Adet agrısının olmaması, hamilelik belirtisi mi?

Sabah geç kaldım doktrora gittim ama kimliğimi evde unutmuşum bakilamadim yarın sabaha termin aldım yarın artık beli olacak geç olsun da iyi haber olsun başka bsy istemem :)
canım sen bence dışardaysan ya da alma imkanın varsa ucuz testlerden al bir tane daha sabah ilk idrarla yap ondna sonra git kan ver duruma göre tek bu teste bağlı kalma ve testini açma

Insallah mujdeli haberinle gelirsin. Benim kasiklarda batma oluyo arada bel agrisi ozellikle ayakta cok durunca belim agriyo yada bilmiyorum ya psikolojik mi diyorum acaba. Ama gogus agrim olmamasi kafama takildii umut fakirin ekmegii iste :)

Biri 5 Euro dan bu dijital 10 euro dan birde 28 de acil doktora gece gittim orda da yaptılar negatif hep çıktı ama arılarım çok ve çoğu da hamilelik belirtisi
Bide su ucuz testler al onunla dene bu aksam dicem yarin kan vermeye gidiceksin hadiii mujdeli haberinle gel sende

bende normalde agrım olurdu ama hamile oldugum ay 5gün onceden çok agrı çektim dahasında gelip gidiyordu günüm gelince çok agrım olmadı sadece akıntım vardı hamile oldugumi oyrendim darısı başına İnşAllah ama test bana bozuk gibi geldi

Gögüsler ne alemdeydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…