Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide bugün oyle agrim var bat 26 acaba yarin test yapsam cikarmiki?Kızlar merhaba . 2 3 gündür adet olacakmış gibi kasıklarda ağrı yaşıyorum . Bu ay Gebelik planlaması yapıyoruz , bat 29 Ağustos . Kasıklarda adet olacakmış gibi ağrı yaşayıp hamile olan var mı ?
Hiç bilmiyorum canım . Ben bat günü yapacağım testi . Erken geliyor henüz banaBenimkide bugün oyle agrim var bat 26 acaba yarin test yapsam cikarmiki?
Ilk gebeligimde kasık ağrısından suphelenip test yaptim pozitifi gördüm. Bu ay ikinci gebelik icin denedik yine ayni ağrı olunca kesin hamileyim dedim ama negatifKızlar merhaba . 2 3 gündür adet olacakmış gibi kasıklarda ağrı yaşıyorum . Bu ay Gebelik planlaması yapıyoruz , bat 29 Ağustos . Kasıklarda adet olacakmış gibi ağrı yaşayıp hamile olan var mı ?
Test dağılmış belli olmuyor. Başka test yapın. Erken gebelik testi yaparsanız daha kolay belli olur
Anladım canım çok teşekkür ederim . Mecburen adeti bekleyeceğiz o zamanIlk gebeligimde kasık ağrısından suphelenip test yaptim pozitifi gördüm. Bu ay ikinci gebelik icin denedik yine ayni ağrı olunca kesin hamileyim dedim ama negatifne anlama geldigi hic kestirilemiyor yani
En iyisi o canimAnladım canım çok teşekkür ederim . Mecburen adeti bekleyeceğiz o zaman![]()
Beklenen adet günümde ben test yaptım pozitif çıktı benim 3 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum o zamanki hamileligimde de bel ağrım olmuştu ki normalde beli ağrıyan biri değilim şimdi 4 haftalık hamileyim yine sabahları belim agriyarak kalkıyorum akıntı konusu da evet normale göre bir gün içinde çok fazla gelmeye başlamıştı bu iki sebep test yapmaya itti beni ve pozitif gördüm şükür inşallah sizde hamilesinizdirmerhaba benimde dünden beri kasık bel ağrım var ve bugünde akıntım fazlalaştı acaba hamile olabilirmiyim(geçen ay 7 de oldum daha adetime de var )yardımcı olurmusunuz