Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani yumurtlama gibi duruyor canım elinde gebelik testi varsa yaparmisin bazen adetten hemen sonra gebe olan cikiyorKızlar adetim dün bitti bugün ovulasyon testi yaptım ve böyle çıktı sizce normal mi
Şuan yok ama yarın alıp yapmaya çalışırımYani yumurtlama gibi duruyor canım elinde gebelik testi varsa yaparmisin bazen adetten hemen sonra gebe olan cikiyor
Yap canım ne olur ne olmaz var bu şekilde gebelik öğrenen önce gebelik testi yap negatifse yumurtlama yap tekrar gebelik deilse de yarın degerlendirirsin ne olur ne olmazŞuan yok ama yarın alıp yapmaya çalışırım
Tamamdir yarin yapayım bir. Aklım karıştı böyle çıkıncaYap canım ne olur ne olmaz var bu şekilde gebelik öğrenen önce gebelik testi yap negatifse yumurtlama yap tekrar gebelik deilse de yarın degerlendirirsin ne olur ne olmaz
Buraya da yaz canım durumunuTamamdir yarin yapayım bir. Aklım karıştı böyle çıkınca
Dogrudur bu bilgiyi bilmiyordum. Açıkçası şuan yumurtlama görmem o kadar işime yarayacakti ki 5 gün sonra eşim gidecek çünküCanım benimde adetten sonra böyle çıktı uzman birine sorduğum da adetten hemen sonra lh yükseliyor dedi öyle de oldu zaten ertesi gün hemen silikleşti resimimi atıyım 10 gün sonra tekrar yumurtlama gördüm Eki Görüntüle 3290729
Yinede değerlendir tabi canımDogrudur bu bilgiyi bilmiyordum. Açıkçası şuan yumurtlama görmem o kadar işime yarayacakti ki 5 gün sonra eşim gidecek çünkü![]()
Test yaptım canım negatif cikti ovulasyon testi de yokmuş eczanede ona bakamadimBuraya da yaz canım durumunu
Değerlendir canım yumurtlama ozamanTest yaptım canım negatif cikti ovulasyon testi de yokmuş eczanede ona bakamadim
Dün başladık değerlendirmeye hayırlısı artikDeğerlendir canım yumurtlama ozaman
Birsey sorabilirmiyim ya yeniyim buralarda bende hamile kalmak istiyorum adet oncesi bir cok belirti yasadim adetimde duzenli degil malesef bu ay adetimde bir gariplik vardi normal cok afedersiniz pedimi doldururdum cok yogun olurdu ama bu ay lekelenme seklinde oldu bugun 8. Gunum bitti damla seklinde gordum bugun sol kasigimda batma var ve 2 gundur mide bulatisi yasiyorum en son 14 temmuzda adet olmstm 22sinde btmsti yani bu sekilde adet gorupte hamile kalma gbi bi olasilik varmi acabaKızlar adetim dün bitti bugün ovulasyon testi yaptım ve böyle çıktı sizce normal mi
Normalde yerleşme kanamasi da lekelenme şeklinde oluyor ama 8 gün sürer mi onu bilmiyorum yine de emin olmak için test yap biBirsey sorabilirmiyim ya yeniyim buralarda bende hamile kalmak istiyorum adet oncesi bir cok belirti yasadim adetimde duzenli degil malesef bu ay adetimde bir gariplik vardi normal cok afedersiniz pedimi doldururdum cok yogun olurdu ama bu ay lekelenme seklinde oldu bugun 8. Gunum bitti damla seklinde gordum bugun sol kasigimda batma var ve 2 gundur mide bulatisi yasiyorum en son 14 temmuzda adet olmstm 22sinde btmsti yani bu sekilde adet gorupte hamile kalma gbi bi olasilik varmi acaba
Reglm bugun btti yarin sbah yapacagimNormalde yerleşme kanamasi da lekelenme şeklinde oluyor ama 8 gün sürer mi onu bilmiyorum yine de emin olmak için test yap bi
Hayırlısı olur inşallahReglm bugun btti yarin sbah yapacagim
Amin insallahHayırlısı olur inşallah![]()
Ne yaptin canım yaptin mi testAmin insallah![]()
Yok yapmadim elim gitmiyo .. negatif gormekten korkuyorumNe yaptin canım yaptin mi test
Haklısın bu süreçler çok yıpratıyorYok yapmadim elim gitmiyo .. negatif gormekten korkuyorum![]()