Adenomyozis

Hayırlı olsun canım ,ben de geçen yaz 2 ay kullandım iğne hatta adet olmamam gerekiyormuş ama ben 2 ayda da yumurtlayıp adet oldum doktor da şaşırmıştı %25 azaldı öyle transfer oldu mu

Hayırlı olsun canım ,ben de geçen yaz 2 ay kullandım iğne hatta adet olmamam gerekiyormuş ama ben 2 ayda da yumurtlayıp adet oldum doktor da şaşırmıştı %25 azaldı öyle transfer oldu mu
Bir de en az 6 ay baskılama diyor tüm doktorlar siz pozitif aldınız mıı

Evet ama bu adeno beni mafetti valla vucudumda kan bırakmadı , 15 yasımdan beri sebebide bulunmuyordu sükür biliyorm artık sebebini 🥹🤲
Çok geçmiş olsun canım bana öyle Ağrı ya da kanama falan yapmadı zaten bir iki sene içinde çıkmış erken doğum yapıp oğlumu kaybedince Doktorlar fark etti daha önce yoktu yani

Hayır canım değil ben kendiliğinden hamile kaldım ama tabii erken doğma sebebiyet verdi, 2 ay bir tedavi oldum şu an tüp bebekte tekrar hamileyim
tüp bebek doktorunun tavrı ve konuşmaları bu aşamada önemli o zaman. benim gittiğim doktor moral bozmaktan başka şey yapmamıştı. kaç ay bunu düşünerek geçirdim bilmiyorum.

tüp bebek doktorunun tavrı ve konuşmaları bu aşamada önemli o zaman. benim gittiğim doktor moral bozmaktan başka şey yapmamıştı. kaç ay bunu düşünerek geçirdim bilmiyorum.
Kesinlikle önemli canım o yüzden kendine iyi bir doktor bulur kalınmayacak diye bir şey yok arkadaşım da kaldı hatta 3 aylık bebeği var kendiliğimden de kaldım doğru tedavili olabiliyor canını hiç sıkma

Kesinlikle önemli canım o yüzden kendine iyi bir doktor bulur kalınmayacak diye bir şey yok arkadaşım da kaldı hatta 3 aylık bebeği var kendiliğimden de kaldım doğru tedavili olabiliyor canını hiç sıkma
bana umut oldunuz çok teşekkürler. inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.sanırım sizde çikolata kisti yoktu değilmi öyle hatırlıyorum.

bana umut oldunuz çok teşekkürler. inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.sanırım sizde çikolata kisti yoktu değilmi öyle hatırlıyorum.
Hayır canım yoktu ,umutsuzluk diye bir şey yok canım aşılmayacak bir şey değil dediğim gibi doğru bir doktorla yoluna devam et

Bir de cikolata kisti evet agrı yapıyor ama adeno kadar engel deil bebege adeno rahmin iç tabakasında oldugu icin kasılma yapabiliyor hic kafanıza takmayın adrnoyuda baskılıyorlar zaten

Back
X