedim bunu ister hükümet yapsın,,ister başhekimlerii.. ne olacak senin bu halin saraylımm..biraz ara ver yavrum.. şu tayyip hastalığına,,yeminlen bir seni birde@medcezir i iyi görmüyom gidin memleketimin bol oksijenli dağlarına tatil yapın mesela trabzon of uzun göl ,,yamaç paraşütü atla ohhhh missss rabbim şu yaşamda sağlık,sağlık nasip etsin herkese...

bi anlasam ne dediğinizi canımm..birileri çıkıyor hastanelerde iyileşme var diyor oh ne güzel olmuş bunlar diyor.. hurraaa hepiniz nerde, niçin. nasıl, ay sen neyi kastetdin ne yani tayyipmi düzelttii..filan falann yatıyonuz kalkıyonuz tayyip olmuş yaşamınız bırakın şu adamı ayoll..

hayır öyle demiyoruz, öyle değil diyoruz gerçekten anlamamışsın sevgili kakao..

bu konuda bana savunma yapmanı hiç önermem.. zira daha bir kaç seçim öncesine kadar "sadece sağlık alanında yapılanlar için bile oy veririm" diyen biriydim hatta burada mesajlarım bile vardır belki.. neden biliyor musun? oğlumu en baba özele götürdüğümde 30 tl muayene bedeli öder, 5 liraya crp sine baktırırdım.. benim çocuklarım alerjik her iğneyi, her ilacı alamazlar doğal olarak her doktora da gidemezler.. buna rağmen bir kere devlete gitme manyaklığını gösterdim.. ne yazık ki birkaç yudum yumuşatıcı içen oğlumu acilen Cerrahpaşaya götürdük, medeni ülkelerde o gördüğüm muamele yüzünden dava açsam birkaç tane ev alırdım herhalde :)
şimdi de özele gidiyoruz kakao.. eskiden 30 tl verdiğim muayeneye şimdi 120 tl veriyorum.. 5 liralık crp tam 60 lira oldu.. sağlık alanında lale devri bitti kakao, bunu görmek için düşman olmaya gerek yok bakman yeterli..

ha senin o överek anlattığın b.köy devlet hastanesi konusunda trafik kazası geçirip acile kaldırdığımız halam ile ilgili çok travmatik bir anım var, dilersen onu da anlatırım.. her şeyi geçtim devlet hastanelerin ne kadar kaliteli olduklarını anlaman için binaları gezmen yeterli.. en son cerrahpaşa ve çapa da the walking dead turkey çekimleri yapılabilecek kadar rahat bir ortam vardı..

Rabbim hastanelere düşürmesin neresinden bakarsan bak her yönü kötü bir durumm.. ama örneklerim var diyorsun..işte bende gördüklerimi yazdımm ve şu an hala oğlum için gitmekteyim bu durum bence işini iyi yapma durumu.. evet hastanelerin dış görünüşleri çok değişti örnek medipol mega 10 tl verdik oğlumun sol gözü kayıyor diye gittik.. ALLAH razı olsun oradaki göz doktorundan o kadar ilgilendiki . yetmedi hocalarını çağırdı yetmedi ultrason çekildi ve tehşis koydular ve ben bir anne olarak bu davranışları o kadar hoşuma gittiki anlatamam. beyin emarı istediler oğlumdan ve doktorumuz burdada çekiliyor ama muayenesi 375 dedi ve bakırköye gitmemmizi tavsiye etti yetmedi oradaki çocuk norolojisinindeki doktoru aradı ve bizi söyledi şimdi emerımız çekilecek canım benim ben bunları yaşadım buradaki gösterilen ilgiden mennun kaldımm.. işte senin yaşadıkların ve işte benim yaşadıklarımm..

çünkü medipol mega özel.. elbette orada onu yaşayacaksın, orada ben de onu yaşıyorum :) ama çocuk bölümüne babalar gibi bayılıyorum tahlil, doktor, doçent paralarını..

mesela en son pedagog'a gittik oğlumun okul korkusu için, daha çoook seans da gideceğiz.. yanlış hatırlamıyorsam 150-170 arası bir şey ödedim ve daha ödeyeceğim.. göz doktoruna senede 1 sefer gidersin ama çocuk doktoruna? pedagog'a? hani sgk ödüyordu çoğunu.. onlarda biliyorlar onu merak etme kakao :)

en içime oturan da ne biliyor musun? eczaneye gittiğimde de 25-30 tl muayene parası ödemek.. nereden yolarsak diyorlar artık..

