Adet döneminde ovulasyon

minmin1410

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
13
4
1
25
Herkese merhaba, merak ettiğim birşey var. Bu ay adet dönemim bir hafta erken oldu. Kullandığım döngü takip uygulamasında bu bir haftalık erken adet tarihinden dolayı yeni hesaplanan ovulasyon tarihi adet olduğum tarihler arası olarak gösteriyor. Bu noktada kafam karıştı açıkçası. Adet olunan dönemi aynı zamanda ovulasyon zamanı olarak göstermesi ne kadar mümkün? Bilenler aydınlatabilir mi rica etsem

Soruyu tam anlayamadım tarih vererek anlatır mısınız ona göre yorum yapayım çünkü geçen ay benimde bir hafta erken oldu komple değişti yardımcı olabilmek adına biraz açarsanız mevzuyu iyi olur

Soruyu tam anlayamadım tarih vererek anlatır mısınız ona göre yorum yapayım çünkü geçen ay benimde bir hafta erken oldu komple değişti yardımcı olabilmek adına biraz açarsanız mevzuyu iyi olur
Merhaba tabii
Şimdi şöyle ki normalde olmam gereken adet tarihi 29 nisandı kullandığım uygulamaya göre. Ama ben tam bir hafta öncesinde yani 22 Nisan'da adet oldum. Bu şekilde bir hafta öne attığında normalde adetim bittikten sonra olması gereken ovulasyon tarihi şimdi adetimin 3. Günü başlayacak seklinde gösteriyor. Yani uygulamaya göre reglimin 3. Günü ovulasyon zamanı.

Uygulamamı sorunlu acaba benimde bir hafta öne attı 13 Mart'ta olmuştum yumurtlamayı 29 u gösterdi beklenen regli 13 ü. 12 Nisan'da da regl oldum döngüm erken olan regle göre değişti tam anlamı ile. Başka uygulama falan indirip oradan deneyin birde isterseniz

Evet benim de aklım bu konuda karıştı başka uygulama yükleyip oradan tekrar kontrol edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…