Adet dönemi 2 folikül çok mu az

Normal olanı yaşa göre değişir. Ama hamile kalma şansının yüksek olması için sağ sol toplam 10-14 yumurta normal görülür. Ama bu kesn hamile kalır demek değil.0,1 amh tek yumurta ile hamile kalanlarda var doğal yoldan.Ama yinede tüp bebek düşünseniz iyi olur.
Merhaba ben bu ay tekrardan doktora gitmek istiyorum fakat şimdi lekelenmem başladı büyük ihtimalle yarın regl olucam yarın cuma ve hafta sonu geliyor arkasından pazartesiye benim Regl biter zaten 2 gün dolu dolu 3. Gün az diğer günler lekeye dönüyorum sizce 1. Günü kan verilmez mi acaba ya

Merhaba ben bu ay tekrardan doktora gitmek istiyorum fakat şimdi lekelenmem başladı büyük ihtimalle yarın regl olucam yarın cuma ve hafta sonu geliyor arkasından pazartesiye benim Regl biter zaten 2 gün dolu dolu 3. Gün az diğer günler lekeye dönüyorum sizce 1. Günü kan verilmez mi acaba ya
Merhaba bence birinci günü kabul etmiyorlar genelde yarın olursanız eğer cumartesi günü özelde verme imkanınız yoksa eğer pazartesi vermek daha mantıklı benimde mesela 4,5,6 gün az gelir genelde çoğu doktor da 4.güne kadar verebilirsiniz diyor

Merhaba bence birinci günü kabul etmiyorlar genelde yarın olursanız eğer cumartesi günü özelde verme imkanınız yoksa eğer pazartesi vermek daha mantıklı benimde mesela 4,5,6 gün az gelir genelde çoğu doktor da 4.güne kadar verebilirsiniz diyor
Merhaba ben en iyisi diğer ay kan vereyim bu ay bir yumurta takibi yaptırayım daha iyi olacak bidahkine ay perşembeye denk gelecek gibi duruyor cuma vermiş olurum bi aksilik olmazsa eğer çünkü 4. Güne artık az değil lekeye dönüyorum ben

Back
X