Adet agrısının olmaması, hamilelik belirtisi mi?

İnşallah cnm öyledir

goguslerim normalde agrırdı adet olunca ama bu sefer agrımadı)))
ayyy o bende de var ya ikide birde göğüslere elleyip duruyorum ama ne hassasiyet var nede ağrı :) normlade 1 hafta önceden başlar benim göğüsler ağrımaya pek umudum yok ama işte napalım kaptırıyoruz kendimizi yinede bat yarın benimde

Adet gunum normalde bir nisanda ama bugune kadar hic ne agrim var nede bulantim hic bir belirti yok sadece bu gece su gibi akinti geldi cok fazla test yapicam ama olumsuz bir sey gormekten korkuyorum

hadi hayırlısı canım darısı başına İnşAllah

Ahh canim ayni sey bende de var benimde bat yarin :)

aynıymış batlar canım hayırlısı olsun bakalım benim gecikedebilir gibi geliyor ama hayırlısı bakalım ne olacak ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Vallahi gecerse yapicam :) dun gece adet agrisini yasadim kesin dedim oldum hep bi islaklik hissettim sabah kirmiziyi gorurum dedim ama bise yoktu simdide gayet normalim anlamadim

Hamiş değilim kızlar indrar kesem ve yolu mikrob kapmış ilaç yazdılar ve bol su içmek soylediler susuzlukda buna kapak olmuş

Hamiş değilim kızlar indrar kesem ve yolu mikrob kapmış ilaç yazdılar ve bol su içmek soylediler susuzlukda buna kapak olmuş
Aaa gecmis olsun canim hakkinda hayirlisi olsun bak iyi ki gittin ki bunj ogrendin ilaclarini duzenli kullan 1 haftaya gecer duzelir sonra calismalara devam :)

ümidini kesme canım bi test yap derim bence hamilesindir ama yinede umitlandırmak istemem
ay canım umutlandık zaten yine ama 2 yıldır her ay umutlanıp sonunda negatifi görmek istemiyorum aslında bakalım haftasonuna kadar olmazsam pazartesi yaparım diye düşünüyorum çünkü bir kaç aydır düzensiz adetim hep öne atıyordu bakalım bu ay bir kaç gün daha bekleyeyeim

geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli iç kendine dikkat et ve benden tavsiye her ne kadar yapamasak da kafaya takma çünkü çok küçüksün daha elbet olur üzülme

Vallahi gecerse yapicam :) dun gece adet agrisini yasadim kesin dedim oldum hep bi islaklik hissettim sabah kirmiziyi gorurum dedim ama bise yoktu simdide gayet normalim anlamadim
aynı ben :) bende dün akşam kasık ağrısı bel ağrısı oldu dedim olacağım herhalde bugün birşey yok ara ara bel ağrım oluyor bazen.birde saniyelik bir baş ağrım oluyor genelde adetten önce ağrım olur ama bu öyle değil gelip gigyor ağrı normalde deli gibi ağrır başım bakalım hayırlısı bende hafta sonu da beklerim diyorum olmazsam pazartesi yaparım bakalım geç olma ihtimaline karşı.bir kaç aydır düzensiz adetim zaten hep önden önden geliyor :) bakalım bu ay ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…