Adet belirtisini gebelikmi ?????

ezgii778

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
29
6
1
21
Adet belirtisimi gebelikmi??
Uykusuzluk

Gece uyuyamama sabah erken kalkma

Sol belime bıçak saplanıyor hissi

Arada bir hafif ve kısa süreli kasıkta adet olacakmış gibi sancı

Yorgunluk ,halsizlik

Sürekli acıkma mide kazınması

Bi anda kramp girmesi

Ruh halinde değişiklikler

Son adet başlangıç tarihi 16mart

Arada bir hergün değil sık idrara çıkma

Burun tıkanıklığı

Gece huzursuz bacaklar

Orta düzeyde ise göğüste hassasiyet bazen çok fazla acıyor bilinçsiz bi şekilde el falan değerse canım gidiyor o an

her ikisi de olabilir, neredeyse birebir aynı belirtiler diye biliyorum, koku hassasiyeti ve mide bulanması en bariz farklardan bence

bunların hepsi gebelik belirtilerinden ama illa gebeliğe işaret etmez.. En son adet martta oldu demişsiniz nisanda adet olmadınız o zaman ? test yapmadınız mı ?

her ikisi de olabilir, neredeyse birebir aynı belirtiler diye biliyorum, koku hassasiyeti ve mide bulanması en bariz farklardan bence
Ya mide bulantısı yok ama koku hassasiyeti tam olarak ne oluyor anlayamadım bazen bi koku burnuma çok keskin ve iğrenç geliyor

Adet gününüz gecikirse test yapın, bazen strese bağlı düzensizlikler olabilir veya havalardan. Fazla umutlandırmak istemem ama bazen düzensizlikten sonra gebe kalan olabiliyor İnshaAllah sizden onlardansınızdır

Bu belirtiler psikolojik de olabiliyor test yaparak sonucu öğrenmiş olursunuz birde 18 yaşındasınız sanırsam acele etmeyin derim

Bende test yaptim pozitif cikti dedigin belirtilerden sadece goguslerimde agri var oda her ay adet oncesi olur h8cbir belirtim yok sadece sag kasigimi arada bir agri giriyordu

Bende test yaptim pozitif cikti dedigin belirtilerden sadece goguslerimde agri var oda her ay adet oncesi olur h8cbir belirtim yok sadece sag kasigimi arada bir agri giriyordu
Peki göğsünde ağrı hassasiyet adet gününden kaç gün önce başladı

İnanın hepsini yaşadım. Tam olarak adet belirtileri ile aynı. Yumurtlama sonrası rahim duvarı kalınlaşıyor. Vücut kendini bebeğe hazırlıyor. Baktı ki bebek yok,sonra adetiniz başlıyor. Bu yüzden de belirtiler birebir aynı. Adetiniz düzenli ise adet gününde test yapsanız varsa çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…