Adet bitimi yumurtlama

maviiidunyam

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
1
0
6
28
Merhaba birsey sormak istiyorum ben hamile kalmak için doktora gidip geliyorum en son gittiğim kontrolde adet bitimi yumurtladığımı ve yumurtanın çatladığını hemen denememiz gerektigini söyledi doktor merak ettiğim ben şimdi 2 hafta sonra tekrar mı adet olucam yoksa normal 1 ay sonra mı adet bitimi yumurtlayıp daha sonra adet görenler varsa ne zaman adet oldunuz yardımcı olur musunuz

Sanırsam bugün yarın bitecek ama ya çatlama olduysa kaçırdıysam bilmiyorum ya
Çok iyi biter bitmez bence uygunsanız hemen değerlendir. Ertesi günleri de değerlendir.
Ovulasyon testi yaptım dun akşam pik çıktı klomeni mi erken kullandım normalde 6 gun sürer gunum ama 8 oldu
Pik olması iyi tamam henüz çatlama olmamış yetişeceksiniz bence 😊. Klomeni kullanmanızı doktor söylemedi mi ? O belirlemesi mi ne zaman başlamanız gerektiğini?

Çok iyi biter bitmez bence uygunsanız hemen değerlendir. Ertesi günleri de değerlendir.

Pik olması iyi tamam henüz çatlama olmamış yetişeceksiniz bence 😊. Klomeni kullanmanızı doktor söylemedi mi ? O belirlemesi mi ne zaman başlamanız gerektiğini?
Kendi tercihimdi geçen ay tam oldu adetim bitmişti klomen ile birlikte ama bu ay adetim uzun sürdü genelde 5 gun sürer 7. Gun oldu

Kendi tercihimdi geçen ay tam oldu adetim bitmişti klomen ile birlikte ama bu ay adetim uzun sürdü genelde 5 gun sürer 7. Gun oldu
Olabilir bazen uzaya bilir. Miktarını sorabilir miyim? Artık kahve rengi şeklinde mi geliyor akıntı gibi mi? Acaba diyorum yumurtlama dan dolayı da lekenme olmuş olabilir mi? Çünkü yumurtlama döneminde bazen oluyor ufak tefek lekeler. Gerçi o catladiktan sonra diye biliyorum ama bilemedim.
Çatlamak uzere adetliyken çatlar mı ki
Bugün bitecek gibi demiştiniz. Hani artık ufak ufak geliyorsa çatlamaya yetişirsiniz.

Olabilir bazen uzaya bilir. Miktarını sorabilir miyim? Artık kahve rengi şeklinde mi geliyor akıntı gibi mi? Acaba diyorum yumurtlama dan dolayı da lekenme olmuş olabilir mi? Çünkü yumurtlama döneminde bazen oluyor ufak tefek lekeler. Gerçi o catladiktan sonra diye biliyorum ama bilemedim.

Bugün bitecek gibi demiştiniz. Hani artık ufak ufak geliyorsa çatlamaya yetişirsiniz.
Evet hafif ufak geliyo

Vallahi onu bilmiyorum etkiler mi diye ama işin dini boyutuna göre temizlenmeden ilişki olmuyor ya. Tabiki bu herkesin kendi yaşam tarzına bağlı.
Evet zaten temizlemeden ilişki asla yaşamadım ocakta düşük yaşadım 7 ay oldu ama daha kalmadım klomen kullandım ilk 2 kez geçen ayda klomen bittikten 4 gun sonra gittim tlamış dedi bu sefer iki gun sonra gittim boyutuna bakayım dedim 21 mm ölçtu iyi dedi günüm devam ediyor deyince işte şaşırdı bende çatlmaazsa kist olursa korkuyorum nisanda zaten kist yaşadaım

Deniz akşam frelly marka ovjlasyon testi başta silik çıktı sonra koyulştı

Eklentiler

• 1000004298.webp
    1000004298.webp
    16 KB · Görüntüleme: 19
Deniz akşam frelly marka ovjlasyon testi başta silik çıktı sonra koyulştı
İşte demek ki pik olmuş bir günde hatta yarım günde bile değişebilir. Sakın endişe etme strese sokma kendini. Bence lekeler kesilir gibi geldi bana bugün ufak geliyor diyorsun çünkü. Bugün bir kez daha test yap hala pik mi diye öğrenirsin. Çatlarsa çizgi silikleşmeye başlicak öyle bile olsa bence şansın var.

İşte demek ki pik olmuş bir günde hatta yarım günde bile değişebilir. Sakın endişe etme strese sokma kendini. Bence lekeler kesilir gibi geldi bana bugün ufak geliyor diyorsun çünkü. Bugün bir kez daha test yap hala pik mi diye öğrenirsin. Çatlarsa çizgi silikleşmeye başlicak öyle bile olsa bence şansın var.
İnşallah ya 😒

Anlıyorum seni tevafuk bu ya bende aynısını yaşadım bir kaç gün önce. İşte ben test kullanıp veya ultrasona girmediğim için. Ben senin kadar emin bile olamıyorum yumurtlama olup olmamasından.
14 Ağustos Adet birerken yumurtlama ağrısı oldu işte tek yönlü kasık ve rahim bölgesinde ve bacağıma vuruyordu hep sağ taraf. İşte lekenmelerim vardı çok az sabah geçti bitti adetim ama ilişki hemen olamadı eşim çalıştığı için. Gece de geç geldi derken anca 16 Ağustos sabahi değerlendirebildim dedim olursa olur herşey Allah'tan ama biraz üzgündüm. Sonra 17 Ağustos ilişki sonrası yön aynı ağrı gece boyunca olunca sevindim dedim belkide daha çatlama yeni oluyor diye. O gece zaten ilişkinin üzerine olduğu için tam fırsat oldu ama işte tek belirtim bu iki ağrıydi. Bide adet olacakmışım gibi doluluk hissi olur ya alt karında öyleydi belim filan gereğindi umarım catlamıştır.

bende çatlmaazsa kist olursa korkuyorum nisanda zaten kist yaşadaım
Bunun için bir büyük ihtimalle bir çözüm var. Adetin biter bitmez havuç ye bir iki tane çiğ çiğ ye. Çatlama olana kadar. Ama bunu mutlaka temizlenir temizlenmez yap. Erkenden catlamamasi için. Zamana ihtiyaç varya ondan. İnşallah temizlenirsin bugün biran önce.

Bunun için bir büyük ihtimalle bir çözüm var. Adetin biter bitmez havuç ye bir iki tane çiğ çiğ ye. Çatlama olana kadar. Ama bunu mutlaka temizlenir temizlenmez yap. Erkenden catlamamasi için. Zamana ihtiyaç varya ondan. İnşallah temizlenirsin bugün biran önce.
Ha bitti bitiyor diyorum durup durup leke geliyor keşke bitse geceye kadar

Back
X