nalan sende antalyadanmıssın ne güzel aynı memlekettenizz bende antalyadayım
evet canım antalyadayım 2 yıl oldu geleli evlendim istanbuldan geldim canım sen neresindesin antalyanın?
bende merkezdeyim cnm sen nerdesin antalyanın
cuma saati OKUYANIN ne isterse istesin duası kabul olur yasın kitabında
allah hekesin gönlüğne göre hayırlı evlatlar versin inş
LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDİAS SEMAVATİ VERL ERDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM AMİN
hepimiz için okudum allahım kabul et yarabbim
günaydın canım ben güzelobada oturuyorum ev aldık geçen pazar taşındık yavaş yavaş alışıyorum antalyaya işte.Bu arada duan çok güzel bu mübarek günde bol bol dua edelim allahım kabul eder inşallah
slm kızlar bende adet düzünsizliği vardı nerdeyse 2 ayda bir olurdum 1 seneye aşkın tedavi gördüm ama çok stres yaptım ya yumurtam oluşmuyordu yada oluşsa büyümüyordu bi ay tedavi olmadım bayrama denk geldi nasılsa olmaz dedim hiç takmadım kafaya o ay hamile kaldım ama onunda kalbi atmadığı için 6 haftalıkken kürtaj oldum doktorum 2 aya kalmaz gene gelirsin dedi bende çok inandım gerçektende ilk adetten sonra tekrar kaldım çok şükür umudumu kaybetmiştim adeti düzenli olmayan yumurtası olmayan insan nasıl hamile kalır diyodum ama rabbim dilerse herşey oluyormuş
bencede allah isterse oluyo neler okuyoruz burda bende üzülüyodum ama herşeyi vakti saati var demekki
evet ecrincim amin isteyen herkese nasıp etsin inş herşeyin vaktı saati var inanıyorumkı o zaman geldiğinde olcak evet 4 aydır negatif gördüğümde sinirlerim geriliyo ama yapcak bişey yok şükrediyorum sağlığım yerinde eşim seviyo hep benle ben onu seviyorum bununla mutlu oluyorum ve tekrar umutlanıyorum :)
aynen canım bende senin gibiydim adetin ilk günü çok kötü olurdum ama 2.günü olsun en azından adet görüyorum yeni bir ay yeni umut diye kendimi teselli ediyodum kendini hiç üzme nasılsa her şey olacağına varıyor ben adetten sonra adaçayı içtim 12 gün belki faydası olur sende bir dene yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyormuş
hayırlı olsun cnm eviniz glegüleoturun antalya cok güzel bi sehirdir dogma büyüme antalyalıyım bende alısırsın yavas yavas insallah hepimizin duaları kabul olur bu mübarek günde
ada çayını 12 gün mü içiyosun
bende bitkisel adet düzenleyci aldım inş etkili olur
slm kızlar bende adet düzünsizliği vardı nerdeyse 2 ayda bir olurdum 1 seneye aşkın tedavi gördüm ama çok stres yaptım ya yumurtam oluşmuyordu yada oluşsa büyümüyordu bi ay tedavi olmadım bayrama denk geldi nasılsa olmaz dedim hiç takmadım kafaya o ay hamile kaldım ama onunda kalbi atmadığı için 6 haftalıkken kürtaj oldum doktorum 2 aya kalmaz gene gelirsin dedi bende çok inandım gerçektende ilk adetten sonra tekrar kaldım çok şükür umudumu kaybetmiştim adeti düzenli olmayan yumurtası olmayan insan nasıl hamile kalır diyodum ama rabbim dilerse herşey oluyormuş
hayırlı olsun güle güle oturmak nasıp etsin allah inş bebişinde gelir hemen benim tanıdığım yeni ev hemen hamıle kalmıştı inşş senden de güzel haber alırızz nalancımm:lepipuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?