• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet bittiği gün hamile kalanlar

Melegim21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
12
2
86
30
Merhaba hanımlar çok karışık birseyler yaşadım geçen ay ertesi gün hapı kullandım bu ay gene aksilik oldu kullanmak zorunda kaldım adetim 24 eylüldü 4 gün sürdü adetim bittigi gün korunmasız ilişki oldu ilk ihtimal vermedim gebelik olur diye arkadaşımla konuşunca içime korku girdi 48 saat sonra ertesi gun hapı kullandım ve doğum kontrol hapına da basladim 15 gündür doğum kontrol halıda kullaniyordum içine korku girdi erken gebelik testi aldım 2. Çizgi silikti kan verdim kandada çıktı yaşadıklarimi yaşayan varmı diye merak ediyorum ama sanırım çok zor merak ediyorum kullandığım hapların bebeğe zararı olurmu ? Adet bitigi gün tek korunmasız ilişki ile hamile kalanlar varmı

ilk defa ertesi gün hapı ve doğum kontrol hapına rağmen gebe kalan birini görüyorum kanda değeriniz ne kadar çıktı

Ben kaldım
Regl bitti 2.gün ilişki oldu hamile kaldım
Şok oldum çünkü senelerdir düzenli regl olurum ve yumurtlama tarihim hep 13. ya da 14.gün olur (ilk oğlumda çok sıkı takip ederdim ordan biliyorum)

2.de sürpriz bir şekilde kaldım valla şimdi 4.5 aylık kucağımda 🫠

Ben kaldım
Regl bitti 2.gün ilişki oldu hamile kaldım
Şok oldum çünkü senelerdir düzenli regl olurum ve yumurtlama tarihim hep 13. ya da 14.gün olur (ilk oğlumda çok sıkı takip ederdim ordan biliyorum)

2.de sürpriz bir şekilde kaldım valla şimdi 4.5 aylık kucağımda 🫠
Benimde öyle düzenli adet olurdum geçen ay Ela kullandım adet duzenimi bozdu yumurtlamayı öne almış ondan sanırsam rabbim saglikla büyütmeyi nasıp etsin kizinizmi oldu :)

Ben spiralle adet son günü tek ilişki ile üçüncü çocuğuma hamile kalmıştım o kadar ihtimal vermemiştir ki ikinci aya geçince 8 haftanın sonunda hamile olduğumu farketmiştim

Back
X