Adet agrısının olmaması, hamilelik belirtisi mi?

Refik-i hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
1.270
985
123
Merhaba kizlar yardiminiza ve düsüncelerinize ihtiyacim var.
Bütün aylar adet agrım hafif hafif yoklayarak 1hafta öncesinden başlardi. Ama bu ay adetten 6gün geçmeme rağmen ne adet agrım var ne de gögüs hassasiyetim var. Idrar testi yaptim silik çıktı ama cizgileri beni yanıltıyor. (Isterseniz resmini atarim)
Sadece dün baslayan bir akıntımdan baska hic bir belirtim yok. Gebelik yasayanlar bilgi verebilirler mi?
Bu arada yarin kan testine gidecem

Kızlar benimkiyine de bi bakin 2 çizgi silik cikti

Eklentiler

• IMG_20170403_153728.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 717
  • IMG_20170403_125858.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 586
Valla benim de bat yarın ve hiç ağrım yok. Normalde 3 gün önceden adet olacağımı bilirim. Ama bu sefer yok. Ümitlenmeli miyiz bilemedim

canım sende hamile gibisin. adetine kaç gün var ?
Ben adetim 21 mart geldi 22 mart durdu 3/4 gün kahve rengi lekeledi göğüs şişliği karın şişliği ağrı kasık ağrısı pişmesi 2 3 defa da mide bulantısı uykusuzluk halsizlik belirtilerim bunlar

Ben adetim 21 mart geldi 22 mart durdu 3/4 gün kahve rengi lekeledi göğüs şişliği karın şişliği ağrı kasık ağrısı pişmesi 2 3 defa da mide bulantısı uykusuzluk halsizlik belirtilerim bunlar
yarın sağlık ocağına kan verin :):) büyük ihtimal hamile gibisin hayırlı olsun :)

Seninkide benimki gibi cizgileri cok yakin cikmis canim var mi dersin?

Seninkide benimki gibi cizgileri cok yakin cikmis canim var mi dersin?
Bilmem inşallah vardır ilimizde de ben 3 4 sonra yine yapmayı düşünüyorum doktor kartım daha çıkmadı için kan girip veremiyorum ama sen gidebiliyorsunuz git cnm inşallah hamilesiniz bence hamilesin belirtilerin neler

canım özelde yaptır eğer maddi durumun varsa :)

Hiiic belirtim yok canim. Aksine adet bekirtilerim bile yok. Bilmiyorum ya ilk kez boyle oluyorum 2senedir istiyoruz insallah bu ay yuzumuz güler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…