- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
İnşallah cnm Allah'ım tüm olmayanlara nasip etsininşallah çıkar canım. büyük ihtimal olur :):)
Bende 2019 cnm sen
:) İnşallah cnm hamiş iz dirBende 20
Canimm naptin?:) İnşallah cnm hamiş iz dir
Sabah geç kaldım doktrora gittim ama kimliğimi evde unutmuşum bakilamadim yarın sabaha termin aldım yarın artık beli olacak geç olsun da iyi haber olsun başka bsy istemem :)Canimm naptin?
Hadi hayirli haberler aliriz insallah cnmm ben de yarin gidecem :)Sabah geç kaldım doktrora gittim ama kimliğimi evde unutmuşum bakilamadim yarın sabaha termin aldım yarın artık beli olacak geç olsun da iyi haber olsun başka bsy istemem :)
canım sen bence dışardaysan ya da alma imkanın varsa ucuz testlerden al bir tane daha sabah ilk idrarla yap ondna sonra git kan ver duruma göre tek bu teste bağlı kalma ve testini açmaSabah geç kaldım doktrora gittim ama kimliğimi evde unutmuşum bakilamadim yarın sabaha termin aldım yarın artık beli olacak geç olsun da iyi haber olsun başka bsy istemem :)
Canim ayni sekil bende bat 6 nisan ama sisen ve agriyan gogüslerde bu ay tık yok umutlansam mı :)Hiiic belirtim yok canim. Aksine adet bekirtilerim bile yok. Bilmiyorum ya ilk kez boyle oluyorum 2senedir istiyoruz insallah bu ay yuzumuz güler...
Insallah umutlarimiz bosa cikmaz canimm benim bugun adetten 8gun gecmis bulunmaktaa. Yarin doktora gidecemCanim ayni sekil bende bat 6 nisan ama sisen ve agriyan gogüslerde bu ay tık yok umutlansam mı :)
Bu benim 3 testin cnm hep negatif çıktıcanım sen bence dışardaysan ya da alma imkanın varsa ucuz testlerden al bir tane daha sabah ilk idrarla yap ondna sonra git kan ver duruma göre tek bu teste bağlı kalma ve testini açma
İnşallah cnmHadi hayirli haberler aliriz insallah cnmm ben de yarin gidecem :)
Canim senin o kullandigin test nasil bise oyle :)Bu benim 3 testin cnm hep negatif çıktı
Biri 5 Euro dan bu dijital 10 euro dan birde 28 de acil doktora gece gittim orda da yaptılar negatif hep çıktı ama arılarım çok ve çoğu da hamilelik belirtisiCanim senin o kullandigin test nasil bise oyle :)
Bide su ucuz testler al onunla dene bu aksam dicem yarin kan vermeye gidiceksin hadiii mujdeli haberinle gel sendeBiri 5 Euro dan bu dijital 10 euro dan birde 28 de acil doktora gece gittim orda da yaptılar negatif hep çıktı ama arılarım çok ve çoğu da hamilelik belirtisi
Gögüsler ne alemdeydi :)bende normalde agrım olurdu ama hamile oldugum ay 5gün onceden çok agrı çektim dahasında gelip gidiyordu günüm gelince çok agrım olmadı sadece akıntım vardı hamile oldugumi oyrendim darısı başına İnşAllah ama test bana bozuk gibi geldi
goguslerim normalde agrırdı adet olunca ama bu sefer agrımadı)))Gögüsler ne alemdeydi :)
Hahahyt benimde gögüs agrim yok :))) bu kadar sevinmeye 6 nisanda fos cikicam kesingoguslerim normalde agrırdı adet olunca ama bu sefer agrımadı)))
darısı başına İnşAllah sende hamilesindir))Hahahyt benimde gögüs agrim yok :))) bu kadar sevinmeye 6 nisanda fos cikicam kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?