Adem Özköse : Erdoğan’ı Savunmak

veee şu hastaneleri dilinize dolamayın artık baydınızz.. ben oğlumu getirdim ve hala işin içindeyim o kadar değişmişki hastaneler o kadar ilgilendilerki yardımcı doçent olmasına rağmen kuzumun teşhisi için hocalarını çağıran ben bunu gördüm hocam sizde bir bakın diyen doktorlar ..ALLAH razı olsun işini güzel yapanlardann ve şu hastaneleri güzelleştirmeye çalışanlardannn...ve ben şahidim biri halam diğeri kocası eniştemm 1 hafta arayla bakırköy devlet hastanesinde bağırsaklardan dolayı acil ameliyata alındılar ve eniştemin ameliyatı 7 saat halamın ameliyatı 5 saat sürdü ve malesef halamdan alınan parçada kanser çıktı ve şimdi aynı hastanede tedavisi yapılıyor.. ama doktorlar muhteşemm eniştem ise şükür mevlaya iştahı açıldı yaşama döndü.. şimdi ben bunları görürken birileri çıkıpta burdan yok hastaneler şöyle yok neresi düzeltilmiş demesinn.. rica edeceğim yaaaa..

acil şifalar diliyorumm.. canımm

Ahahahahben sabah 5 de hastane kapisina gidip el yazmasi dagittiklari siralardan abime almak icin az mi bekledim
Aaaaaa ne degismesi kuzum ara 182 yi yada mhrs.gov oda mi yok hastaneden al randevunu git ben annemi gecen aylarda turkiyenin en iyi proflarindan birine goturdm su kesinti olayida biraz cozulse dahada iyi olacak insallah

amanın allah korumuş abla fasulyelerini :) sen bir kurşun döktür ya da siteye bir çarşaf gerip kurşun döktürelim

Eğer Erdoğan'a yapılanlar Mursi'ye yapılanlarla aynıysa ve eğer ki onun üzerinden vatan bölünecekse şerefli ve onurlu bir şekilde görevini bırakıp ülkesini korusun. O zaman bu yapılanların önüne geçmiş olmaz mı, oyunu bozmaz mı?

Benim üzerimden ülkeme baskı uygulanılıyor, beni de Mursi'ye benzetmeye çalışıyorlar, diktatör gibi gösteriliyorum, şehit kanı akıyor o yüzden sağlıklı olan benim görevi bırakmam demek bu kadar zor mu bacım zor mu?

Neyi kime savunuyorsunuz, neyin algısını oluşturmaya çabalıyorsunuz. Haa ben söyleyeyim siz Erdoğan'ın tek başına iktidar olmasına çanak tutuyor, Erdoğan'a oy verin yoksa bakın Araplar gibi olursunuzla milletin beynini yıkamaya çalışıyorsunuz. Yok Erdoğan'a oy veren vatansever, vermeyen gerçekleri görmeyen vatan haini, öküz. Hıhıııı evet evet

Ben de diyorum ki Mısır'ın, Suriye'nin, Irak'ın şu anki konumunun sebebi başındaki adamlardı. O adamlar şerefiyle bırakıp oyunu bozmak yerine iktidar sevdasıyla gözlerini karartmasalardı bunlar olmazdı, o dış güçlere de b.k yemek düşerdi. Saddam olmasa Irak,Esad olmasa Suriye bu halde olurmuydu? Heee madem kendiyle bir tutuyor RTE neden Esad'ı suçladı neden??? O zaman aynı yolun yolcusuyuz diyip destek çıkaydı...

Rabbim büyük, illa ki keser dönecek sap dönecek, kendi çıkarları için vatanı hiçe sayanlar defolup gidecek... Rabbim sınavımızı rahat atlatmamızı sağlasın...

Senin su mesajın pek dolu masallah.. konuya yorumun varsa yaz, yoksa kisisel yazıp haddi asmayalım.

Gecmisi nerden bileceksin gibi abesle istigal bir cumle ancak sizden cıkar zaten.

Son düzenleme:
Şimdi reklamlar...
Müessesemiz toplu kıyım yapmadan önce sizlere görsel bir şölen düzenledi, toplu kıyım dedim dikkatinizi çekerim, az daha karışırsa bu bölüm olacakları söylüyorum.

