- Konu Sahibi emvacilbihar
-
Eşiniz sizinle beraber olmak istemediği için mi kızdınız?
Adamın belki de keyfi yoktur be arkadaşım?
Beraber olmak istemediği içinn kızmadım. her ay benimle tartışıyorsun. bu durumdan nefret ediyorum. bu işin sonu boşanmaya gider dedi . ben de bu söze çok kırıldım. cinsel hayatımızda bir problem yok normalde. ama ben alınganlık yaptım o gün beni istemiyorsun sevmiyorsun dedim ve başladık tartışmaya.... sonra o cümleleri kurdu ve benim moralim sıfıra indi. ben de eğer istemiyorsan boşan ama kimseyle evlenme çünkü hangi kadınla evlensen buna benzer sorunlar yaşarsın adet dönemi öncesi dedim. kızdığım nokta bana karşı anlayışlı ol dediğim dönemde bana karşı kırıcı olması....
az önce uzun uzun derdimi beni sıkan durumu yazdım son cümlemi de yazdım. ve ne oldu dersiniz? herşey silindi . hem de ben anlayamadan daha ne olduğunu... şimdi bu bir işaret ve yazmamam mı gerekiyordu diyorum. ne dersiniz? burada ciddi sıkıntısı olan arkadaşlar var ve ben de eften püften ama beni üzen bir derdimi yazıyordum. utandım. şikayetlerimden şimdi düşününce...
Beraber olmak istemediği içinn kızmadım. her ay benimle tartışıyorsun. bu durumdan nefret ediyorum. bu işin sonu boşanmaya gider dedi . ben de bu söze çok kırıldım. cinsel hayatımızda bir problem yok normalde. ama ben alınganlık yaptım o gün beni istemiyorsun sevmiyorsun dedim ve başladık tartışmaya.... sonra o cümleleri kurdu ve benim moralim sıfıra indi. ben de eğer istemiyorsan boşan ama kimseyle evlenme çünkü hangi kadınla evlensen buna benzer sorunlar yaşarsın adet dönemi öncesi dedim. kızdığım nokta bana karşı anlayışlı ol dediğim dönemde bana karşı kırıcı olması....
Öyle hoş yorumlarınız var ki. Bakış açınıza ve olayları değerlendirmenize bayılıyorum. Arkadaşın konusun adğıtmak istemiyorum ama belirtmek istedim.
öyle kötü eşler varki sen haklı olduğun halde sen suçluymuşsun gibi davranıyorlar. bak seni ne güzel aramış. gönlünü almaya çalışmış bence sen içinden de affetbu gün keyfim yok . tartıştık uzattık süründürdük ve özür diledi. ben de tamam dedim ama içim tamam değil diyor. sabah seni seviyorm dedi cvp vermedim işe giderken. öğlen aradı iyi misin dedi iyi dedim. eşimi çok seviyorum ama bana anlayışlı davranmasını istediğim dönemlerde o da olayı daha da zorlaştırıyor. kızıyorum....
Forumda boşanmak üzere olan ve çok ciddi sorunları olan ailelerin hikayelerine bakın. İnanın gereksiz yere o güzel canınızı üzdüğünüzü farkedeceksiniz. Hayatın tadını çıkartmak varken
onları her gün okuyorum takip ediyorum ve hep şükrediyorum. bundan emin olabilirsiniz. gerginliğim sağlıklı düşünmemi engelliyor işte. bizimkiler küçük dert. zaten başlığım da bununla ilgiliydi. yazılmayacak kadarküçük bir derdim var yani.
onları her gün okuyorum takip ediyorum ve hep şükrediyorum. bundan emin olabilirsiniz. gerginliğim sağlıklı düşünmemi engelliyor işte. bizimkiler küçük dert. zaten başlığım da bununla ilgiliydi. yazılmayacak kadarküçük bir derdim var yani.
her adet döneminde sevgi, şefkat, ayrıcalık beklersen çok zor işin. Adetin bir hafta öncesi, adet haftası, adetin bir hafta sonrası bütün ayı kaplıyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?