- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
canım sende hamile gibisin. adetine kaç gün var ?Kızlar benimkiyindeyse bu bakin
Ben adetim 21 mart geldi 22 mart durdu 3/4 gün kahve rengi lekeledi göğüs şişliği karın şişliği ağrı kasık ağrısı pişmesi 2 3 defa da mide bulantısı uykusuzluk halsizlik belirtilerim bunlarcanım sende hamile gibisin. adetine kaç gün var ?
yarın sağlık ocağına kan verin :):) büyük ihtimal hamile gibisin hayırlı olsun :)Ben adetim 21 mart geldi 22 mart durdu 3/4 gün kahve rengi lekeledi göğüs şişliği karın şişliği ağrı kasık ağrısı pişmesi 2 3 defa da mide bulantısı uykusuzluk halsizlik belirtilerim bunlar
İnşallah cnm bide 3 4 gündür bel ağrısı varyarın sağlık ocağına kan verin :):) büyük ihtimal hamile gibisin hayırlı olsun :)
Seninkide benimki gibi cizgileri cok yakin cikmis canim var mi dersin?Ben adetim 21 mart geldi 22 mart durdu 3/4 gün kahve rengi lekeledi göğüs şişliği karın şişliği ağrı kasık ağrısı pişmesi 2 3 defa da mide bulantısı uykusuzluk halsizlik belirtilerim bunlar
Bilmem inşallah vardır ilimizde de ben 3 4 sonra yine yapmayı düşünüyorum doktor kartım daha çıkmadı için kan girip veremiyorum ama sen gidebiliyorsunuz git cnm inşallah hamilesiniz bence hamilesin belirtilerin nelerSeninkide benimki gibi cizgileri cok yakin cikmis canim var mi dersin?
canım özelde yaptır eğer maddi durumun varsa :)Bilmem inşallah vardır ilimizde de ben 3 4 sonra yine yapmayı düşünüyorum doktor kartım daha çıkmadı için kan girip veremiyorum ama sen gidebiliyorsunuz git cnm inşallah hamilesiniz bence hamilesin belirtilerin neler
Hiiic belirtim yok canim. Aksine adet bekirtilerim bile yok. Bilmiyorum ya ilk kez boyle oluyorum 2senedir istiyoruz insallah bu ay yuzumuz güler...Bilmem inşallah vardır ilimizde de ben 3 4 sonra yine yapmayı düşünüyorum doktor kartım daha çıkmadı için kan girip veremiyorum ama sen gidebiliyorsunuz git cnm inşallah hamilesiniz bence hamilesin belirtilerin neler
Var cnm :) yarın kısmetse giderimcanım özelde yaptır eğer maddi durumun varsa :)
İnşallah cnm bende 2 yıl olduHiiic belirtim yok canim. Aksine adet bekirtilerim bile yok. Bilmiyorum ya ilk kez boyle oluyorum 2senedir istiyoruz insallah bu ay yuzumuz güler...
inşallah çıkar canım. büyük ihtimal olur :):)Var cnm :) yarın kısmetse giderim
Hamilesin Allah sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin
Hadi bakalim insalah bu ay ugurlu gelir ikimize de :) haberdar edelim birbirmizi.. Kac yasindasin cnm kucuk gorunuyosun:)İnşallah cnm bende 2 yıl oldu
Insallah insallahhhh insallahh hamileyimdir yaa cok tesekkur ederim :)Hamilesin Allah sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin
19 cnm senHadi bakalim insalah bu ay ugurlu gelir ikimize de :) haberdar edelim birbirmizi.. Kac yasindasin cnm kucuk gorunuyosun:)
Insallah insallahhhh insallahh hamileyimdir yaa cok tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?