Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla
Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..
Merhaba kızlar.
Âdet olur gibi karın ağrısı var adetinede var daha gebelik belirtileri oluyormu böyle
neyse konumuza dönelim.düzensizlik gebeliğe engel değil ama belki de yumurtlama günlerinin saptanması açısından biraz daha zor olabilir.
Aynen benzeyebiliyor baktım kanamam gelmemisti günüm geçti 1 gün bende dayanamayıp test yaptımBirbirine benzeyebilir, agri psikolojik de olabilir. Yani bisi diyemeyiz maalesef..
Aynen benzeyebiliyor baktım kanamam gelmemisti günüm geçti 1 gün bende dayanamayıp test yaptım2 çizgi once inanmadım yanilirim diye sevinemedim bile sonra hastaneye kan tahlili verdim ve suan hamileyim isteyen herkeze kısmet olur inşallah
Çok teşekkür ederimCook sevindim gozunuz aydin!!!!
ben:) hemde iki defa:) ilkini kan pihtilasmasindan kaybettim ikincisi 2,5 yasina geldi bile.
4 ay adet olmadim testler negatifti adet sokturucu ictim yine adet olmayinca kesin menapoza girdim dedim doktora gittim ki hamileyim ama cok yeniydi henuz 1 hafta once filan dollenme olmus. takdiri ilahi
Yumurtlama dönemi için testleri denedin mi ?güle güle büyüt canım benimde aynı şekilde genç kızlığımdan beri aadetlerim düzensiz 2 yıl oldu evleneli ilk 6 ay korundum sonra bıraktık ama hala bişey yok bende çokkk istiyorum ama olmuyo inş. bende bir gün anne olabilirim
adet sokturucu kullanmazsam 6 ay belki 1 yil adet olmayabilirdim.Allah bagislasinAdet duzensizliginiz nasildi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?