• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği ve hamilelikk... (hamile kalanlar/kalmak isteyenler)

bende polikistikover sendromu yüzünden düzensiz adet olarak hamile kalanlardanım,dr. takibiyle ilaç ile adetim önce düzene koyuldu,tüpler de problkem varmı diye hsg çekildim.ondan sonra ki ayda hamile kaldıgımı öğrendim hatta adet olmadım diye yine,adet söktürücü içip olmayı bekledim,o şekilde de olamayınca dr.umla irtibata geçtim.kan tahlili ile kesinleşti.4 hafta kadardı öğrendiğimde yani.şuan 34 haftalık gebişim darısı tüm isteyenlerin başına arkadaşlar sevgiler :49:

bende polikistikover sendromu yüzünden düzensiz adet olarak hamile kalanlardanım,dr. takibiyle ilaç ile adetim önce düzene koyuldu,tüpler de problkem varmı diye hsg çekildim.ondan sonra ki ayda hamile kaldıgımı öğrendim hatta adet olmadım diye yine,adet söktürücü içip olmayı bekledim,o şekilde de olamayınca dr.umla irtibata geçtim.kan tahlili ile kesinleşti.4 hafta kadardı öğrendiğimde yani.şuan 34 haftalık gebişim darısı tüm isteyenlerin başına arkadaşlar sevgiler :49:

darısı bize insallah Allah bagıslasın canım:16:

canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşşş...
darısı başımıza en yakın zamanda inşşş...

Bi pco hikayesi de bende var :) bekarligimdan beri düzensiz adet oluyorum 45 gunu bulduğu oluyordu evlendim bebek istedik olmadı tabi
Prlktinim hep yüksekti yumurts tkibi fln yaptırdım 3ay snra biraktim
Annemin rahatsızlığı yüzünden. Onunla ilgilenmm gerekiyordu
O ay kendiliğinden hamile kalmisim hamdolsun.. Adet tahimin uzetinden 14 gun grcmisti. Ben yine test yaptrmazdm annem zorladı :) eskiler anliyor sanirim. 5+2 gunlukken ogrendim kizimi. Rabbim herkese nasip etsin
Simdi 32 hafta olduk

Bi pco hikayesi de bende var :) bekarligimdan beri düzensiz adet oluyorum 45 gunu bulduğu oluyordu evlendim bebek istedik olmadı tabi
O ay kendiliğinden hamile kalmisim hamdolsun.. Adet tahimin uzetinden 14 gun grcmisti. Ben yine test yaptrmazdm annem zorladı :) eskiler anliyor sanirim. 5+2 gunlukken ogrendim kizimi. Rabbim herkese nasip etsin
Simdi 32 hafta olduk

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım..Darısı başımıza ..

Simdi 32 hafta olduk

prenses geliyo desene :nazar::nazar::52::52::52::52:
sağlıklı doğumun olsun canım darısı başımıza...

Masallahh kizlarrr bnm rüptüre ocer kist i 3,4 cm sma hala olac yazmadi dr cok stresliyimm

canım adet söktürücü veryolar genelde neden yazmadı acaba:26:

Tekrar bi test yapti canm degerlerime bakip yazacakmis. Dedim bebek dusunuyrz dogum kontrol hapi mi vericeksnz dedim bisi demedi bana ptesi konusalim dedi saatlerce sira bekliyorrruuumm saatlerce offf !!

Tekrar bi test yapti canm degerlerime bakip yazacakmis. Dedim bebek dusunuyrz dogum kontrol hapi mi vericeksnz dedim bisi demedi bana ptesi konusalim dedi saatlerce sira bekliyorrruuumm saatlerce offf !!

canım hakkında hayırlısı olsun kan degerlerine göre ilaç yazacak sanırım.evet doktor beklemek zor .ama katlanacaz bebek olana kadar gülüm

:8:
canım hakkında hayırlısı olsun kan degerlerine göre ilaç yazacak sanırım.evet doktor beklemek zor .ama katlanacaz bebek olana kadar gülüm

Evet kuzum :( beklemek cok zor saatlerdir bekletiyolar. Stres var bide ptesi ne yazicak bakalm

ne testi yaptırdın canım..kistler adetle atılıyor..bu adetinle atarsın inş..

Ben de ilaç içtiğim halde henüz adet olmadım..bana 10 gün boyunca progestan içiceksin adet olucaksın dedi dr..5 gün oldu ilaca başlayalı..

bugün 55.günüm..sağ kasığımda ara ara batmalar var..adet olamamak ne kötü :25:

:kkk:

ne testi yaptırdın canım..kistler adetle atılıyor..bu adetinle atarsın inş..

Ben de ilaç içtiğim halde henüz adet olmadım..bana 10 gün boyunca progestan içiceksin adet olucaksın dedi dr..5 gün oldu ilaca başlayalı..

bugün 55.günüm..sağ kasığımda ara ara batmalar var..adet olamamak ne kötü :25:

Ayni durumdayiz canm bende hala olmadim ilac da vermedi bana dr.. Sanci var kasiklarimda inan cok kotu. İnsllah bu ay gder bn de korkmym basit bisiymis ama keske bu kadar kan man alip beni stres sokmasaydi .. İlk gun aldi hcg bakmis.hamile diilm dedim oysa. İkinci gun gene kan aldirdi bakalm ins ptesi sonuca ulasiriz

:kkk:

Ayni durumdayiz canm bende hala olmadim ilac da vermedi bana dr.. Sanci var kasiklarimda inan cok kotu. İnsllah bu ay gder bn de korkmym basit bisiymis ama keske bu kadar kan man alip beni stres sokmasaydi .. İlk gun aldi hcg bakmis.hamile diilm dedim oysa. İkinci gun gene kan aldirdi bakalm ins ptesi sonuca ulasiriz

ben de aynı şekilde kan testi yaptırdım negatif demiştim..ne olur ne olmaz diye tekrar yaptırtıyorlar..

adet olayım de hormon testi yaptrmak istiorum..zaman geçmiyor.çalışmalar da yarım kaldı :1:

kızlar hiç üzülmeyinbenim bekarkande evlendikten sonrada adetim birgün bile şaşmazdı.ama bi kaçaydır resmen bi hafta falan geçiyordu bende çok endişelenmiştim birsey mi var dıye.bırgun arkadasım bu adet gecikmelerinin rahmin hamililege hazırlanmak için yaptığı bişey oldugunu soyledi.pek ciddiye almamıştım ama arastırdım kı nette eskı kadınlar bıle boyle dermıs rahım bebek ıstıyormus bu gecıkmemelerle ve arkadasımın dedgı gıbo oldu ve o ya hamıle oldugumu öğrendim darısı başınıza:) Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin..

Cooookk asiri korkuyorum kizlar ya gecmezse bebek sahibi olamazsam

Böyle şeyler düşünme canım..:14:

Allah hayırlısı ile nasip etsin ,ne zaman nasipte varsa o zaman olur, hep olacağına inan.. Daha yeni evlisin,stres yapma kendine..:34:
sabretmemiz lazım zor olduğunu biliorum :14:

Back
X