Adet Düzensizliği ile Hamile Kalan Var mı???

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

amin hayırlı cumalarr eftelyaacımm aminnnnnnnnnnnnnn duan için sağol bende okuyyorum bugünde cuma cuma süresi var bide altında bir dua allahtan istemek en hayılrısı:Saruboceq:

cuma saati OKUYANIN ne isterse istesin duası kabul olur yasın kitabında
allah hekesin gönlüğne göre hayırlı evlatlar versin inş
LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDİAS SEMAVATİ VERL ERDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM AMİN
hepimiz için okudum allahım kabul et yarabbim

amin canım bende yazdım okuyacağım bende bugün bol bol rabbim büyüktür inşallah geri çevirmez bizleri.

amin cnm allah büyük o istesin yeterki hayırlı ise versin zaten zaten o olması gerekirse ismi azam duası var bide allah cuma günü hürmetine dualarımızı geri çevirmesin aminn

slm kızlar bende adet düzünsizliği vardı nerdeyse 2 ayda bir olurdum 1 seneye aşkın tedavi gördüm ama çok stres yaptım ya yumurtam oluşmuyordu yada oluşsa büyümüyordu bi ay tedavi olmadım bayrama denk geldi nasılsa olmaz dedim hiç takmadım kafaya o ay hamile kaldım ama onunda kalbi atmadığı için 6 haftalıkken kürtaj oldum doktorum 2 aya kalmaz gene gelirsin dedi bende çok inandım gerçektende ilk adetten sonra tekrar kaldım çok şükür umudumu kaybetmiştim adeti düzenli olmayan yumurtası olmayan insan nasıl hamile kalır diyodum ama rabbim dilerse herşey oluyormuş

hayırlı olsun cnm eviniz glegüleoturun antalya cok güzel bi sehirdir dogma büyüme antalyalıyım bende alısırsın yavas yavas insallah hepimizin duaları kabul olur bu mübarek günde

bencede allah isterse oluyo neler okuyoruz burda bende üzülüyodum ama herşeyi vakti saati var demekki

bencede allah isterse oluyo neler okuyoruz burda bende üzülüyodum ama herşeyi vakti saati var demekki

tabi canım alnımıza ne zaman yazıldıysa ozaman oluyo üzülmemek elde deil rabbim tez zamanda şu cuma gününün hürmetine tüm isteyen kardeşlerimize nasip etsin

evet ecrincim amin isteyen herkese nasıp etsin inş herşeyin vaktı saati var inanıyorumkı o zaman geldiğinde olcak evet 4 aydır negatif gördüğümde sinirlerim geriliyo ama yapcak bişey yok şükrediyorum sağlığım yerinde eşim seviyo hep benle ben onu seviyorum bununla mutlu oluyorum ve tekrar umutlanıyorum :)

aynen canım bende senin gibiydim adetin ilk günü çok kötü olurdum ama 2.günü olsun en azından adet görüyorum yeni bir ay yeni umut diye kendimi teselli ediyodum kendini hiç üzme nasılsa her şey olacağına varıyor ben adetten sonra adaçayı içtim 12 gün belki faydası olur sende bir dene yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyormuş

ada çayını 12 gün mü içiyosun
bende bitkisel adet düzenleyci aldım inş etkili olur

hayırlı olsun cnm eviniz glegüleoturun antalya cok güzel bi sehirdir dogma büyüme antalyalıyım bende alısırsın yavas yavas insallah hepimizin duaları kabul olur bu mübarek günde

saol canım benim bu yeni eve bir bebek lazım diyorum allahım inşallah nasip eder hepimize:Saruboceq::Saruboceq:

ada çayını 12 gün mü içiyosun
bende bitkisel adet düzenleyci aldım inş etkili olur

evet 12 gün içtim bıraktım o ay hamile kaldım tabi oda bahane oldu belkide yinede denemekte fayda var yumurtlama döneminden sonra içilmiyor düşüğe sebeb olabilirmiş 12 14 gün içebilirsin inş.senin içtiğinin faydası olur

hayırlı olsun güle güle oturmak nasıp etsin allah inş bebişinde gelir hemen benim tanıdığım yeni ev hemen hamıle kalmıştı inşş senden de güzel haber alırızz nalancımm:lepipuyorumnanaktan

canım hikayen gerçekten umut oldu bizlere bende aynı şeyi düşünüyorum düzensiz adet olan düzensiz yumurtluyodur diye ben hala tuturamadım inşallah en kısa zamanda allah bizede gönderir bebişlerimizi aminnnnnnn:Saruboceq:

hayırlı olsun güle güle oturmak nasıp etsin allah inş bebişinde gelir hemen benim tanıdığım yeni ev hemen hamıle kalmıştı inşş senden de güzel haber alırızz nalancımm:lepipuyorumnanaktan

ahhh canım benim bal damlıyo ağzından valla hamile kalayım kurban kesecem ya bu da adağım olsun sizde şahitsiniz canım benim rabbim hepimize versin inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…