Nerde kalmıştık, işte size görsel şölen, yiyelim kendimizden geçelim, löp löp et olsun, yarasın, afiyet olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pogacalar-oylama.844293/

Bos konudmayalım, konuya yorumun varsa yaz, yoksa kisisel yazıp haddi asmayalım.

Gecmisi nerden bileceksin gibi abesle istigal bir cumle ancak sizden cıkar zaten.
iyide kardeşim hep aynılarını yazıyorsun ,hep aynı yorumları yazıyorsun hakaret etmedim sana etmemde ama giriyorum siyasete dur diyorum bakalım neler yazılmış, neler paylaşılmış, ne yorumlar ,ve ne KALİTELİ yorumlar yapılmış diyeee ama senin ve burada bir kaç kişinin yorumları hep aynı biri savunurken hükümeti aynı yazılar. biri yererken hep aynı yazılarr..veee evet geçmişi nerden bileceksin sen şu anda hükümeti yerden yere vuruyorsun yaaa.. kiiii haklı noktaların var.... şu anda 13 sene rezil bir sene diyorsun yaaa. işte o zaman o yaşadıklarımızın içinde olsaydın acaba tepkin ne olurdu .. ben bir şey demiyorumm sadece siz gençler moda olsun diye siyaset konuşuyorsunuz kendi aralarınızda tee onu diyorumm iştee.. yoksa kişiselliştirmek diye bişiy yokk..

sinirim çok bozuldu benim sinirden gülüyorum şu anda

Erdoganı ilahlastıran konu ve mesajlar hep aynı olunca, bizim de yazzıklarımız aynı oluyor.

Tarihle ilgili yalanı da yanlısı da duzeltmek gorevimiz, gerekirse 100 kere de yazarım aynı seyleri.

O yuzden laf olsun torba dolsun diye atılmayalım ortaya kakao. Hosnut degilsen okumazsın.

kakao geçmişi bilmek için yaşamakmı gerekir. sen koca bir tarih bilimini yok saydın şimdi. bir arkeolog ve sanat tarihçi olarak benide üzdün:)

NE zaman yazdın bu mesajı yav?

Uyku sersemi gormemisim valla.

KAhvaltı yapıcam banlama mudurum

Aaaa olmaz ama cımbızımı görün yemezseniz, yiyin gari
Ya valla konu dağıtıp toplamaktan ne hallere geldim, az acıyın Müdür'e, benimde canım var, bende insanım

Yiyin dedim yiyeceksiniz
ucundan alırım artık.:) müdür ye dedimi yerim ben o kadar..:)
bayağı zayıfladım ama almamak için dikkat ediyorum.

Aaaa olmaz ama cımbızımı görün yemezseniz, yiyin gari
Ya valla konu dağıtıp toplamaktan ne hallere geldim, az acıyın Müdür'e, benimde canım var, bende insanım

Yiyin dedim yiyeceksiniz

Ben yerim apla ne demek hahahaha :)

zaten sabahtan beri banlanmamak için kendimi zor tutuyorum yakinda mapusa düşerim kesin. bi de benim kız tv de tayyibi görüp dede dede diye tv yi sevmeye çalışıyor deliricem

NE zaman yazdın bu mesajı yav?

Uyku sersemi gormemisim valla.

KAhvaltı yapıcam banlama mudurum

Takır takır yazarken uyku sersemi değil, müdür gel cımbıza gel deyince uyku sersemi, git yüzünü yıka, basarım cımbızı

ucundan alırım artık.:) müdür ye dedimi yerim ben o kadar..:)
bayağı zayıfladım ama almamak için dikkat ediyorum.
Hepsini ye demedim zaten, ucundan tat birşey olmaz

Ben yerim apla ne demek hahahaha :)

zaten sabahtan beri banlanmamak için kendimi zor tutuyorum yakinda mapusa düşerim kesin. bi de benim kız tv de tayyibi görüp dede dede diye tv yi sevmeye çalışıyor deliricem

Yemezsen cımbız yersin, gerçi bu gidişle seni uğurlayacak gibiyiz ama dur bakalım, bavulunu hazırlasın kapının yanına koysun arkadaşlar, sancın tutunca alıp gitmesi kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…