Adet bitimi yumurtlama

maviiidunyam

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
1
0
6
28
Merhaba birsey sormak istiyorum ben hamile kalmak için doktora gidip geliyorum en son gittiğim kontrolde adet bitimi yumurtladığımı ve yumurtanın çatladığını hemen denememiz gerektigini söyledi doktor merak ettiğim ben şimdi 2 hafta sonra tekrar mı adet olucam yoksa normal 1 ay sonra mı adet bitimi yumurtlayıp daha sonra adet görenler varsa ne zaman adet oldunuz yardımcı olur musunuz

Bunun için bir büyük ihtimalle bir çözüm var. Adetin biter bitmez havuç ye bir iki tane çiğ çiğ ye. Çatlama olana kadar. Ama bunu mutlaka temizlenir temizlenmez yap. Erkenden catlamamasi için. Zamana ihtiyaç varya ondan. İnşallah temizlenirsin bugün biran önce.
Az önce yaptığım da böyle çatlamış yada çatlamak üzere bu gece ilişki olursa işe yarar mı

Eklentiler

• 1000004328.webp
    1000004328.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 10
Evet çatlamış, tabi bugün ve yarın mutlaka değerlendir sen. Hala vaktin var stress yapma ki hormonların etkilenmesin olumlu düşün. Zaten olacağı varsa vesile olacaktır😊

Benim iki çocuğum ikisindede zorlanmadı çok şükür hemen tutu ilaç vs hiç kullanmadım sadece folik asit gebelik sürecinde kullandım 3.sude korunmayı bıraktığım ay oldu supriz oldu hemen tutması ama kısmet olmadı ocakta kaybettim maalesef kalp atışı vs vardı ama Bi hafta arayla düşük oldu şimdi 7 aydır olmuyor

Benim iki çocuğum ikisindede zorlanmadı çok şükür hemen tutu ilaç vs hiç kullanmadım sadece folik asit gebelik sürecinde kullandım 3.sude korunmayı bıraktığım ay oldu supriz oldu hemen tutması ama kısmet olmadı ocakta kaybettim maalesef kalp atışı vs vardı ama Bi hafta arayla düşük oldu şimdi 7 aydır olmuyor
Maşallah Allah bağışlasın evlatlarını. En kısa zamanda Rabbim tekrardan tattırsın. Olacak Allah'ın izniyle olumlu düşün. 🥰

Benim hiç çocuğum yok. Bir iki kez erken düşükler oldu öyle bebeği görmeye bile fırsat olmadan çok erken düşükler oldu bakalım bu ayki sancılar inşallah yumurtlamadandir ve başarılı bir döllenme olmuştur diye umud ediyorum sende güzel düşün 😊

Maşallah Allah bağışlasın evlatlarını. En kısa zamanda Rabbim tekrardan tattırsın. Olacak Allah'ın izniyle olumlu düşün. 🥰

Benim hiç çocuğum yok. Bir iki kez erken düşükler oldu öyle bebeği görmeye bile fırsat olmadan çok erken düşükler oldu bakalım bu ayki sancılar inşallah yumurtlamadandir ve başarılı bir döllenme olmuştur diye umud ediyorum sende güzel düşün 😊
Rabbım en güzelini sana nasip etsin inşallah düşük araştırması olmadı mı genetik testi vs

Rabbım en güzelini sana nasip etsin inşallah düşük araştırması olmadı mı genetik testi vs
Yok olmadı çünkü düşük aralığı arka arkaya değil bayabuzun süre aralıklarla oldu bu yüzden.

Birşey soracam bugün çatlama oldu ya agrin varmiydi özellikle tek taraflı? Hissettin mi farklı bir durum

Yok olmadı çünkü düşük aralığı arka arkaya değil bayabuzun süre aralıklarla oldu bu yüzden.

Birşey soracam bugün çatlama oldu ya agrin varmiydi özellikle tek taraflı? Hissettin mi farklı bir durum
Yani çok değil aslında hafif sağ tarafta iğne batar gibi ara ara bişe oluyodu ama öyle çok değil ben bugüne kadar hiç gebeliklerimde ovulasyon vs yapmadım ilk defa denedim bende bu ay gebeliklerimide gecikmeden anlardım bulantı akınttı vs hiç olmazdı regl günlerimde öyle geçiyor bide ovulayon testi bugün tekrar baktım sıfır geceyi değerlendirdim de artık Rabbım kısmet ederse olur inşallah sanada en kısa sürede hayırlı sağlıklı güzel bir evlat kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

Back
X