adet düzensizliği ve hamilelikk... (hamile kalanlar/kalmak isteyenler)

kızlar adet düzensizliği önemli bir konu1,5 yıldır evliyiz eşim korunuyordu şimdi artık çocuk istiyoruz fakat ben 37 güne bir adet görüyorum bir ay denedik olmadı bu ikinci ayımız doktora gittim adetimin 3. günü test falan yaptı, dedi ilaça başlayalım adetimin 5. günü başlamak üzere serophone verdi bittiği günde kontrole gidip yumurta takibine başlıcaz. normal yollada hamile kalırsın ama uzun süebilir dedi kontrolde 4 yumurta bir tarafımda 6 yumurta diğer tarafımda gördü fakat normal bir kadına göre yumurtlamam azmış tam sınırdaymışım bikaç tanıdık doktora sorduk sonuçları gösterdik onlarda acele etmeyin ilaca başlamayın daha çok erken falan dedi ama başladık bir kere bakalım:44::44::44::44:

Kızlar içnizi ferah tutun,kafanıza ne kadar takarsanız o kadar güçleşir işiniz...benim adetlerim ilk zamandan beri düzensizdi,210 da evlendim,2011 de pcos teşhisi kondu,doğum kontrol ilacı kullandım..fazla kilolu olduğum için kilo vermeye çalıştım.sonra bebiş istemeye başladık 2013 yılında..ablamda da pcos var ve 5 yıl uğraştılar,aynısının bende de olacağını düşündüğümden denemeye başlayalım bu sırada kilo vermeye devam ederim,hamile kalırsam da kısmet dedim :) nisan ayında ilacı bıraktım,yumurtlama tarihi vs hiçbir şeye dikkat etmedim..yazın 2 ay eşimden ayrıydım...ekim ayına kadar adetlerim 28-30-35 günde oldu..son adetimi 2 ekimde oldum,kasımda 2 hafta geciktim her zamanki gibi kasık ağrısı,göğüslerde hassasiyet falan vardı,soğan kürüne başlamaya karar verdim,öncesinde ne olur ne olmaz diye test yaptım ki negatif çıkacağından emin olduğum testte çift çizgiyi görünce şoka girdim:) kan testiyle kesinleşti...20. Haftamıza girdik çok şükür :) en beklemediğiniz anda oluyor canınızı sıkmayın...hiçbir sorunu olmayan arkadaşım bile 7 ayda hamile kaldı..ilk denemede hamile kalanlar öok şanslı sadece ana sıkmayın canınızı..bahsettiğim ablamın eşinde de kendisinde de problem vardı,doktor tüp bebekle bile şansınız %20 demişti amerikada,ablam normal yolla hamile kaldı:) darısı tüm isteyenlerin başına :)

Kızlar içnizi ferah tutun,kafanıza ne kadar takarsanız o kadar güçleşir işiniz...benim adetlerim ilk zamandan beri düzensizdi,210 da evlendim,2011 de pcos teşhisi kondu,doğum kontrol ilacı kullandım..fazla kilolu olduğum için kilo vermeye çalıştım.sonra bebiş istemeye başladık 2013 yılında..ablamda da pcos var ve 5 yıl uğraştılar,aynısının bende de olacağını düşündüğümden denemeye başlayalım bu sırada kilo vermeye devam ederim,hamile kalırsam da kısmet dedim :) nisan ayında ilacı bıraktım,yumurtlama tarihi vs hiçbir şeye dikkat etmedim..yazın 2 ay eşimden ayrıydım...ekim ayına kadar adetlerim 28-30-35 günde oldu..son adetimi 2 ekimde oldum,kasımda 2 hafta geciktim her zamanki gibi kasık ağrısı,göğüslerde hassasiyet falan vardı,soğan kürüne başlamaya karar verdim,öncesinde ne olur ne olmaz diye test yaptım ki negatif çıkacağından emin olduğum testte çift çizgiyi görünce şoka girdim:) kan testiyle kesinleşti...20. Haftamıza girdik çok şükür :) en beklemediğiniz anda oluyor canınızı sıkmayın...hiçbir sorunu olmayan arkadaşım bile 7 ayda hamile kaldı..ilk denemede hamile kalanlar öok şanslı sadece ana sıkmayın canınızı..bahsettiğim ablamın eşinde de kendisinde de problem vardı,doktor tüp bebekle bile şansınız %20 demişti amerikada,ablam normal yolla hamile kaldı:) darısı tüm isteyenlerin başına :)

inş bu ay klomene başladımmm:1::14::14:

Guncel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de adet düzensizliği vardı hiç bir hap kullanmadım 2 ay sonra hamile kaldım ama maalesef dış gebelik ti..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadar duzensiz bir hamileligim vardiki simdi 9 haftalik hamileyim

Merhaba arkadaşlar ben 13 ocakta miyon ameliyatı oldum. 3 ay dr bebek düşünm dedi. şuan 5 ay oldu.internetten soğan kürünü buldum ve başladım bugun 4. Günün 22 mayısta hastalanmıştım. 8. Günü başladım 18 haziranda ya hastalanıcam veya hamile kalıcam benim durumumda olan varmı merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim :(

