tezimizi onaylayanlar
nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aykara....................2 ay sonra(ilkinde)
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
beklemede olanlar
evriş...................2 aydır düzensiz
gelgit.................1 aydır düzensiz
kaldera..............1 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
gunesim07 canım senin normalde düzenlimiydi? herhangi bir problemin varmı?çok soru sordum ama stresten olabilirmi düzensizliğin?
benimde hamiş kalmadan 3 ay öncesinden 33 35 güne bile çıkmıştı adet aralıklarım.3 ay sonunda hamileydim.darısı herkesin başına.aminnn
gelgit canım bende senin gibiyim 2 aydır beklemedigim zamanlarda geldi erken geldi daha çok üzdü.bu ay 6 gün öne attı geçen ay 3 de regl olmuştum ben 1de gelir diye beklerken 28 de geldi.erken olunca olmuyormu.düzensiz olması için illa gecikmesimi gerek.benim erken geldide oyle düzensizleşti.3 gun erken oldum
erken oluncada oluyor sanırım
hanımlar birde bişey daha ilave etmek istiyorum ne olur yardım edin.benim adetlerim çok agrılı geçer bu ay ben akşam saat 6:30 da kahverengi lekemi gördüm normalde o gelir agrılarım başlar ardından yarım saate kırmızılar gelir bu sefer agrımadı ve gece saat 3.00 a kadar çok az kahveler devam etti ama az az ben yerleşme kanamasıdır diye sevinirken yatmadan önce kırmızılar geldi ama hiçççç agrı yoktu inanın çok şaşırdım ama ertesi sabah agrılar kendini gösterdi bu durum için bir fikriniz varmı benim gibi adet günlerinizde agrı yaşıyormusunuz.
ins cnm ins hayirlisibenim de son 3 aydır çok sancılı oluyordu ama geçtiğimiz ay sancılı olmadım şaşırdım hatta.. Ama temizlendikten 1 hafta sonra tekrar lekelenmelerim oldu 3-4 günden beri hayırlısı benim ki iyicene sapıttı anlaşılan:))) Enfeksiyon falan sanmıyorum enfeksiyon olsa çok çamur gibi oluyor ve adetimin hemen arkasından hiç kesilmiyor bakalım neden bu ay böyle oldum?? Hormonlar alt üst oluyor bayanlar korunmayı bırakınca benim göğüslerim falan 15 gün öncesinden şişmeye acımaya başlıyorlar hem de ben o kadar da çocuk meselesini kafaya takmıyorum inanın. Ne zaman olursa diyorum ama bu bizdeki değişimler bebek habercisi inanın bana eskilerin bir bildiği vardır:))))))))))))))
arkadaşlar aldığım bilgilere göre düzenli adet görüp,düzensizleşmeye başladığında birkaç ay içinde hamile kalınıyomuş.ben normalde günü gününe olurum.temmuzda düşük yaptım.hamile kalmadan bir iki ay önce adetim düzensizleşti.sizdede oldumu bu.öğrendiğim bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.sizde yazarsanız ,doğrumu değilmi anlamış oluruz.sevgiler
rahım kendını hazırlarmış diye duymuştum ama ilk hamilleğimd eböle bışı olmadı 5gun gectı test yaptım çıktı canım ama senınkıgıbı düşük oldu inş en yakın zmanda melekelrımıze tekrardan kavusuruzhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?