- Konu Sahibi emvacilbihar
-
bu gün keyfim yok . tartıştık uzattık süründürdük ve özür diledi. ben de tamam dedim ama içim tamam değil diyor. sabah seni seviyorm dedi cvp vermedim işe giderken. öğlen aradı iyi misin dedi iyi dedim. eşimi çok seviyorum ama bana anlayışlı davranmasını istediğim dönemlerde o da olayı daha da zorlaştırıyor. kızıyorum....
eşimle her ay gerginliğim nedeniyle tartışmak istemiyorum. daha önce de birkaç kez yazmıştım. bunu nasıl aşabilirim. doktora mı gitmeliyim terapiye mi ilaç mı kullanmalıyım?
çok büyük kavgalar etmiyoruz . sesler yükselmiyor hakaretler edilmiyor ama yine de kırıcı olabiliyoruz.
normalde kızmayacağım şeylere kızabiliyorum. siz hiç yaşamıyor jmusunuz? eşime sarmak istemiyorum. derdim bu.
açıkçası şu yazdığınızı okuyunca eşinizden çok siz anlayışsız davranıyorsunuz. az biraz sinirinizi kontrol etmelisiniz. yani ben adet olacam ondan sinirliyim bana anlayışlı davranman gerek şeklinde tavır takınmamalısın. eşinde senin sinirli olduğunu zaten yeterince biliyodur :9 senin adet olucam sinirli ve gerginim bu yüzden gereksiz tartışmalar çıkartabilirim anlayışlı olmalıyım demelisiniz. yani sizde çaba göstermelisiniz. tek taraflı ömür boyu anlayışı beklemek yanlış bir hareket. ayrıca hemen boşan filan demişsin. eşin seni ertesi gün kaç kere aramış sormuş yine de mutlu olamıyorsun ve eşinin sana karşı ne kadar anlayışlı davrandığını aslında göremiyorsun. boşuna kızıyorsun aslında...
ve son olarak emin ol her kadın adet dönemlerinde sinirli değildir. kendimden biliyorumbugün yarın adet olucam ve hiç bir gerginliğim yok hatta hava güneş açtı mutluyum
az önce uzun uzun derdimi beni sıkan durumu yazdım son cümlemi de yazdım. ve ne oldu dersiniz? herşey silindi . hem de ben anlayamadan daha ne olduğunu... şimdi bu bir işaret ve yazmamam mı gerekiyordu diyorum. ne dersiniz? burada ciddi sıkıntısı olan arkadaşlar var ve ben de eften püften ama beni üzen bir derdimi yazıyordum. utandım. şikayetlerimden şimdi düşününce...
açıkçası şu yazdığınızı okuyunca eşinizden çok siz anlayışsız davranıyorsunuz. az biraz sinirinizi kontrol etmelisiniz. yani ben adet olacam ondan sinirliyim bana anlayışlı davranman gerek şeklinde tavır takınmamalısın. eşinde senin sinirli olduğunu zaten yeterince biliyodur :9 senin adet olucam sinirli ve gerginim bu yüzden gereksiz tartışmalar çıkartabilirim anlayışlı olmalıyım demelisiniz. yani sizde çaba göstermelisiniz. tek taraflı ömür boyu anlayışı beklemek yanlış bir hareket. ayrıca hemen boşan filan demişsin. eşin seni ertesi gün kaç kere aramış sormuş yine de mutlu olamıyorsun ve eşinin sana karşı ne kadar anlayışlı davrandığını aslında göremiyorsun. boşuna kızıyorsun aslında...
