Adet Düzeni

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Arkadaşlarım,

Adet düzenimle ilgili sıkıntılarım var. Örnek verecek olursam geçen ayın 23'ünde belirtim geldi başlayacak gibi sonra 27'sine kadar bişey yok.
27 sinde kanamam başladı. 5 inde bitti. Yani toplamda 12 gün sürdü ama tamamı kanamayla değil. Bu kadar uzun sürmesine anlam veremiyorum.
Kadın doguma daha önce gittim kadın senin adet düzenin bu şekilde oluşmuş dedi anlamsız geldi bana.Ayın nerdeyse yarısını adet olarak geçiriyorum.
Nedir bunun sebebi varmı bunu yaşayan ???

hep mi bu sekılde yoksa belırlı bı zaamanlardamı??

genelde bu şekilde

sıkıntı etmeyın oyle ıse bu dertten cok muzdarıp bırı olaraak sıkılmayın derım cunku o kadar kapı gezdım bu duzensızlık yzuunden benımkı olamamamdı.. ki sukur sizin kı bu sekılde ımıs bnmde tanıdıklarım var bu sekılde vucut yapısı ıste bazısı 2 1 bazısıda 8 9 bazılarıda sızın gıbı eger duzenlı olyosanız saglıklı... :))

Geçen ay 23 unde geldi belirti bu ay 21 inde düzenli yani :)

Ancak uzun sürmesi sıkıntı.Ayın yarısını hasta geçiriyorum. Sürekli kanama değil damla damlada olsa bitmiyo yani.

Geçen ay 23 unde geldi belirti bu ay 21 inde düzenli yani :)

Ancak uzun sürmesi sıkıntı.Ayın yarısını hasta geçiriyorum. Sürekli kanama değil damla damlada olsa bitmiyo yani.

onemlı olan devamlılık kac yasındasınız bılmıyorum ama herkesın su içişi bile farkldır farkınızı sevın dert etmeyın bu sızın ıcın en ıyısı:))))

arkadaşlar ben 11 aylık evliyim. evlendiğimden beri adet düzenim değişti hatta düzensizleşti diyebilirim. eskiden 23 günde bir oluru ve en fazla 7 gün sürerdi.
şimdi ise 21 günde oluyo ilk iki gün yok denecek kadar az kanamam oluyo ve en az 8 gün sürüyo. doktora gittim ama hiç ilgilenmedi bu durumla başka şeyleri araştırdı bişeyin yok dedi. sizce başka bi doktora dah gitmem gerekir mi? :26::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…