Adet belirtilerinin olmaması gebelikle ilgili olabilir mi ??

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.536
1.635
333
Kızlar yıllardır ağrılı adet olurum; 10 gün önceden karın ağrım ve göğüs ağrım başlar. Bu ay maydonoz süt buharı yapmıştım o mu etkiledi bilmiyorum yumurtlama akıntısını net gördüm ve adete 6 kalmasına rahmet hiç
belirtim yok. Karnım belim ağrıyor ama adet ağrısı gibi değil daha farklı . Böyle adet belirtisi görmeden gebe kalan oldu mu acaba

Çok var canım öyle diğer aylardan farklı olduğuna göre hamile olabilirsin bence

Çok var canım öyle diğer aylardan farklı olduğuna göre hamile olabilirsin bence
Ah kuzummm yaaa biz ne zaman sevincez :) Bu ay maydonoz süt yaptım buharına oturdum tamam b koca karı yöntemi deniyorum dedim; her ay 11. Gün pik olurdu çatlardı, bu ay 14. Gün oldu baya da hissettim çok ümitlendim.

Ah kuzummm yaaa biz ne zaman sevincez :) Bu ay maydonoz süt yaptım buharına oturdum tamam b koca karı yöntemi deniyorum dedim; her ay 11. Gün pik olurdu çatlardı, bu ay 14. Gün oldu baya da hissettim çok ümitlendim.
İnşallah olmuştur canım farklı şeyler olunca belirti sayılır bence haber ver sen yine başka belirtin olunca müjdeli haber alırsan

Ben o arkadasımmmmm aşırı kötü sancılı adet olurum adet öncesi berbat depresyona göğüslerimden yürüyemez hale gelirim sureklı ağzı sancı belilms sırtım kopar adetime 3 gün kaldı az as kasıkaşrda bi kıpırdanma oluyor bu kadar yarın sabah test yapcam

Naptınız yaptınız mı test bende o durumdayım şu an adetime bir gün kaldi

Bende aynı durumdayım normalde 4-5 gün önceden kasık ağrılarım, bel ve karın ağrılarım olurdu. 2-3 gün kala minik minik lekelenmem olurdu. şimdi 2 gün kaldı gün içinde 1-2 kere çok çok hafif kasık sızlamam oluyor oda çok hissedilecek derecede değil. lekelenme falan da yok.

Benimde a

det günüm yarın hiç belirtim yok akıntı vs de yok
Benimde yoktu ama adet oldum ya artık bunlara da takılmıyorum ben yumurtlama günüm bayrama geliyor bayramda da köydeyim o yüzden saldım artık

Benimde yoktu ama adet oldum ya artık bunlara da takılmıyorum ben yumurtlama günüm bayrama geliyor bayramda da köydeyim o yüzden saldım artık
Düşünmeyi ve daha iyi oluyormuş belki bu sefer tam olur sizde kafanız hazır dagilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…