ve son olarak emin ol her kadın adet dönemlerinde sinirli değildir. kendimden biliyorumbugün yarın adet olucam ve hiç bir gerginliğim yok hatta hava güneş açtı mutluyum
Bu zamanlarda sancisi fazla olanlarin ic SIKINTILARI az,tam tersi olanlarin ise ic SIKINTILARI fazla olmaktadir.Cinayet isleyen kadin mahkumlar arasinda arastirma yapmislar cogunlugunun adet donemlerinde cinayet islediklerini tesbit etmisler.DEMEK KI bu zamanlarda ufakta olsa tartismalrdan uzak durun,magnezyum tabletleri alin inanin o kadar yararli ki ictigimiz suda yedigimiz sebzelerde bu mineral cok azaldigi icin beynimiz stresle basa cikamamakta,kalp atislarimiz hizlanmakta.Ben bu zamanlarimda bir gun evveli magnezyum iceren ya maden suyu ya da magnezyum tableti icerim.Manevi yonden dua ederim,Allaha SIKINTILARIMI anlatirim ,100 tane Peygamberimize salavat getiririm,aglarim...Sosyal iliskilerimde esime ve arkadaslarima biraz mesafeli olurum .Cunku kirmak ve kirilmak istemem.Cikolata yerim,soslu makarna yaparim ve afiyetle mideye indiririm.eşimle her ay gerginliğim nedeniyle tartışmak istemiyorum. daha önce de birkaç kez yazmıştım. bunu nasıl aşabilirim. doktora mı gitmeliyim terapiye mi ilaç mı kullanmalıyım?
çok büyük kavgalar etmiyoruz . sesler yükselmiyor hakaretler edilmiyor ama yine de kırıcı olabiliyoruz.
normalde kızmayacağım şeylere kızabiliyorum. siz hiç yaşamıyor jmusunuz? eşime sarmak istemiyorum. derdim bu.
Bu zamanlarda sancisi fazla olanlarin ic SIKINTILARI az,tam tersi olanlarin ise ic SIKINTILARI fazla olmaktadir.Cinayet isleyen kadin mahkumlar arasinda arastirma yapmislar cogunlugunun adet donemlerinde cinayet islediklerini tesbit etmisler.DEMEK KI bu zamanlarda ufakta olsa tartismalrdan uzak durun,magnezyum tabletleri alin inanin o kadar yararli ki ictigimiz suda yedigimiz sebzelerde bu mineral cok azaldigi icin beynimiz stresle basa cikamamakta,kalp atislarimiz hizlanmakta.Ben bu zamanlarimda bir gun evveli magnezyum iceren ya maden suyu ya da magnezyum tableti icerim.Manevi yonden dua ederim,Allaha SIKINTILARIMI anlatirim ,100 tane Peygamberimize salavat getiririm,aglarim...Sosyal iliskilerimde esime ve arkadaslarima biraz mesafeli olurum .Cunku kirmak ve kirilmak istemem.Cikolata yerim,soslu makarna yaparim ve afiyetle mideye indiririm.
arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim.adet öncesi gerginlik bazılarımızda olmayabilir.belki çok sık yaşanan bi durum değildir.ama bunu çok şiddetli bir şekilde yaşayan bayanlarda var. çok yakın bir arkadaşım bunu her ay yaşıyor.bir hafta sürüyor.onda da mesela ağrı sızı olmaz ağrı kesici bile kullanmaz.ama aşırı sinirli olur.dediği aynen şu engel olamıyorum içimde sanki büyük patlamalar yaşıyorum normalde büyütmeyeceğim şeyleri büyütüyorum ve kızıp bağırınca biraz rahatlıyorum.eşiyle sorunsuz mutlu evlilikleri var.bu durumu eşiyle ve hatta liseye giden iki oğluyla konuştu.ne olur bir hafta beni anlayın haklı olduğunuzda bile sizi kırdığımda bile olayı büyütmeyin çünkü sizi çok seviyorum dedi.ve onlarda alıştılar bu duruma.bir hafta evde ona kimse bulaşmıyo:) hatta diyorki hani sokaklarda bazı erkekler sen bana yan baktın gibi saçma sebeplerden kavga çıkarırlar ya kendimi bazen onlara benzetiyorum diyo.ama dediğim gibi bu onlarda sorun olmuyo çok kolay aşıyolar bu durumu.
1000 yıl önceki konuyu niye hörtlettin,aç bi konu biz de yazalım.ben de çok gerginim herkesle kavga ettim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?