Adet bitimi yumurtlama

maviiidunyam

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
1
0
6
28
Merhaba birsey sormak istiyorum ben hamile kalmak için doktora gidip geliyorum en son gittiğim kontrolde adet bitimi yumurtladığımı ve yumurtanın çatladığını hemen denememiz gerektigini söyledi doktor merak ettiğim ben şimdi 2 hafta sonra tekrar mı adet olucam yoksa normal 1 ay sonra mı adet bitimi yumurtlayıp daha sonra adet görenler varsa ne zaman adet oldunuz yardımcı olur musunuz

Ya ben ovulasyon yaptım tekrar djn akşam pik çıktı 20 ağustostada pik çıkmıştı 21 inde silikleşmişti 22 si 23 u tekrar koyu anlamadım frely marka
Hepsini ilk testten akşamki teste sıra sıra yapıp fotoğraf yükler misin ?

Sende polikistik over var mıydı?

Hayır yok olsaydı doktor derdi zaten
Usteki 20 agustost yaptım doktor 21 mm over olduğunu söylediği gun Bi altı 21 agustost silikleşme oldu en alttaki 4. Sabahın yani belli yeni yapılmış

Eklentiler

• 1000004749.webp
    1000004749.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 16
Usteki 20 agustost yaptım doktor 21 mm over olduğunu söylediği gun Bi altı 21 agustost silikleşme oldu en alttaki 4. Sabahın yani belli yeni yapılmış
Önemli değil takılma sen testlere. Hormon dalgaları olabilir sonuçta pik olmamış ols abiler yeniden yumurtluyr olabilirsin değerlendirneye devam et arada

Neden yok Yumurtlama oldu ilişkilerde zamanında oldu. Bundan sonrası elbette nasib ama umutsuzluk olmaz. Allah'tan ümit hiç bir zaman kesilmez.
Allah'tan umut kesilmez gecen ayda 24 temmuzda ultrasyonda çatlama olduğunu demişti klomen bitiminden 4 gun sonra yani 23 unde çatlamş olsa dahi 21 23 24 ilişki olmuştu ama tutmadı boyutuna baktım bu ay klomen bitiminden 2 gun sonra gittim 21 mm dedi yani çatlama olsada illa gebelik oluşacak değil işte

Allah'tan umut kesilmez gecen ayda 24 temmuzda ultrasyonda çatlama olduğunu demişti klomen bitiminden 4 gun sonra yani 23 unde çatlamş olsa dahi 21 23 24 ilişki olmuştu ama tutmadı boyutuna baktım bu ay klomen bitiminden 2 gun sonra gittim 21 mm dedi yani çatlama olsada illa gebelik oluşacak değil işte
Elbette her zaman olsa sürekli gebe olurdu herkes. Şans genelde %20 - %30 yumurtlama ve ilişki denk gelirse %40

Elbette her zaman olsa sürekli gebe olurdu herkes. Şans genelde %20 - %30 yumurtlama ve ilişki denk gelirse %40
İlk defa zor gebe kalıyorum 7 yıldır evliym 20 yasında evlendim temuz ayında eylülde kızıma kaldım doğum yaptım 10 aylık oldu kızım isteyerek 2. Ye hemen kaldım oğluma 3.sude aynı şekil oğlum 3 yaşını bitirdi 3. Yü istedik 2- 3 kere tek beraberlik oldu sadece ve tutu adet bitmişti korunuyodk yine Bi hafta sonra korunmayı bıraktık döllenme denk geldi demeki ama düşükle sonuçlandı olsaydı şimdi kucağıma almıştım ama olmadı şimdi bidaha olmuyo

İlk defa zor gebe kalıyorum 7 yıldır evliym 20 yasında evlendim temuz ayında eylülde kızıma kaldım doğum yaptım 10 aylık oldu kızım isteyerek 2. Ye hemen kaldım oğluma 3.sude aynı şekil oğlum 3 yaşını bitirdi 3. Yü istedik 2- 3 kere tek beraberlik oldu sadece ve tutu adet bitmişti korunuyodk yine Bi hafta sonra korunmayı bıraktık döllenme denk geldi demeki ama düşükle sonuçlandı olsaydı şimdi kucağıma almıştım ama olmadı şimdi bidaha olmuyo
Olur canim sen stress yaptığın içinde etkiliyor olabilirsin. Kendini rahat bırak iki evladım var çok şükür de. Hiç biride olmayabilirdi diye düşün. Allah bağışlasın MashaAllah. Olucak Allah'ın izniyle 3 de olur 4 de olur 5 de olur yaşın çok genç.

Olur canim sen stress yaptığın içinde etkiliyor olabilirsin. Kendini rahat bırak iki evladım var çok şükür de. Hiç biride olmayabilirdi diye düşün. Allah bağışlasın MashaAllah. Olucak Allah'ın izniyle 3 de olur 4 de olur 5 de olur yaşın çok genç.
Ya zaten sezaryen oldğım için 3. Son 4. Vs riske giriyo o yüzden bitene daha olsun ddk Rabbım isteyen herkese evlat nasıp etsin inşallah🫠😇

Back
X