- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
acil şifalar diliyorumm.. canımmBöbrek dedinde aklıma geldi, bende gidiyordum az kalsın, bende ne talihsiz kadınım yahu
Yıllar önce sistit sorunlarım vardı, başka bir sebepten gittiğim hastanede bunun içinde randevu alacaktım ama sonra diğer sorunum için tetkikler araya girince, ben bu işi sonraya bırakayım dedim, valla çok zaman geçti yalan olmasın 2 hafta bilemedin 3 hafta sonra doktor haber oldu
Gidiyordu benim fasulyeleroffice , site müdür göremeyecekti
Ahahahahveee şu hastaneleri dilinize dolamayın artık baydınızz.. ben oğlumu getirdim ve hala işin içindeyim o kadar değişmişki hastaneler o kadar ilgilendilerki yardımcı doçent olmasına rağmen kuzumun teşhisi için hocalarını çağıran ben bunu gördüm hocam sizde bir bakın diyen doktorlar ..ALLAH razı olsun işini güzel yapanlardann ve şu hastaneleri güzelleştirmeye çalışanlardannn...ve ben şahidim biri halam diğeri kocası eniştemm 1 hafta arayla bakırköy devlet hastanesinde bağırsaklardan dolayı acil ameliyata alındılar ve eniştemin ameliyatı 7 saat halamın ameliyatı 5 saat sürdü ve malesef halamdan alınan parçada kanser çıktı ve şimdi aynı hastanede tedavisi yapılıyor.. ama doktorlar muhteşemm eniştem ise şükür mevlaya iştahı açıldı yaşama döndü.. şimdi ben bunları görürken birileri çıkıpta burdan yok hastaneler şöyle yok neresi düzeltilmiş demesinn.. rica edeceğim yaaaa..
Böbrek dedinde aklıma geldi, bende gidiyordum az kalsın, bende ne talihsiz kadınım yahu
Yıllar önce sistit sorunlarım vardı, başka bir sebepten gittiğim hastanede bunun içinde randevu alacaktım ama sonra diğer sorunum için tetkikler araya girince, ben bu işi sonraya bırakayım dedim, valla çok zaman geçti yalan olmasın 2 hafta bilemedin 3 hafta sonra doktor haber oldu
Gidiyordu benim fasulyeleroffice , site müdür göremeyecekti
21 Ağustos 2015
Türkiye bu günlerde son yüzyıllık Cumhuriyet tarihinin gördüğü en şiddetli saldırılardan biriyle karşı karşıya. Üzerinde yaşadığımız topraklar, tüm Âlem-i İslam’ın umudu olan ülkemiz büyük bir hesaplaşmaya, tarihi bir mücadeleye şahitlik ediyor. Bu mücadelenin, hesaplaşmanın bir tarafında Türkiye ve milletimiz, diğer tarafında ise Türkiye düşmanları ve onların piyonları var. Küresel güçler yine hep yaptıklarını yapıyorlar ve ellerini ateşe sokmayıp maşalarını kullanıyorlar. PKK’sı, DHKP/C’si, MLKP’si, Fethullah’çısı, Doğan medyası oluşturdukları büyük ittifakla Türkiye’ye diz çöktürmek, milletimizi teslim almak istiyor. Bakmayın siz onların Erdoğan’a yönelik öfke ve düşmanlıklarına. Onların asıl düşmanlıkları ekonomik ve siyasi olarak bağımsızlaşmaya başlayan, artık bölgesel ve küresel bir aktör olma yönünde ilerleyen Türkiye’yedir.
Türkiye şu an adeta Mısır’ın yaşadıklarını yaşıyor. Erdoğan’a yapılanlar ile Mursi’ye yapılanlar arasında aslında hiçbir fark yok. Mısır’da yaşananları tekrar hatırladığınızda, Mursi’nin Cumhurbaşkanı olmasının ardından meydana gelen gelişmelere daha yakından baktığınızda hem Mısır’a hem de Türkiye’ye oyun kuran merkezin aynı olduğunu, dün Mursi’ye yapılanın bir benzerinin bugün de Erdoğan’a yapılmak istendiğini net bir şekilde görüyoruz.
Mursi de önce tıpkı bugün Erdoğan’ın maruz kaldığı büyük bir algı operasyonuyla karşı karşıya kalmış, medya ve çeşitli iletişim kanalları vasıtasıyla önce itibarsızlaştırılmaya çalışılmıştı. Diğer taraftan da Mısır ekonomisinin zayıflatılması, Mısır devletinin krizlerle boğuşması için büyük bir çalışma başlatılmıştı. Sonunda da Mursi’nin devrilmesi için şartların oluştuğunu düşünen küresel güçler düğmeye basarak piyonları vasıtasıyla Mısır’ı teslim almışlar, Mısır halkının iradesini temsil eden Mursi’yi ise zindana atmışlardı.
