Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende de aynı durum var ya acaba mı diyorum, ovulasyon testi yapmıştım ilk, baya koyu çıkınca acaba gebelikmi die gebelik testi yaptım, test silik çizgi çıktı, ağrım da var, inşallah gebeyizdir canım. Testini atabilirmisin? Bende atiyim canımMrb benim hastaligim 1 hafta gecti test yaptim ikincisi silik cikti fakat adet gorucekmisim gibi sancim var sizce gercekten hamilemiyim sizce agrilarim normalmi?
Gözün aydın gebelik belirtileri regl belirtileri aynıdır zatenMrb benim hastaligim 1 hafta gecti test yaptim ikincisi silik cikti fakat adet gorucekmisim gibi sancim var sizce gercekten hamilemiyim sizce agrilarim normalmi?
Yani bu baya pozitif bir test ama en önemlisi kan tahlili ins hamilesinizdirCanım bende de aynı durum var ya acaba mı diyorum, ovulasyon testi yapmıştım ilk, baya koyu çıkınca acaba gebelikmi die gebelik testi yaptım, test silik çizgi çıktı, ağrım da var, inşallah gebeyizdir canım. Testini atabilirmisin? Bende atiyim canım
Eki Görüntüle 2647049
İnşallah canım adetime 3-4 gün var adet gününü bekliycem kan tahlili içinYani bu baya pozitif bir test ama en önemlisi kan tahlili ins hamilesinizdir![]()
Hadi bakalim insallah haberini bekliyoruz olmasada sakin uzulme olurmu hayirlisi neyse oİnşallah canım adetime 3-4 gün var adet gününü bekliycem kan tahlili içinYarın sabah tekrar idrar testi yapcam
![]()
Kan testi yaptır canım muhtemelen gebelıktendır . Benım de hep agrı oldu 11 . Haftam bıtecek hala agrıyor . Hem bebek yerlesmeye calıstıgı ıcın hemde rahım buyumeye baslıyor agrılar normal .Mrb benim hastaligim 1 hafta gecti test yaptim ikincisi silik cikti fakat adet gorucekmisim gibi sancim var sizce gercekten hamilemiyim sizce agrilarim normalmi?
Çok normal adet sancısı ben ilk haftalar hep adet oldum olacam diye bekliyordum ama olmadı![]()
GÖĞÜSLERDE HASSASİYET VARMIYDIÇok normal adet sancısı ben ilk haftalar hep adet oldum olacam diye bekliyordum ama olmadı![]()
BENİMDE KASIKLAR ÇOK KÖTÜ GELDİ GELECEK AMA GÖĞÜSS AĞRIM ŞİŞKİNLİK HİÇ YOK. SİZDE NASILDIGerçekten adet olucak gibi mi ağrıyo? Benim de yarın batım ağrıyo
Evet fazlasıyla üstüne yatamıyordum sutyen takamıyordumGÖĞÜSLERDE HASSASİYET VARMIYDI
BENIM DE ILK DEFA BU AY GÖGÜSLERİMDE AĞRI YOK AMA KASIK AĞRIM ÇOK. AŞILAMA YAPTIRDIM BEN BU AY.Evet fazlasıyla üstüne yatamıyordum sutyen takamıyordum
Benim de hep adet öncesi göğüs ağrım çok olurdu dokunamıyordum bile bırak üstüne yatmayı. Hamile kaldığım ay damarlar dışında hiçbir belirti yoktu göğüslerde.BENIM DE ILK DEFA BU AY GÖGÜSLERİMDE AĞRI YOK AMA KASIK AĞRIM ÇOK. AŞILAMA YAPTIRDIM BEN BU AY.
damar hep görüyorum o da benim için farklı birşey değil. normal yumurtalarım çok ağırırdı şimdi kasık ağrım var. bir kaç güne olacak gibi. 2. aşılamam bu da nasip ya ilk aşılama kadar hassas değilim, sağlıklı olsun da vardır zamanı.Benim de hep adet öncesi göğüs ağrım çok olurdu dokunamıyordum bile bırak üstüne yatmayı. Hamile kaldığım ay damarlar dışında hiçbir belirti yoktu göğüslerde.
Herkesin belirtisi bir olacak diye bisey yokki canım inşallah meleğin tutunmustur sanaBENIM DE ILK DEFA BU AY GÖGÜSLERİMDE AĞRI YOK AMA KASIK AĞRIM ÇOK. AŞILAMA YAPTIRDIM BEN BU AY.
İnanki bende her adet öncesi görürdüm damar ama hamile kaldığım ay gördüğüm beni şoke etti. Damar dedikleri işte bu dedim. Sanki göğüslerine koyu mavi çizgiler çizilmiş gibi çok fazla koyu oluyor damarların rengi. Ben bunu adet gecikmesinden 1hafta sonra farkettim ama. Senin için erken olabilir. Diğer belirtileri öğrendikten sonra yaşadım. İnşallah sağlıkla tutunmuştur.damar hep görüyorum o da benim için farklı birşey değil. normal yumurtalarım çok ağırırdı şimdi kasık ağrım var. bir kaç güne olacak gibi. 2. aşılamam bu da nasip ya ilk aşılama kadar hassas değilim, sağlıklı olsun da vardır zamanı.