- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi QWERTY2641
-
Aaaa benim dediğimin tam tersi o zaman arkadaşların dediği gibi sanırım erkekten gelen sperm sadeceBenim 25 günde bir oluyorum bazen bir gün önce bazen bir iki gün sonra ama %80 25 günde bir 3 kızım var bi Dr bana senin oğlun olmaz erken yumurtluyorsun demisti
Hersey etken olabilir benim genetik bi rahatsizlgim var 3 kızım var ama 6 tanede dusugum var belki o düşenlerin içinde erkekde vardır bilemiyorum vücudum erkek bebeği kabul etmiyor olabilir yani adet döngüsü tek başına bi etki değilAaaa benim dediğimin tam tersi o zaman arkadaşların dediği gibi sanırım erkekten gelen sperm sadece
Başka yerde bir arkadaş da söyledi vücut bazen kızı yada erkeği kabil etmeyeniliyormus ama Allah oldurur gönlünden ne geçiyorsa o olsun hayri ile beraberHersey etken olabilir benim genetik bi rahatsizlgim var 3 kızım var ama 6 tanede dusugum var belki o düşenlerin içinde erkekde vardır bilemiyorum vücudum erkek bebeği kabul etmiyor olabilir yani adet döngüsü tek başına bi etki değil
Gibime geliyor şimdi gine hamileyim bakalım bu ne olacak
Ne verirse rabbim razıyım yeterki hayırlısı olsun o kadar düşük acı derken şu olsun demeyi kendime layık göremiyorum ama kulum elmayı tattim armut da tatmak isterim tabiki varsa nasibim de ins olurBaşka yerde bir arkadaş da söyledi vücut bazen kızı yada erkeği kabil etmeyeniliyormus ama Allah oldurur gönlünden ne geçiyorsa o olsun hayri ile beraber
Allah gonlundekini hayriyla nasıp etsinNe verirse rabbim razıyım yeterki hayırlısı olsun o kadar düşük acı derken şu olsun demeyi kendime layık göremiyorum ama kulum elmayı tattim armut da tatmak isterim tabiki varsa nasibim de ins olur
Hiç alakası yok bence bende 25 gun bazen 26 günde oluyordum 2 oglum var adetten sonra 2 günde bir 1 gun durup 2.ci gun olurdu 3 .cü gebeliğimde takiple 27.ayda pozitif gördüm ve ikiz kızlarım olduBenim 25 günde bir oluyorum bazen bir gün önce bazen bir iki gün sonra ama %80 25 günde bir 3 kızım var bi Dr bana senin oğlun olmaz erken yumurtluyorsun demisti
Ikiz kız miıiiii Allah bana da nasıp etsin yaaa hangi duaları ettin acabaHiç alakası yok bence bende 25 gun bazen 26 günde oluyordum 2 oglum var adetten sonra 2 günde bir 1 gun durup 2.ci gun olurdu 3 .cü gebeliğimde takiple 27.ayda pozitif gördüm ve ikiz kızlarım oldu
Hersey etken olabilir benim genetik bi rahatsizlgim var 3 kızım var ama 6 tanede dusugum var belki o düşenlerin içinde erkekde vardır bilemiyorum vücudum erkek bebeği kabul etmiyor olabilir yani adet döngüsü tek başına bi etki değil
Gibime geliyor şimdi gine hamileyim bakalım bu ne olacak
Yani meryem duası birde kenzul-arş yazılışını dogru yazdımı bilemedim birde çok yalvardım rabbime istemsizce önce olmayanlara ver sonra banada diye ikizlerim benim kabul olmuş duam çok şükür rabbime hiç anne olmamışlarada tattır anneliği sonrada bana diye duanın arkasından bu şekilde istedimIkiz kız miıiiii Allah bana da nasıp etsin yaaa hangi duaları ettin acaba
Benim 35 günde birdi oğlum oldu. Şimdi 25-26 günde bir oluyorum gebelik oluşmadı henüz bakalım kız mı olacak erkek mi. Ama etrafımda geç yumurtlayanlar genelde erkek, erken yumurtlayanlar kız oluyor. Bende farketmiştim bunu ama bilimsel bi açıklaması olmadığı için pek inanasım gelmemişti.Arkadaşlar adet döngüsü kısa olup kızı olan var mi
Ben de okuyayım arapça okuyamiyorim ama yaHiç alakası yok bence bende 25 gun bazen 26 günde oluyordum 2 oglum var adetten sonra 2 günde bir 1 gun durup 2.ci gun olurdu 3 .cü gebeliğimde takiple 27.ayda pozitif gördüm ve ikiz kızlarım oldu
Tesekkur ederim canim
Allah gonlundekini nasıp etsinBenim 35 günde birdi oğlum oldu. Şimdi 25-26 günde bir oluyorum gebelik oluşmadı henüz bakalım kız mı olacak erkek mi. Ama etrafımda geç yumurtlayanlar genelde erkek, erken yumurtlayanlar kız oluyor. Bende farketmiştim bunu ama bilimsel bi açıklaması olmadığı için pek inanasım gelmemişti.
Canim benimde 3 oglum var adet döngüm 28 29 adetim 7 gün sürüyor 4 gün yada 3 gün sonra yumurtluyorum bence pik süreside önemli ama ilk ikisini hatirlamiyorum ama son oglum adet hemen sonrasi oldu bende kizi bulmaya calisiyorumBenim 25 günde bir oluyorum bazen bir gün önce bazen bir iki gün sonra ama %80 25 günde bir 3 kızım var bi Dr bana senin oğlun olmaz erken yumurtluyorsun demisti
Bende turkce okuyorum dinliyorum ustte paylaştım dilek için vs yazıyorBen de okuyayım arapça okuyamiyorim ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?