Türkiye’nin karşı karşıya olduğu saldırıyı daha iyi tahlil edebilmek için MalcomX’in dediği gibi kuklalardan ziyade asıl kuklacıya odaklanmamız, topraklarımızda yaşanan hesaplaşmayı yerel değil; küresel bir perspektifle okumalıyız. Yıllardır dünyayı, özellikle de Âlem-i İslam’ı sömüren küresel güçler işleyen dünya düzeninin sekteye uğramasını istemiyor. Bundan dolayı da dün nasıl yerli piyonları aracılığıyla Mursi’nin Mısır’ına, Gannuşi’nin Tunus’una saldırdılarsa bugün de Erdoğan’ın Türkiye’sine saldırıyorlar. Ayrıca Mursi de Gannnuşi de Erdoğan da bugün Âlem-i İslam’ın askeri, despotik rejimlerden kurtulup özgürleşmesi için verdiği mücadeleyi, direnişi temsil ediyor.
Hepimiz artık anlamalıyız ki Türkiye’nin bugün karşı karşıya olduğu saldırı sadece Erdoğan’a yönelik bir saldırı değildir. Her türlü kanlı ve alçak yöntemin kullanıldığı bu savaş sadece Türkiye’nin değil; aynı zamanda ümmetin de savaşıdır. Türkiye kazanırsa tüm ümmet kazanacak, kaybederse de tüm ümmet kaybedecektir. Bu yazıyı kaleme aldığım Karadağ’ın başkenti Podgorica’da sohbet ettiğim Müslümanların Türkiye’de yaşananları nasıl bir tedirginlikle takip ettiklerini, Erdoğan için ettikleri içten duaları gördüğünüzde Türkiye’de yaşananların sadece Türkiye’yi değil; tüm Ümmet-i Muhammed’i ilgilendirdiğini daha iyi fark ediyorsunuz.
Artık Türkiye’de iki saf vardır. Biri milletimizin, Türkiye’nin safı diğeri de millet ve Türkiye düşmanlarının safıdır. Bundan sonra ilk olarak yapmamız gereken durduğumuz yeri net bir şekilde belirlemeli, daha sonra da bu tarihi mücadelede Âlem-i İslam’ın umudu olan Türkiye’yi ve aldığı yüzde 52’lik oyla milletimizin iradesini temsil eden Erdoğan’ı savunmak için safları daha da sıklaştırmalıyız.
http://www.seslimakale.com/videodetay/adem-ozkose--erdogani-savunmak-8951
yorumlarına denk geldikçe takip ediyorum ve aslında seni alıntılamak istemiyorum .. çünkü yazdıkların o kadar boş geliyorki bana yaş 20 yada azıcık üstü eminim bundan geçmişi nerden bilecen sadece moda olsun diye siyaset yapan gençler bir noktaya kadar anlıyorum sizide ama belli bir noktadan sonrası valla bayıyorr.. ve sadece moda olsun diye siyaset yapan gençler o kadar çoğaldıki şu ülkemdeee..
iyide kardeşim hep aynılarını yazıyorsun ,hep aynı yorumları yazıyorsun hakaret etmedim sana etmemde ama giriyorum siyasete dur diyorum bakalım neler yazılmış, neler paylaşılmış, ne yorumlar ,ve ne KALİTELİ yorumlar yapılmış diyeee ama senin ve burada bir kaç kişinin yorumları hep aynı biri savunurken hükümeti aynı yazılar. biri yererken hep aynı yazılarr..veee evet geçmişi nerden bileceksin sen şu anda hükümeti yerden yere vuruyorsun yaaa.. kiiii haklı noktaların var.... şu anda 13 sene rezil bir sene diyorsun yaaa. işte o zaman o yaşadıklarımızın içinde olsaydın acaba tepkin ne olurdu .. ben bir şey demiyorumm sadece siz gençler moda olsun diye siyaset konuşuyorsunuz kendi aralarınızda tee onu diyorumm iştee.. yoksa kişiselliştirmek diye bişiy yokk..Bos konudmayalım, konuya yorumun varsa yaz, yoksa kisisel yazıp haddi asmayalım.
Gecmisi nerden bileceksin gibi abesle istigal bir cumle ancak sizden cıkar zaten.
cıks ben rejimdeyim. kanıma girme:)Şimdi reklamlar...