Bendede adet düzensizliği var en sin adet tarihin 26 mayis bugün test yaptik 27.96 cikti beta sizce düşük mu 40 45 güne bir adet oluyorum

merhaba arkadaşlar , benim 7 yaşında bir oğlum var yaklaşık 3-4 aydır bir kardeş olsun istedik ona, fakat bu sefer regl olmamaya başladım, 27 günde bir regl olan ben 45-50 gün lere çıktı, doktora gittim reglin 3. günü bakılan TSH , FSH , PROLAKTİN gibi testlere bakıldı prolaktinim hafif yüksek çıktı onun içinde ilaç kullandım, adet olmaya başladım fakat hamilelik oluşmadı diye doktorum klomen verdi günde bir kere , hamilelik yine oluşmadı, bir daha ki ay klomen ve göbekten çatlatma iğnesine rağmen bir tane yumurtam olgunlaşmıştı ve gebelik olmadı, bunun üzerine bende doktorum bir daha farklı bir ilaç vermesine rağmen kullanmadım ve ibrahim saraçoğlunun incir+havuç kürünü uyguladım ve çok inandım olacağına, sonuç:31 mayıs en son regl tarihim şu anda 13 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına ama inanmak lazım ben içerken incir ve havuç kürünü kesinlikle olacak diye düşünerek içiyordum

bugun aşılama oldum. doktorum küçük bir tıkanıklık var dedi önce onu açtı sonra aşılama yaptı basına böyle bısey gelen var mı

bendede var o sorun :KK14::KK14:
picoluyum günleri hiç belli olmuyo ovulasyon günlerinide takip edemiyorum nolucak böyle yaa:KK14::KK14:
canim sen pcoluyum demissin ama resme baktim bebegin olmus ne guzel. nasil oldu naptin. bana da yardimci olur musun bende de adet duzensizligi var cunku

canim sen pcoluyum demissin ama resme baktim bebegin olmus ne guzel. nasil oldu naptin. bana da yardimci olur musun bende de adet duzensizligi var cunku

banada ilk gittiğim doktor pco var demişti. Sonra başka doktorlara gittim hafif bir yumurta tembelliği olduğunu yumurtalıklarımın iyi göründüğünü söylediler. Bende de adet düzensizliği başladı korunmayı bıraktığımızdan beri dahada atıyor psikolojiktirde diyorlar ama kendimi iyi hissettiğim aylardada gecikti bende çözemedim. Bu ay progeston ve folik asit tedavisine başladık bi taraftan yumurta takibide yapıyor doktor. Bu ay 17,20 mm olmuştu gayet güzel demişti ama adet olmadım ve test yaptım negatif ölücem stresten ilaçlada gününde gelmiyor neden hamile kalabiliyorum :((( sen tedavi sürecine başladınmı canım?

banada ilk gittiğim doktor pco var demişti. Sonra başka doktorlara gittim hafif bir yumurta tembelliği olduğunu yumurtalıklarımın iyi göründüğünü söylediler. Bende de adet düzensizliği başladı korunmayı bıraktığımızdan beri dahada atıyor psikolojiktirde diyorlar ama kendimi iyi hissettiğim aylardada gecikti bende çözemedim. Bu ay progeston ve folik asit tedavisine başladık bi taraftan yumurta takibide yapıyor doktor. Bu ay 17,20 mm olmuştu gayet güzel demişti ama adet olmadım ve test yaptım negatif ölücem stresten ilaçlada gününde gelmiyor neden hamile kalabiliyorum :KK43:(( sen tedavi sürecine başladınmı canım?
Canım benim elimde sperm hareketsizliği çıktı. Aşılama oldum bekliyorum :(

Hadi yaa inşallah hayırlısıyla olur canım içini ferah tut olmasada vardır daha zamanı .
Sağol canım. İşte eşimin sperm hareketsizliği çıktı o biraz canımı sıktı. 6gun sonra regl günüm. İnş olmam da hamile kaldım. Sonucu öğrenince mutlaka paylascam

Sağol canım. İşte eşimin sperm hareketsizliği çıktı o biraz canımı sıktı. 6gun sonra regl günüm. İnş olmam da hamile kaldım. Sonucu öğrenince mutlaka paylascam

Insallah mutlu haberi paylasirsin canim. Benim esimde bugun gitti hastaneye sperm sayisi cok dusuk cikti oyleki 600 bin l en az 30 milyon olmasi gereken bi deger dusun muhtemelen direk tupe yonlerdircekler. Napalim hersey Allah tan her iste bir hayir var diye dusunuyorum.

Bende de pko vardı. Adetlerim hep düzensizdi ergenliğimden beri.

Doktora gittik. Doktor eşime de baktı sağlama almak için. Eşimin testleri normal çıktı.

Bana ilk önce Tarlusal verdi ve o ilaçla adet gördüm. Sonra Klomen kullandım yumurtaların büyütülmesi için. Klomen bitince, istenilen büyüklüğe ulaşmıştı yumurta. Hemen çatlatma iğnemi oldum ve 36 saat sonra ilişki önerdi doktor. Sonrasında da 2 günde bir ilişki.

Bu denediğimiz ilk ayda hamile kaldım, çok şükür.

Bir de boş birşey olabilir ama burada birşey okumuştum ve uyguladım. O ay hangi yumurta gelişmişse, ilişkiden sonra belinizin altına yastık koyarak o tarafa yatıyorsunuz yarım saat. Mesela benim sol yumurtam gelişmişti, doktora sorup öğrendim muayenede. Ben de sol tarafıma bacaklarımı toplayarak yattım. İlişki sırasında koyun yastığı sonra koymak zor oluyor :) Ve hemen dönün hangi tarafaysa... Belki etki eder.

Allah isteyen herkese versin. Sağlık ve sıhhatle...

Back
X