Adet agrilarim var ama testim pozitif cikti

Frdglp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1
1
1
32
Mrb benim hastaligim 1 hafta gecti test yaptim ikincisi silik cikti fakat adet gorucekmisim gibi sancim var sizce gercekten hamilemiyim sizce agrilarim normalmi?

Hamilesindir muhtemelen cunku siddetli adet agrilari oluyor daha dogrusu kasik agrisi biz adetle butunlestirdigimiz icin

Gerçekten adet olucak gibi mi ağrıyo? Benim de yarın batım ağrıyo

Mrb benim hastaligim 1 hafta gecti test yaptim ikincisi silik cikti fakat adet gorucekmisim gibi sancim var sizce gercekten hamilemiyim sizce agrilarim normalmi?
Canım bende de aynı durum var ya acaba mı diyorum, ovulasyon testi yapmıştım ilk, baya koyu çıkınca acaba gebelikmi die gebelik testi yaptım, test silik çizgi çıktı, ağrım da var, inşallah gebeyizdir canım. Testini atabilirmisin? Bende atiyim canım

895B6B68-3F6A-431A-9522-C48BD31458D8.webp

Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı kızlar.. hemen hemen tek fark adet gecikmesi..

Gözün aydın gebelik belirtileri regl belirtileri aynıdır zaten

Canım bende de aynı durum var ya acaba mı diyorum, ovulasyon testi yapmıştım ilk, baya koyu çıkınca acaba gebelikmi die gebelik testi yaptım, test silik çizgi çıktı, ağrım da var, inşallah gebeyizdir canım. Testini atabilirmisin? Bende atiyim canım

Eki Görüntüle 2647049
Yani bu baya pozitif bir test ama en önemlisi kan tahlili ins hamilesinizdir ;)

Çok normal adet sancısı ben ilk haftalar hep adet oldum olacam diye bekliyordum ama olmadı 🤷‍♀️

Kan testi yaptır canım muhtemelen gebelıktendır . Benım de hep agrı oldu 11 . Haftam bıtecek hala agrıyor . Hem bebek yerlesmeye calıstıgı ıcın hemde rahım buyumeye baslıyor agrılar normal .

Çok normal adet sancısı ben ilk haftalar hep adet oldum olacam diye bekliyordum ama olmadı 🤷‍♀️

Merhaba canimm valla 2 gündür topik geziyorum bende buay 10.11. gün yumurtladim bugün 15. gün ama 2 gündür adet olacakmisim gibi akintim var beyaz , bel kasik ve gögüs agrim var . Yani gögüs agrim ovulasyondan 2 gün sonra basladi ve adet tarihime var daha yani sanirim 25. gün olucam yumurtlama döngüme göre sizce bu agrilarin bukadar erken baslamasi normalmi belirtilerin neydi ? Bi umut sürekli bakiniyorim 😔

BENIM DE ILK DEFA BU AY GÖGÜSLERİMDE AĞRI YOK AMA KASIK AĞRIM ÇOK. AŞILAMA YAPTIRDIM BEN BU AY.
Benim de hep adet öncesi göğüs ağrım çok olurdu dokunamıyordum bile bırak üstüne yatmayı. Hamile kaldığım ay damarlar dışında hiçbir belirti yoktu göğüslerde.

Benim de hep adet öncesi göğüs ağrım çok olurdu dokunamıyordum bile bırak üstüne yatmayı. Hamile kaldığım ay damarlar dışında hiçbir belirti yoktu göğüslerde.
damar hep görüyorum o da benim için farklı birşey değil. normal yumurtalarım çok ağırırdı şimdi kasık ağrım var. bir kaç güne olacak gibi. 2. aşılamam bu da nasip ya ilk aşılama kadar hassas değilim, sağlıklı olsun da vardır zamanı.

damar hep görüyorum o da benim için farklı birşey değil. normal yumurtalarım çok ağırırdı şimdi kasık ağrım var. bir kaç güne olacak gibi. 2. aşılamam bu da nasip ya ilk aşılama kadar hassas değilim, sağlıklı olsun da vardır zamanı.
İnanki bende her adet öncesi görürdüm damar ama hamile kaldığım ay gördüğüm beni şoke etti. Damar dedikleri işte bu dedim. Sanki göğüslerine koyu mavi çizgiler çizilmiş gibi çok fazla koyu oluyor damarların rengi. Ben bunu adet gecikmesinden 1hafta sonra farkettim ama. Senin için erken olabilir. Diğer belirtileri öğrendikten sonra yaşadım. İnşallah sağlıkla tutunmuştur. 🤲

Back
X