Müessesemiz toplu kıyım yapmadan önce sizlere görsel bir şölen düzenledi, toplu kıyım dedim dikkatinizi çekerim, az daha karışırsa bu bölüm olacakları söylüyorum.
Nerde kalmıştık, işte size görsel şölen, yiyelim kendimizden geçelim, löp löp et olsun, yarasın, afiyet olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pogacalar-oylama.844293/
sinirim çok bozuldu benim sinirden gülüyorum şu andaŞimdi reklamlar...
Müessesemiz toplu kıyım yapmadan önce sizlere görsel bir şölen düzenledi, toplu kıyım dedim dikkatinizi çekerim, az daha karışırsa bu bölüm olacakları söylüyorum.
Nerde kalmıştık, işte size görsel şölen, yiyelim kendimizden geçelim, löp löp et olsun, yarasın, afiyet olsun.
amaaa okyy bir göz atsaydınn..cıks ben rejimdeyim. kanıma girme:)
cıks ben rejimdeyim. kanıma girme:)
sinirim çok bozuldu benim sinirden gülüyorum şu anda
iyide kardeşim hep aynılarını yazıyorsun ,hep aynı yorumları yazıyorsun hakaret etmedim sana etmemde ama giriyorum siyasete dur diyorum bakalım neler yazılmış, neler paylaşılmış, ne yorumlar ,ve ne KALİTELİ yorumlar yapılmış diyeee ama senin ve burada bir kaç kişinin yorumları hep aynı biri savunurken hükümeti aynı yazılar. biri yererken hep aynı yazılarr..veee evet geçmişi nerden bileceksin sen şu anda hükümeti yerden yere vuruyorsun yaaa.. kiiii haklı noktaların var.... şu anda 13 sene rezil bir sene diyorsun yaaa. işte o zaman o yaşadıklarımızın içinde olsaydın acaba tepkin ne olurdu .. ben bir şey demiyorumm sadece siz gençler moda olsun diye siyaset konuşuyorsunuz kendi aralarınızda tee onu diyorumm iştee.. yoksa kişiselliştirmek diye bişiy yokk..
kakao geçmişi bilmek için yaşamakmı gerekir. sen koca bir tarih bilimini yok saydın şimdi. bir arkeolog ve sanat tarihçi olarak benide üzdün:)iyide kardeşim hep aynılarını yazıyorsun ,hep aynı yorumları yazıyorsun hakaret etmedim sana etmemde ama giriyorum siyasete dur diyorum bakalım neler yazılmış, neler paylaşılmış, ne yorumlar ,ve ne KALİTELİ yorumlar yapılmış diyeee ama senin ve burada bir kaç kişinin yorumları hep aynı biri savunurken hükümeti aynı yazılar. biri yererken hep aynı yazılarr..veee evet geçmişi nerden bileceksin sen şu anda hükümeti yerden yere vuruyorsun yaaa.. kiiii haklı noktaların var.... şu anda 13 sene rezil bir sene diyorsun yaaa. işte o zaman o yaşadıklarımızın içinde olsaydın acaba tepkin ne olurdu .. ben bir şey demiyorumm sadece siz gençler moda olsun diye siyaset konuşuyorsunuz kendi aralarınızda tee onu diyorumm iştee.. yoksa kişiselliştirmek diye bişiy yokk..
Şimdi reklamlar...
ucundan alırım artık.:) müdür ye dedimi yerim ben o kadar..:)Aaaa olmaz ama cımbızımı görün yemezseniz, yiyin gari
Ya valla konu dağıtıp toplamaktan ne hallere geldim, az acıyın Müdür'e, benimde canım var, bende insanım
Yiyin dedim yiyeceksiniz
Aaaa olmaz ama cımbızımı görün yemezseniz, yiyin gari
Ya valla konu dağıtıp toplamaktan ne hallere geldim, az acıyın Müdür'e, benimde canım var, bende insanım
Yiyin dedim yiyeceksiniz
sinirim çok bozuldu benim sinirden gülüyorum şu anda
NE zaman yazdın bu mesajı yav?
Uyku sersemi gormemisim valla.
KAhvaltı yapıcam banlama mudurum
Hepsini ye demedim zaten, ucundan tat birşey olmazucundan alırım artık.:) müdür ye dedimi yerim ben o kadar..:)
bayağı zayıfladım ama almamak için dikkat ediyorum.
Ben yerim apla ne demek hahahaha :)
zaten sabahtan beri banlanmamak için kendimi zor tutuyorum yakinda mapusa düşerim kesin. bi de benim kız tv de tayyibi görüp dede dede diye tv yi sevmeye çalışıyor deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?