Adet döngüm kısaldı

sorularaklimda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
19
4
1
30
Tüp Bebek tedavisindeyim ama adet döngüm 15 güne kadar düştü ilaçların etkisi mi bilmiyorum ama korkuyorum erken menopoz belirtisi olabilir mi doktorlardan da net bilgi alınamıyor her soruya ilaçlardan olabilir dönüşü yapıyorlar. Yaşayan var mı normal mi süreç?

bende ekim ayında iki kere adet gördüm şuan diğer adetimi bekliyorum inşallah rahim filmi çektirdiğim için olmuştur bende panik halindeyim amh düşük erken menapoz belirtisi diye duymuştum döngünün kısalması

Tüp Bebek tedavisindeyim ama adet döngüm 15 güne kadar düştü ilaçların etkisi mi bilmiyorum ama korkuyorum erken menopoz belirtisi olabilir mi doktorlardan da net bilgi alınamıyor her soruya ilaçlardan olabilir dönüşü yapıyorlar. Yaşayan var mı normal mi süreç?
3 kere tüp bebek tedavisi gördüm. Normalde ilk adet olduğum günden beri hep 3 gün sürer. Onda değişiklik yok ama 15 Ağustostan beri regli olamıyorum. İlk defa bunu yaşıyorum. Ben aldığım hormon ilaçlarına bağlıyorum, inşallah menopoz değildir. Amh düşük zaten. Erken menopoz tanısı var.

Back