Adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınıyormuş?

düzensizleştikten sonra hamile kaldım

• Ankete Katılan
    60
belki stres de olabilir bunun nedeni ama doğruluk payı olabilir tezimizde çünkü etrafımda çok var bu şekilde hamile kalan benimde 6 ay oldu korunmayı bırakalı ilk defa bu ay düzensizleşti arkadaşım ısrarla her ay soruyordu atıyor mu diye bu ay atınca tamam sen kalacaksın en kısa zamanda dedi bakalım artık hamile kalan oldukça (inşallah:) doğru mu değil mi anlıcaz:))ben hatta panik yaptım doktora gideyim falan diyorum gitme diyor bakalım kısmet inşallah hepimiz buradan haber veririz iyi haberlerimizi...

selam kızlar. sorunlarımız ve umutlarımız ne kadar da benziyor birbirine. hihoyyyt
hep düzenli adet gören ben bebek istediğimden beri günümü bilmez oldum. 1 ay hiç olmadığım bile oluyor. hamilemiyim diyorum :1no2:

düzenli olmak için saraçoğlu hocanın soğan kürünü uyguladım . şimdi hayıt kullanıyorum bakalım nolcak.

bence bebek istediğimizden her ay adet yaklaşınca umutlanmaya meraklanmaya başlıyoruz , stres yapıyoruz , kafaya taktıkça adet gelmiyor. kendi düzenimizi kendimiz bozuyoruz.a.s

benim gördüğüm çok örnek var. hamile olup sat ını hatırlamayan insanlar var.
işin sırrı relax olmak. doktor arkadaşlarıma soruyorum. herşey beyinde bitiyor önce kafa rahatlığı diyorlar. bu takmamayı öğrenmeliyiz de nasılllll

kocaman sevgiler. a.s.

cnm evt stresten ya ben konuyu kac gundur ariyorum bugun buldum

ben en son 5 ekimde oldum dr stres diyor 15 aralikkta dr randevum var haberdar ederim

benimde hamiş kalmadan 3 ay öncesinden 33 35 güne bile çıkmıştı adet aralıklarım.3 ay sonunda hamileydim.darısı herkesin başına.aminnn

tezimizi onaylayanlar
nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aykara....................2 ay sonra(ilkinde)
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra

beklemede olanlar
evriş...................2 aydır düzensiz
gelgit.................1 aydır düzensiz
kaldera..............1 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz

bakalım ilk güzel haberi kim verecek??sabırsızlıkla bekliyorum

genelde cogunun adetinde gecikme var. benimki ise erken geliyo 2 aydir. bir terslik var ama mirmirmirmir umarim hepimiz en kisa zamanda hamile kaliriz :CüvCüv: ben sogan suyuna basladim bu arada. ama 2 gun icemicem..

erken olunca olmuyormu.düzensiz olması için illa gecikmesimi gerek.benim erken geldide oyle düzensizleşti.3 gun erken oldum
gelgit canım bende senin gibiyim 2 aydır beklemedigim zamanlarda geldi erken geldi daha çok üzdü.bu ay 6 gün öne attı geçen ay 3 de regl olmuştum ben 1de gelir diye beklerken 28 de geldi.
erken oluncada oluyor sanırım

inşallah aykaracım ya gecikmiyo ama erkenci buda bir düzensizlik.egerki gün geçmesi gerekiyosa benimkine daha çooook var demekki.ama inşallah haklı çıkarsın.

hanımlar birde bişey daha ilave etmek istiyorum ne olur yardım edin.benim adetlerim çok agrılı geçer bu ay ben akşam saat 6:30 da kahverengi lekemi gördüm normalde o gelir agrılarım başlar ardından yarım saate kırmızılar gelir bu sefer agrımadı ve gece saat 3.00 a kadar çok az kahveler devam etti ama az az ben yerleşme kanamasıdır diye sevinirken yatmadan önce kırmızılar geldi ama hiçççç agrı yoktu inanın çok şaşırdım ama ertesi sabah agrılar kendini gösterdi bu durum için bir fikriniz varmı benim gibi adet günlerinizde agrı yaşıyormusunuz.

agri olmazmi ah cnm ya resmen yerlerde surunuyorum ben:a015:

benim de son 3 aydır çok sancılı oluyordu ama geçtiğimiz ay sancılı olmadım şaşırdım hatta.. Ama temizlendikten 1 hafta sonra tekrar lekelenmelerim oldu 3-4 günden beri hayırlısı benim ki iyicene sapıttı anlaşılan:))) Enfeksiyon falan sanmıyorum enfeksiyon olsa çok çamur gibi oluyor ve adetimin hemen arkasından hiç kesilmiyor bakalım neden bu ay böyle oldum?? Hormonlar alt üst oluyor bayanlar korunmayı bırakınca benim göğüslerim falan 15 gün öncesinden şişmeye acımaya başlıyorlar hem de ben o kadar da çocuk meselesini kafaya takmıyorum inanın. Ne zaman olursa diyorum ama bu bizdeki değişimler bebek habercisi inanın bana eskilerin bir bildiği vardır:))))))))))))))

] ins cnm ins hayirlisi

rahım kendını hazırlarmış diye duymuştum ama ilk hamilleğimd eböle bışı olmadı 5gun gectı test yaptım çıktı canım ama senınkıgıbı düşük oldu inş en yakın zmanda melekelrımıze tekrardan kavusuruzhihoyyyt

amin canım.insallah hayırlısıyla hepimizde kavuşuruz meleklerimize

tezimizi onaylayanlar

beklemede olanlar

bakalım ilk güzel haberi kim verecek??sabırsızlıkla bekliyorum

Allah herkesin gönlüne göre versin. inşallah isteyen herkes en kısa zamanda meleklerini kucağına alır. kızlar ben sadece 1 ay korundum. ve 7 ay geçti tık yok. ve son 3 aydır adet düzensizliği yaşamaya başladım önceleri daha çok stres yapıyordum ama sadece 1 yada 2 gün aksıyordu 3 aydır ya 1 hafta önce ya 1 hafta sonra olmaya başladım. ve bu ay adetime 7 gün var(olması gereken) ve hiçbir belirti yok yoksa 15 gün önceden göğüslerim felaket ağrır ve şişerdi bende anlamadım ama hamilelik belirtiside yok sanırım bu ay epey gecikecek.CADIARZU

ya canım benim de düzenim şaştı diyorum ya stress etkileseydi beni 6 aydır etkilerdi benim sadece bu ay 7 gün attı .Benim arkadaşımın ablası bazen 1 gün bile adet gördü ki o hiçç kafaya takmayan birisi arkadaşım ara kanamaları olan biri ama hiç kafaya takmazdı kendisi ilk ay ablası 8 ay sonra hamile kaldı ve inanın hiçççç kafaya takmıyorlardı hatta beni konuşturmuyorlar ya boşver düzeninin bozulması iyi diyorlar bakalım görücezz buradan:)inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder ne diyelim allah bize verecek biz de burada yazıcaz artık:)))))

tezimizi onaylayanlar

beklemede olanlar
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz

Gülüm_se yoksa ilk şanslı senmisin.sabırsızlıkla bekliyoruz.7 gün sonra haber verirmisin bizede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…