- 25 Ocak 2024
- 73
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi nergissss1111
-
Erken gebelik testinde çıkabilir hamilelik varsa. Benim de böyle bir acaba dediğim dönem olmuştu ve negatif çıkmıştı. Denemeye başlanınca adet dönemi de bi tuhaflaşıyor onu farkettim ben
Bende en son 8 mart'ta oldum adet, hala olmadım, istemiyorum hamilelik moralim bozuk
Eğer hamileysem hazırlık yapmamıştık nasıl olacak bilmiyorum folik asit desteği filan almamıştım 1-2 gün daha bekleyip test yapayım en iyisiBelirtiler çok aynı ikisinde de ayırt etmek zor o yüzden. Geciktiyseniz testte çıkabilir eğer varsa
Bir çok kadın hamileliği öğrendiğinde başlıyor zaten, hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaEğer hamileysem hazırlık yapmamıştık nasıl olacak bilmiyorum folik asit desteği filan almamıştım 1-2 gün daha bekleyip test yapayım en iyisi
Kaç gün geçmişti adetiniz negatif çıktığında.Ya da geçmiş miydiErken gebelik testinde çıkabilir hamilelik varsa. Benim de böyle bir acaba dediğim dönem olmuştu ve negatif çıkmıştı. Denemeye başlanınca adet dönemi de bi tuhaflaşıyor onu farkettim ben
Geçmişti 4 gün gecikme olmuştu hatta o gün test yapıp akşamına da adet olmuştumKaç gün geçmişti adetiniz negatif çıktığında.Ya da geçmiş miydi
Benim de 6 gün geçti yaptım negatifGeçmişti 4 gün gecikme olmuştu hatta o gün test yapıp akşamına da adet olmuştum
Denemeye başladığınızda adet düzeni sapıtıyor gerçekten ben tam gününde olan biri olarak bunu çok net hissettim diyebilirim. Merak etmeyin eninde sonunda olacak hayırlısı ileBenim de 6 gün geçti yaptım negatif
Ben hissediyorum göğüs uçlarım beni çok şaşırttı ve 5 aydır ilk kez adet gecikmesi yaşadım hep öne gelirdi yarın test yapacağım 35.gün olacak umarım güzel sonuç alırımDenemeye başladığınızda adet düzeni sapıtıyor gerçekten ben tam gününde olan biri olarak bunu çok net hissettim diyebilirim. Merak etmeyin eninde sonunda olacak hayırlısı ile
30.gunde adet oldum normalde 26,27 günde olurdum gecikince süphelendimEğer hamileysem hazırlık yapmamıştık nasıl olacak bilmiyorum folik asit desteği filan almamıştım 1-2 gün daha bekleyip test yapayım en iyisi
Ben 28-30 günde bir olurdum 36.günüm hala olmadım haftaya kan vereceğim orda ortaya çıkacak artıkTam
30.gunde adet oldum normalde 26,27 günde olurdum gecikince süphelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?