Adet belirtisi mi gebelik mi ?

ndresn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
289
79
13
34
Kızlar merhaba . 2 3 gündür adet olacakmış gibi kasıklarda ağrı yaşıyorum . Bu ay Gebelik planlaması yapıyoruz , bat 29 Ağustos . Kasıklarda adet olacakmış gibi ağrı yaşayıp hamile olan var mı ?

Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor. Bir kaç gün sonra test yapın evde.

Benimkide bugün oyle agrim var bat 26 acaba yarin test yapsam cikarmiki?

Ilk gebeligimde kasık ağrısından suphelenip test yaptim pozitifi gördüm. Bu ay ikinci gebelik icin denedik yine ayni ağrı olunca kesin hamileyim dedim ama negatif ne anlama geldigi hic kestirilemiyor yani

Ilk gebeligimde kasık ağrısından suphelenip test yaptim pozitifi gördüm. Bu ay ikinci gebelik icin denedik yine ayni ağrı olunca kesin hamileyim dedim ama negatif ne anlama geldigi hic kestirilemiyor yani
Anladım canım çok teşekkür ederim . Mecburen adeti bekleyeceğiz o zaman

Ben de ilişkiden beri fena bi adet ağrısı çekiyorum daha adete 12 gün var. İlk defa böyle bi şey yaşıyorum

merhaba benimde dünden beri kasık bel ağrım var ve bugünde akıntım fazlalaştı acaba hamile olabilirmiyim(geçen ay 7 de oldum daha adetime de var )yardımcı olurmusunuz

merhaba benimde dünden beri kasık bel ağrım var ve bugünde akıntım fazlalaştı acaba hamile olabilirmiyim(geçen ay 7 de oldum daha adetime de var )yardımcı olurmusunuz
Beklenen adet günümde ben test yaptım pozitif çıktı benim 3 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum o zamanki hamileligimde de bel ağrım olmuştu ki normalde beli ağrıyan biri değilim şimdi 4 haftalık hamileyim yine sabahları belim agriyarak kalkıyorum akıntı konusu da evet normale göre bir gün içinde çok fazla gelmeye başlamıştı bu iki sebep test yapmaya itti beni ve pozitif gördüm şükür inşallah sizde hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…