Adet Düzensizliği ile Hamile Kalan Var mı???

N_a_l_a_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
312
5
46
Antalya
Merhaba adet düzensizliği ile hamile kalan arkadaşlar nasıl hamile kaldınız tavsiyelerinizi bekliyoruzzz...

arkadaşım ben adet düzensizliği ile hamile kaldım genç kızlığımdan beri hep öyleydi bazen 40 günde 1 bazen 2 ayda 1 olurdum ilaç kullandım doktora gittim ama hep aynıydı martta evlendim hiç korunmadım o mayısta en son adetimi oldum ve temmuzda hamile olduğumu öğrendim geç yumurtlama yani Allah inş gönlüne göre verir ben o ay sadece 2-3 gün bal,çörekotu karışımı yemiştim

güle güle büyüt canım benimde aynı şekilde genç kızlığımdan beri aadetlerim düzensiz 2 yıl oldu evleneli ilk 6 ay korundum sonra bıraktık ama hala bişey yok bende çokkk istiyorum ama olmuyo inş. bende bir gün anne olabilirim

arkadaşlar lütfen yorumlarınızı yazın tavsiyelerinizle bebeşini bekleyen birsürü kişi sayenizde anne olabilir !!!!!

Ben evlenmeden önce dikkat etmezdim ama evlendim düzensidi tam 8 ay sonra hamile kaldım...
Hiçbir ilaç kullanmadan tedavi olmadan...

Ben de 35-40 gün aralığında bir keresinde 50 günde söktürücüyle regli olabilmiştim şuan 14+5 günlük hamileyim.Allah tüm isteyenlere versin diledikleri zaman.

Bendede ayni dert var. En son 9 ay boyunca hic adet olmadim, sonra haplara basladim simdi adet oluyorum ama 50-60 günde bir oluyorum. Haplara basliyalim daha 3 ay oldu, daha umudum var haplarin etkisini göstermesi sürermis belki yakinda düzene biner. Bakalim nezaman anne olacagim

hangi ilaçlarla adet görüyosunuz arkadaşlar ben duphaston kullanıyorum hem düzene sokar hem hamilelikte zararı yok ortamı hazırlar demişti doktor her ay kullanarak adet görüyorum bırakınca olmuyo

slm kızlar benimde sorunum adet düzensizliği di
evlenmeden önce arada oluyodu evlendikten 1 ay sonra tamamen düzenim bozuldu 50 gün 60 günde bir oluyordum 1 sene geçtikten sonra bebek istemeye başladık. dr gittim cyclo progynova verdi bana
şubattan mayısa kadar 4 ay kullandım adetlerim çok düzenledi günü gününe geldi fakat yan etkileri çok olduğu için hamıle kalmadığım için 4 aydır bu ay almayı bıraktım
ben herbalist bir dr gittim ve bana tamamen bitkisel adet düzenleyici verdi almak isteyen isterse ecz isterse netten yazıp ieçriğindeki bitkilerin neler olduğunu görebilir com fuga ilaç dün başladım. inş hepimiz anne olduğumuzu haber verrirz yediklerime dikkat ediyorum. allah büyük iyiki çok daha büyük sorunlarımız yokmuş buda sevindirici şükür ediyorum

slm kızlar bende düzensiz adet görüodum kızken ilac kullanıodumm ve evlendim evlendigimin ilk ayı hiçadet görmeden hamile kaldım ama düşük yaptım maaleseff suan yumurta takibi yaptırıorum bol bol yumusumoldu serephone kullandımsuan beklemedeyiyine umarım bizde bigün bebişlerimizi alırız kucagımıza

canım ben bu cyclo prognovayı evlenmeden kullandım 1 sene kadar sonra dr değirtirdim o kadar ağır bir ilaca gerek yok dedi farlutal verdi evlenince yine gittim bu kez duphastona başladım maceralarım devam ediyo hala bakalım başka ne ilaç verecekler ama şu senin dediğin ilaca bakıcam canım com fuga netten bir araştırayım bakalım
En kısa zamanda bebişlerimizin gelmesi dileğiyle inş.

canım bebeğin için üzüldüm ama en azından hamile kalabildiğini biliyosun nasıl bir duygu biliyosun biz onuda yaşayamadık canımm inş. bebişin hemen geliverir haberlerini bekliyoruz

in cnm evet bende o ilacı bıraktım tamamen doğal ilaçlara geçtim com fuga çok iyi bi ilaçmış fakat bitkisel ilaçlar 10 haftaya kadar sonuç vermeyebilirmiş metebolizmaya anca karışıyolar yanı sabır etmek lazım kımyasal içceğime doğal içeyim dedim inş en kısa zamanda müjdeliş haberlerimizi birbirimize vermek nasıp etsin allahım bide keten tohumu 1 çay kaşığı onu verdi günde

canım bebeğin için üzüldüm ama en azından hamile kalabildiğini biliyosun nasıl bir duygu biliyosun biz onuda yaşayamadık canımm inş. bebişin hemen geliverir haberlerini bekliyoruz

saol cnm cok zor bi durum yeni yeni toparlıorum kendimi bende kızken hep aklımdaki hamile kalabilcekmiydimdi soru işarteydi bu ama cok kısa sürede olsa tattım o duyguyu ama böle olması gerekiomus kaderden öteye gecemioruz maalesef insallah en kısa zamanda bebişlerimizi alırız saglıcakla kucagımıza

amin canım benim üzülme hiç demekki senin için bölesi hayırlıymış en doğru zamanda gelecek bebişler biliyorum ALLAH BÜYÜK..

amin canım benim üzülme hiç demekki senin için bölesi hayırlıymış en doğru zamanda gelecek bebişler biliyorum ALLAH BÜYÜK..

evet cnm ALLAH büyük ve inanıyorumki biizm elimizi bos cevirmicek ve bizde bebişlerimize kavusucazz er yada gecc ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…