Adet döngüsü için kullandığınız uygulamalar

feza9493

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
2
1
1
30
Kızlar merhabalar. Bir ödevim için adet döngüsü uygulamaları üzerine araştırma yapıyorum. Sizlere bir kaç soru sormak isterim eğer cevaplarsanız çok sevinirim :110:
  • Adet döngüsü takibi için kullandığınız uygulamalar neler?
  • Neden bu uygulamayı tercih ediyorsunuz ve beğendiğiniz / beğenmediğiniz özellikleri neler bu uygulamaların?
  • Uygulamada ekstra ne olsa sizin için çok daha iyi olur?
  • Uygulamaların tasarımları hakkında ne düşünüyorsunuz?
bana bunların haricinde ekstra bir bilgi vermek isterseniz de olabilir. amacım kullanan kadınların deneyimlerini anlamak ve iyileştirmek için fikir üretmek olacak :KK24:

P.C. kullanıyorum ben yıllardır toz pembe çiçekli, koyu pembe not defteri logolu olan, memnunum. Tercih sebebim kolay ve anlaşılır olması. Bir de ücretsiz olması. Özellikleri arasında belirtileri not alma, yazı olarak not alma, hamilelik takvimi ve yedekleme gibi özellikleri mevcut. Sık güncelleme gelmemesi de bence ayrıca güzel özellikle temaya ve kullanım şekline, çünkü yeni haline alışmaya çalışmak bende güvensizlik hissine sebep oluyor bu tür uygulamalarda. Yeni özellik gelmesi ayrı tabii eksik tamamlansın. :) Düzenimiz bozulmasın sadece.

P.C. kullanıyorum ben yıllardır toz pembe çiçekli, koyu pembe not defteri logolu olan, memnunum. Tercih sebebim kolay ve anlaşılır olması. Bir de ücretsiz olması. Özellikleri arasında belirtileri not alma, yazı olarak not alma, hamilelik takvimi ve yedekleme gibi özellikleri mevcut. Sık güncelleme gelmemesi de bence ayrıca güzel özellikle temaya ve kullanım şekline, çünkü yeni haline alışmaya çalışmak bende güvensizlik hissine sebep oluyor bu tür uygulamalarda. Yeni özellik gelmesi ayrı tabii eksik tamamlansın. :) Düzenimiz bozulmasın sadece.
Çook teşekkür ederim yanıtın için :KK200:

Back