- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
- Konu Sahibi bernaaydin
Doktor sadece progestan verdiii 10 gun kullan dedi.. Adetin 3. Gunu gel dediii altta mi muayene ediceekk o halde yasa😩😩😩
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cooookk asiri korkuyorum kizlar ya gecmezse bebek sahibi olamazsam
Doktor sadece progestan verdiii 10 gun kullan dedi.. Adetin 3. Gunu gel dediii altta mi muayene ediceekk o halde yasa😩😩😩
Ben de progestan kullanuyorum bugün 8.gün..günde kaç tane al dedi sana cnm..200 mg olanından mı?
Bana da adetin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi.Alttan muayene etmeden kan veriosun eğer test istediyse..
Kağıda yazdı Fsh.Tsh.Prolaktin.E2, T3.T4 bu hormonları yaptırırsn dedi..
Ben de progestan kullanuyorum bugün 8.gün..günde kaç tane al dedi sana cnm..200 mg olanından mı?
Bana da adetin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi.Alttan muayene etmeden kan veriosun eğer test istediyse..
Kağıda yazdı Fsh.Tsh.Prolaktin.E2, T3.T4 bu hormonları yaptırırsn dedi..
1 tane alicam canim sen nasil kullaniysn
ya ben dr odasında muayeneden sonra üzerimi giyinirken yatarken içersin dedi ama kaç tane içmem gerektiğini duyamadım sormayı da unuttum o an..eczane sabah akşam 1 tane içersiniz dedi..ama sanırım günlük 1 tane dedi bana da..
adetliyken alttan muayene hiç olmadım ama muayene olunuyor diye duymuştum..
benden de dün tuvalette peçeteyle sildiğimde açık kahve rengi akıntı geldi.sımdı açık pembe geldi..adet olacam herhalde sökülemiyorum sanırım..
Canm bende basladim gunde 1 iceceksin. FAZLa icme bana ozellikle soledi ama ben yutamiyorum eziyorum napicam bilmiyorum nasi yutucam ben bu ilaci off off
suyu fazlaca içsen direk gider aslında..büyük ilaçları zor içion galiba..
içtikten sonra sarhoş gibi yapıo bu ilaç..uyku getiriyor..o yüzden akşam yatarken iç dedi sanırım bana..
Bana gece gunduz bisi demedi gunde 1 ddi ama ben gece iciym cok sersemletiyioo. Buyuk hapi birak kucuk haplarinbile yutamam ben 😩😩😩😩
Bence de yatarken iç canım..
Ben de sonunda adet oldum..progestanın 9.gününde oldum.. son 3 gündür lekelenme şeklinde kahve geldi bugün söküldü..
Yarın hormon testi yaptırmaya gidicem..inş sonuçlar iyi çıkar :18:
İns canmmmm bnm bgun2. Gun glen giden yok
kızlar bugün doğum günüm...
25 oldum![]()
Doğum günün kutlu olsun canım,yeni yaşında bütün dileklerinin kabul olması dileğiyle :)
sonunda adet oldduuumm.. dr 10 gün kullan ded, keseyim mi devm edeyim mi .._ ilacın 5. günü adet oldmm :)