• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği ve hamilelikk... (hamile kalanlar/kalmak isteyenler)

Doktor sadece progestan verdiii 10 gun kullan dedi.. Adetin 3. Gunu gel dediii altta mi muayene ediceekk o halde yasa😩😩😩

Doktor sadece progestan verdiii 10 gun kullan dedi.. Adetin 3. Gunu gel dediii altta mi muayene ediceekk o halde yasa😩😩😩

Ben de progestan kullanuyorum bugün 8.gün..günde kaç tane al dedi sana cnm..200 mg olanından mı?

Bana da adetin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi.Alttan muayene etmeden kan veriosun eğer test istediyse..
Kağıda yazdı Fsh.Tsh.Prolaktin.E2, T3.T4 bu hormonları yaptırırsn dedi..

Ben de progestan kullanuyorum bugün 8.gün..günde kaç tane al dedi sana cnm..200 mg olanından mı?

Bana da adetin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi.Alttan muayene etmeden kan veriosun eğer test istediyse..

Kisti kontrol edicem dedi bana hormon demedi. 200 mg canm evet

1 tane alicam canim sen nasil kullaniysn

1 tane alicam canim sen nasil kullaniysn

ya ben dr odasında muayeneden sonra üzerimi giyinirken yatarken içersin dedi ama kaç tane içmem gerektiğini duyamadım sormayı da unuttum o an..eczane sabah akşam 1 tane içersiniz dedi..ama sanırım günlük 1 tane dedi bana da..

adetliyken alttan muayene hiç olmadım ama muayene olunuyor diye duymuştum..

benden de dün tuvalette peçeteyle sildiğimde açık kahve rengi akıntı geldi.sımdı açık pembe geldi..adet olacam herhalde sökülemiyorum sanırım..

ya ben dr odasında muayeneden sonra üzerimi giyinirken yatarken içersin dedi ama kaç tane içmem gerektiğini duyamadım sormayı da unuttum o an..eczane sabah akşam 1 tane içersiniz dedi..ama sanırım günlük 1 tane dedi bana da..

adetliyken alttan muayene hiç olmadım ama muayene olunuyor diye duymuştum..

benden de dün tuvalette peçeteyle sildiğimde açık kahve rengi akıntı geldi.sımdı açık pembe geldi..adet olacam herhalde sökülemiyorum sanırım..

Canm bende basladim gunde 1 iceceksin. FAZLa icme bana ozellikle soledi ama ben yutamiyorum eziyorum napicam bilmiyorum nasi yutucam ben bu ilaci off off

Canm bende basladim gunde 1 iceceksin. FAZLa icme bana ozellikle soledi ama ben yutamiyorum eziyorum napicam bilmiyorum nasi yutucam ben bu ilaci off off

suyu fazlaca içsen direk gider aslında..büyük ilaçları zor içion galiba..

içtikten sonra sarhoş gibi yapıo bu ilaç..uyku getiriyor..o yüzden akşam yatarken iç dedi sanırım bana..

:9:
suyu fazlaca içsen direk gider aslında..büyük ilaçları zor içion galiba..

içtikten sonra sarhoş gibi yapıo bu ilaç..uyku getiriyor..o yüzden akşam yatarken iç dedi sanırım bana..

Bana gece gunduz bisi demedi gunde 1 ddi ama ben gece iciym cok sersemletiyioo. Buyuk hapi birak kucuk haplarinbile yutamam ben 😩😩😩😩

:9:

Bana gece gunduz bisi demedi gunde 1 ddi ama ben gece iciym cok sersemletiyioo. Buyuk hapi birak kucuk haplarinbile yutamam ben 😩😩😩😩

Bence de yatarken iç canım..

Ben de sonunda adet oldum..progestanın 9.gününde oldum.. son 3 gündür lekelenme şeklinde kahve geldi bugün söküldü..

Yarın hormon testi yaptırmaya gidicem..inş sonuçlar iyi çıkar :18:

Bence de yatarken iç canım..

Ben de sonunda adet oldum..progestanın 9.gününde oldum.. son 3 gündür lekelenme şeklinde kahve geldi bugün söküldü..

Yarın hormon testi yaptırmaya gidicem..inş sonuçlar iyi çıkar :18:

İns canmmmm bnm bgun2. Gun glen giden yok

İns canmmmm bnm bgun2. Gun glen giden yok

gelir senin de canım 1 haftaya..benim kahve geldi sonra kırmızı oldu..büyümemiş yumurtalar vardı son muayenede küçük kist olarak kalmışlardı..adetim o yüzden kahve geldi sanırım..kist atılırken kahve rengi oluyor derler genelde..bakalım her ay yumurta takibine gitmeye çalışıcam muayenede belli olur..

sonunda adet oldduuumm.. dr 10 gün kullan ded, keseyim mi devm edeyim mi .._ ilacın 5. günü adet oldmm :)

canlarım canınızı sıkmayın bn 23 yaşındayım kendimi bildim bileli düzensizdi doktora gittim zayıfla dedi zayıfladım 13 kilo verdim adetlerim 30 35 güne düştü 1 yıllık evliydim hamile kalamadım diye doktora gittim adet düzensizliğimin sebebi pkoluymuşum bidaha ki ay adetin 3 günü gel tedaviye başlıcaz dedi tabi bn hep dua ettim bidahaki ay adet olmadım ve şuan 17 haftalık hamileyim doktora git ve bol bol dua et canım

Back
X