Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Benim de evlendiğimden beri adetlerim düzensizleşti. Bazen yalnızca 2 gün gecikir bazen de 1 hafta 15 gün :KK12: reglim bugün bitti. Soğan suyu içiyorum bakalım adet düzensizliğine iyi geliyormuş

Benim de evlendiğimden beri adetlerim düzensizleşti. Bazen yalnızca 2 gün gecikir bazen de 1 hafta 15 gün :KK12: reglim bugün bitti. Soğan suyu içiyorum bakalım adet düzensizliğine iyi geliyormuş
ins ise yarar yararsa yaz buraya yaa ben covanpercemi denedim aslanpencesi ile birlikte hiccccc banamisin demedi bugun doktora soledm gülüor.duzenszlik olabilir dio doğum kontrol hapini birakmistm da etkiler dedi stres oluo insan şişiyosun ya oda etkillio

ins ise yarar yararsa yaz buraya yaa ben covanpercemi denedim aslanpencesi ile birlikte hiccccc banamisin demedi bugun doktora soledm gülüor.duzenszlik olabilir dio doğum kontrol hapini birakmistm da etkiler dedi stres oluo insan şişiyosun ya oda etkillio
Tamam canım söylerim hayıt suyu dene bi

olure birde onu deneyeyim nasil kullanilmasi gerekior 1 ay kdr yaa adwt olmaya yakinmi nasil
Adetin bittikten sonra başla 15 gün iç. Nasıl kullanman gerektiğini aldığın yer söyler ben bu ay soğan suyu sonra hayıt suyu alacamm İnşallah suyunu al direkt o daha etkili

Beraber mi kullandın kız ikisini
ewt hehe ama sonra gelmeyince sadece civanperçemi ictm bu 2 ay once yasmini birakmistm dedm sknra yazz a geceyim oda bacak agrisi yapti bende 3 gun icebildm leke gibi geldi bitti onlar mi etkiledi ki acaba ya ictm onlari banamisin demedi bitkisel takilayim dedm de yok tahlilleri yeni yaptrdm sonra enfeksionda cikmadi eee smearde baktirdm bisey cikmadi temiz dedi yumurtalillarmdada sıkıntı görmedi daha ne yapayim dimi....illa gec gelicek bu yumurtlama donemi bittikten sonra akinti seffafdan kayganliktan beyaza donuyormus sizdede oyle oldumu yada nasil oldu herkezin farklimi acaba dedm de

ewt hehe ama sonra gelmeyince sadece civanperçemi ictm bu 2 ay once yasmini birakmistm dedm sknra yazz a geceyim oda bacak agrisi yapti bende 3 gun icebildm leke gibi geldi bitti onlar mi etkiledi ki acaba ya ictm onlari banamisin demedi bitkisel takilayim dedm de yok tahlilleri yeni yaptrdm sonra enfeksionda cikmadi eee smearde baktirdm bisey cikmadi temiz dedi yumurtalillarmdada sıkıntı görmedi daha ne yapayim dimi....illa gec gelicek bu yumurtlama donemi bittikten sonra akinti seffafdan kayganliktan beyaza donuyormus sizdede oyle oldumu yada nasil oldu herkezin farklimi acaba dedm de
O kadar üst üste yaparsan bozaesın tabi düzenini 🤣🤣rahat dur kız yerinde

O kadar üst üste yaparsan bozaesın tabi düzenini 🤣🤣rahat dur kız yerinde
heheheheh bozdum aynen smdi bak bu ay gelmez biliorm yani gerci yumurtlama donemimi yakaladm akinti vs eee yumurtlama olduysa adette olur dimi illaki genelde yumurtlamadan 2 hafta sonra denilior ama guvenim kalmadi vala yine tarlusal kullnmak zorunda kalmayayım da hehhw😇😇😇😇😇😇

Merhaba. Bende de çok düzensizlik var. Hem düzensiz, hemde uzun sürüyor. Bitkisel ürün ne kullanırsam faydası olur, gecen ay 14 gün temiz kalabildim sonra yine başladı. Âdet 10-12 sürüyor.

Merhaba. Bende de çok düzensizlik var. Hem düzensiz, hemde uzun sürüyor. Bitkisel ürün ne kullanırsam faydası olur, gecen ay 14 gün temiz kalabildim sonra yine başladı. Âdet 10-12 sürüyor.
Bitkisel birşey kullanmadan önce doktora gidip hormonalarıza ve usgnize baktırın lütfen. Hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum bu Saraçoğlu kürlerinin birini izlerken şununuz varsa asla kullanmayın dedi kendinizi riske atmayın. Ayrıca kuzenime yıllar önce düzensizlikten ötürü doktor doğum kontrol ilacı verdi halamlar kullandırmadı doktor keşke kullansaydın demiş çok denedi ama maalesef hamile kalamıyor.

Back
X