Oha bıçak parası 7500 ne demek? Bence pazarlık yapsaydın, hemen kabul etmeseydin ya da daha uygun yapan yine iyi bir doktor bulaydın. Böyle soyguncu bir adama 7500 vermeseydin keşke. Çünkü o parayı almayan kendini mesleğine adamış namuslu doktorlarda var ya da en azından 1000 tl gibi abartısız ücret alanlarda. Bence bu namussuzluk abi kim ne derse desin.

Ya da bıçağını kendin alıp, kendi picağımı kendim getirdim senin picağın çok para diyebilirsin. Belki utanır almaz rüşvetçi.

işte biz o keserin sapın döndüğünü düşünenlerdeniz

Rabbim sınavımızı rahat atlatmamızı sağlasın...

bu duanıza kocaman aminn

Bence şu ana kadar başa gelenlerin alayı ahlak yoksunuydu ve hepsinin hesabı bir şekilde dürüldü, ya halk tokatı ya da Hakk tokatıyla. O konuda haklısın ama bence hala daha keser tam dönemedi, hala daha hakkaniyet sahibi, yöneticiler yok ama hepsi bir şekilde defoluyor, kimseye kalmıyor o koltuk. Buna da kalmayacak.

Keşke sana sorduğum o sorulara da cevap verseydin, Erdoğan bu kadar yüce ve hakkaniyetli neden ülkeyi daha beter kaosa sürüklemeden büyüklük yapıp gitmiyor. En kötü yerini Davutoğluna bıraksın yani CHP'ye değil. Çünkü farkındaysan millet Erdoğan'a daha çok öfkeli çünkü artık bağımsız ve gözü dönmüşçe hareket ediyor. Davutoğlu'nu, Gül'ü ya da diğer partilileri sallamıyor ve söylemleri itici. Millet başkanlık sistemini istemiyor bu kadar net o yüzden bu kaosun çözümü ya efendi gibi bağımsız ve tarafsız eski sistem c.başkanlığını yönetsin ya da defolup gitsin yoksa bu ülke çıkmaza sürüklenecek, bunu algılayamıyor mu? Mursi olmak istemiyorsa, diktatörlüğü kabul etmiyorsa öyle davransın.

Atatürk'e diktatör diyenler buna nasıl saygı duruyor cidden ama cidden anlamıyorum. Atatürk dini sömürmediğinden mi???? Ahhh ahhhhh, Ata'nın kıymetini anlayacaklar ama iş işten geçecek.....

Bence boşverin ve evet hastanelerde herşey dört dörtlük ve mükemmel, sıra yok, kuyruk yok, doktorlar mükemmel diyin ve sonra sorun 13 yılda başka ne reform yaptılar? Hastaneler haricinde neleri övecekler, durun ve bekleyin.

Not: Duble duble yollar, havaalanları, köprüler var bi de onlarda klişeleşti. Hani Avrupa'da, ABD'de köylerde duble yol havaalanı var on yıllardır, koskoca Türkiye'de yeni olmuş, ona övünüyoruz. Öncekiler yapmadıysa onların öküzlüğü bunu da belirteyim, ben şahsen öncekiler mikemmel bunlar kötü diyen biri değilim, alayı berbattı bunlar bin berbat...

Bu adama neden peygamber gibi tanrı gibi tapanlar var anlamıyorum. Kendisinde bizim göremediğimiz ama belli bi kesimin görebildiği bi ışık mı var ne?

Hepsi soyguncu canım inan bana. Sayılı prof var izmirde bu alanda, aldıkları bıcak parası hepsinin aynı.

Memlekette oksijen alanı bırakmadılar sekerim, yakında oralara da avm dikerler.

Sen bu kadar oksijeni nerede alıyorsan oraya gelelim, ben de istiyorum bu kafadan cunku

KAradenize gitmeyi cok istiyorum ya. Bizim dikiliye benziyor burası. Pek guzelmis.
git şekerim bu pazartesi bitti tatilim oğlumla beraber gittimm harikaydı babamlar zaten ordaa çayımız var uzun göl sümela manastırı yaylalarr offf yaaa neka özledimm uzun göle gidersen muhakkak yamaç paraşütü yap enfestii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…