Adet Düzeni

Zebray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
1.354
3.553
133
İstanbul
Merhaba,
Uzun zamandir kafami kurcalayan bir konu var. Sizlerle de paylaşmak istedim.

Adet duzensizligi yaşamıyorum . Genelde 25 günlük bir periyodu vardır. Ancak ilk 3 gun yogun geliyor. 4. 5. 6. Günler neredeyse bitmiş gibidir ama 7. gün kahverengi akinti tarzi gelir ve ondan sonra tam olarak biter. Bu normal midir?

Bu arada 2 yasinda çocuğum var emziriyorum .

Merhaba, ben genelde 30 günlük döngü şeklinde adet oluyorum ve sizin anlattığınız gibi. İlk 3 gün yoğun sonra azalır, kahverengi olur ve biter. Herhangi bir sorun yaşamadığımdan doktorada sorma ihtiyacı hissetmedim. Bu arada evliyim ve çocuğum yok

Teşekkür ederim. Ben de zaman zaman normal buluyorum zaman zaman da bitti mi acaba derken 7. gunde kahverengi şeklinde gelmesine anormal mi diyorum. Ama o kahverengi akintidan sonra bir daha kesiliyor. Iki adet arasi kanama degil de 3 gun yogun sonrasında neredeyse yok 7. gün sanki iceride kalanların atilmasi gibi oluyor.

Ben polikistik overim ama yumurtalık şeklimin öyle olması dışında pek fazla belirtisini taşımıyorum. Ara ara kist olduğunu anlıyorum artık ve o aylarda kahverengiliklerim daha da fazla oluyor. Eğer kafanıza ciddi anlamda bir şeyler takıldıysa bence bir doktora görünmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…