Adet dönemi 2 folikül çok mu az

birhayal92

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
475
97
13
33
Merhaba kızlar bugün adetimin 3. Günü hormon tahlili amh 0,4 ve vajinal muayene oldum sağda 1 solda da 1 folikül olduğunu söyledi doktor mesela bunun olması gereken bir değeri var mı çok mu az acaba 2 folikül bilenler yazarsa çok sevinirim

evet az ama hiç yoktan iyidir.Hamile kalabilecek yumurtanız olması güzel.Ama çocuk düşünüyorsanız acele etmeniz gerek.

Mesela kaç olmalı normal olması için evet düşünüyoruz zaten amh dan kaynaklı tüp bebek önerildi zaten
Normal olanı yaşa göre değişir. Ama hamile kalma şansının yüksek olması için sağ sol toplam 10-14 yumurta normal görülür. Ama bu kesn hamile kalır demek değil.0,1 amh tek yumurta ile hamile kalanlarda var doğal yoldan.Ama yinede tüp bebek düşünseniz iyi olur.

Yaşım 33 evet tüp bebeğe başlayacağız inşallah çok teşekkür ederim

Yaşım 33 evet tüp bebeğe başlayacağız inşallah çok teşekkür ederim
Benim amh 0.3 ama 4 yumurtam verdı. İkisi olgunlaştı. Tüp bebeğe başladık. Biri iyi değilmiş ama diğeri döllendi. Yarın tek yumurta transferim var. Muhtemelen sizde de iki tane yumurta toplanır gibi. İnş çabucak atlatırız bu süreçleri.

İlk tedavime başlamadan önce amh 0,3’tü. Aynı siz gibi 2 yumurta görüldü. İğnelerdan sonra 4 yumurta toplandı. Lütfen tedaviye başlamadan önce beslenme düzeninize dikkat esin. Amh düşük diye acele edip benim gibi başlamayın. Doktor bize hemen başlamalıyız acele etmeliyiz dedi. Yaş 29 temmuzda 30 :) beni korkuttu. Kendimi bir anda tedavinin içinde buldum.( Aslında normal kadın doğum dokturunda amh ı öğrendim. O tüp bebeğe yönlendirdi. ) yumurta sayısından ziyade kalitesi önemli. Ben o hatayı yaptım, siz yapmayın.

Sizin yaşınız kaç buarada birde şeyi de anlamadım tam adet değilken baktıklarında 3 sağda 2 de solda vardı yumurta adetken de böyle 1 orda 1 orda dediler ikisinin farkı ne acaba

Aynı şekilde bende başta aceleyle korkarak başlayacaktım başka bir doktor 3 ay normal yoldan deneyin ve de burda ve arkadaşlarımdan beslenmemin çok önemli olduğunu duydum yumurta kalitesi için normalde fsh da 16 çıkmıştı şimdi o düşmüş mesela 10 olmuş umarım beslenme etkiler çok teşekkür ederim allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Sizin yaşınız kaç buarada birde şeyi de anlamadım tam adet değilken baktıklarında 3 sağda 2 de solda vardı yumurta adetken de böyle 1 orda 1 orda dediler ikisinin farkı ne acaba
Buna cevap vereyim.Her ay döngüde yumurta sayısı değişebilir.Bu ay total 2 başka ay 5 başka ay daha farklı çıkabilir.İmpryl,redostim,d vitamini,q10 kullanın.kalitesini arttırır.arkada gözükmeyen minik yumurtalarıda canlandırır.

Ay çok teşekkür ederim tamamdır

Benim de yumurta toplamam vardı dün âdetten önce başladım ben yumurta büyütmeye değişik bir tedavi izledi doktor . Amh 0.19. Yumurta toplandı bu değere göre iyi yumurta toplandı dedi fakat üçü olgun çıktı ikisi döllenebildi perşembe arayacaklar bakalım nasıl oldu ne durumdalar diye dua ediyorum beklemekte çok zormuş yaşım 40 ilk denemem

Ben 39 yaşımdayım bende de önce solda 4 sağda bir yumurta vardı. Ama kullandığım iğneler sayesinde sadece ikisi olgunlaştı ve ikisi alındı bu nedenle. Bazen görüyorum 20 yumurta toplanıyor ama sadece biri ya da ikisi donduruluyor çünkü düğerleri kalitesiz oluyor. Bu nedenle toplanan yumurta sayısı değilde hakikaten kalitesine bakmak lazım. Bende öyle olmadı sayısı yani hep aynıydı vajinal muayenede hep aynı sayı çıktı adetkende. 3 farklı iğne yedim ben biri kalitesini diğeri sayılarını arttırmak içindi. Yani iğne sonrası sayılar değişebiliyor. Hiç takılmayın. Bir tane olsun ama kaliteli ve sağlıklı olsun yeterli.

Evet bende 39 ve benimde ilk denemem ama inş hepimiz için tekrar gerek kalmaz. İnş sağlıklı bir yumurtamız olurda oh şükürler olsun deriz. Yarın öğreneceğim ve çok heyecanlı. Ama sükunetle bekliyorum. Eşim üzüldüğümü sanıyor ama ben yaşadıklarımı anlamaya ve sindirmeye çalışıyorum aslında. Tabi ki üzülüyorum ama henüz idrak edemiyorum her şeyi. Allah a sığındım. Dualarımda hepiniz varsınız.

Bende aslında çok apar topar bulduğum için kendimi tüp bebek sürecinde bende idrak etmeye çalışıyorum kafamı işe vermeye çalışıyorum beklemek zor sizin içinde dua edeceğim güzel haberlerimiz olsun

Ayy inşallah sımsıkı tutunur size çok dua edeceğim inşallah sağlıkla kucağınız bebişle dolsun

Çok doğru söylüyorsunuz ben henüz daha tedaviyede başlamayınca kafam çok karışık açıkcası tedirginim

dualarımız sizinle inşallah yarın en güzel haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…