- 4 Mart 2018
- 142
- 50
- 98
- 31
- Konu Sahibi Brave Capricorn
- #2.521
Bana da o hapı verdi ama kullanmadım 15 gün sonra prolaktin biraz düşmüş çünküprolaktin yüksekliği icin dostinex verdi doğum kontrol sıra gelmedi. onu alma amaciyla gitmistim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da o hapı verdi ama kullanmadım 15 gün sonra prolaktin biraz düşmüş çünküprolaktin yüksekliği icin dostinex verdi doğum kontrol sıra gelmedi. onu alma amaciyla gitmistim.
cok iyi oylsyse:)Bana da o hapı verdi ama kullanmadım 15 gün sonra prolaktin biraz düşmüş çünkü
yumurtlama donemim yeni gecti yapışkan oluo ya o donemde ole biseydi sonra beyaza dondu aşırı rahatsz edicek kdr yogun deil ama gelio bugun azdi gerci bayaga bi koku enfeksion yeni baktirdm ztn yok. istee nebilm mrk etttm acaba yumurtlama donemi sonrasi oluomu dieNormali böyle
ins ise yarar yararsa yaz buraya yaa ben covanpercemi denedim aslanpencesi ile birlikte hiccccc banamisin demedi bugun doktora soledm gülüor.duzenszlik olabilir dio doğum kontrol hapini birakmistm da etkiler dedi stres oluo insan şişiyosun ya oda etkillioBenim de evlendiğimden beri adetlerim düzensizleşti. Bazen yalnızca 2 gün gecikir bazen de 1 hafta 15 günreglim bugün bitti. Soğan suyu içiyorum bakalım adet düzensizliğine iyi geliyormuş
Tamam canım söylerim hayıt suyu dene biins ise yarar yararsa yaz buraya yaa ben covanpercemi denedim aslanpencesi ile birlikte hiccccc banamisin demedi bugun doktora soledm gülüor.duzenszlik olabilir dio doğum kontrol hapini birakmistm da etkiler dedi stres oluo insan şişiyosun ya oda etkillio
olure birde onu deneyeyim nasil kullanilmasi gerekior 1 ay kdr yaa adwt olmaya yakinmi nasilTamam canım söylerim hayıt suyu dene bi
Adetin bittikten sonra başla 15 gün iç. Nasıl kullanman gerektiğini aldığın yer söyler ben bu ay soğan suyu sonra hayıt suyu alacamm İnşallah suyunu al direkt o daha etkiliolure birde onu deneyeyim nasil kullanilmasi gerekior 1 ay kdr yaa adwt olmaya yakinmi nasil
heee tmm yumurtlama donemi yeni gecti şimdi kullansam olmaz ozmn dimi gecti sanirimAdetin bittikten sonra başla 15 gün iç. Nasıl kullanman gerektiğini aldığın yer söyler ben bu ay soğan suyu sonra hayıt suyu alacamm İnşallah suyunu al direkt o daha etkili
Yoo kullanma simdi. Genelde kürler adet bitiminden sonra kullanılıyor.heee tmm yumurtlama donemi yeni gecti şimdi kullansam olmaz ozmn dimi gecti sanirim
hee tmm oteki kürü oylee kullandm adetim biter bitmez 1 ay civanpercemi ve aslinpencesi kullanmistm icerek her gun banamisin demedi kizz dahada yeni gittim dokotra bisey cikmadi amaYoo kullanma simdi. Genelde kürler adet bitiminden sonra kullanılıyor.
Beraber mi kullandın kız ikisinihee tmm oteki kürü oylee kullandm adetim biter bitmez 1 ay civanpercemi ve aslinpencesi kullanmistm icerek her gun banamisin demedi kizz dahada yeni gittim dokotra bisey cikmadi ama
ewt hehe ama sonra gelmeyince sadece civanperçemi ictm bu 2 ay once yasmini birakmistm dedm sknra yazz a geceyim oda bacak agrisi yapti bende 3 gun icebildm leke gibi geldi bitti onlar mi etkiledi ki acaba ya ictm onlari banamisin demedi bitkisel takilayim dedm de yok tahlilleri yeni yaptrdm sonra enfeksionda cikmadi eee smearde baktirdm bisey cikmadi temiz dedi yumurtalillarmdada sıkıntı görmedi daha ne yapayim dimi....illa gec gelicek bu yumurtlama donemi bittikten sonra akinti seffafdan kayganliktan beyaza donuyormus sizdede oyle oldumu yada nasil oldu herkezin farklimi acaba dedm deBeraber mi kullandın kız ikisini
O kadar üst üste yaparsan bozaesın tabi düzeniniewt hehe ama sonra gelmeyince sadece civanperçemi ictm bu 2 ay once yasmini birakmistm dedm sknra yazz a geceyim oda bacak agrisi yapti bende 3 gun icebildm leke gibi geldi bitti onlar mi etkiledi ki acaba ya ictm onlari banamisin demedi bitkisel takilayim dedm de yok tahlilleri yeni yaptrdm sonra enfeksionda cikmadi eee smearde baktirdm bisey cikmadi temiz dedi yumurtalillarmdada sıkıntı görmedi daha ne yapayim dimi....illa gec gelicek bu yumurtlama donemi bittikten sonra akinti seffafdan kayganliktan beyaza donuyormus sizdede oyle oldumu yada nasil oldu herkezin farklimi acaba dedm de
heheheheh bozdum aynen smdi bak bu ay gelmez biliorm yani gerci yumurtlama donemimi yakaladm akinti vs eee yumurtlama olduysa adette olur dimi illaki genelde yumurtlamadan 2 hafta sonra denilior ama guvenim kalmadi vala yine tarlusal kullnmak zorunda kalmayayım da hehhwO kadar üst üste yaparsan bozaesın tabi düzeninirahat dur kız yerinde
Bitkisel birşey kullanmadan önce doktora gidip hormonalarıza ve usgnize baktırın lütfen. Hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum bu Saraçoğlu kürlerinin birini izlerken şununuz varsa asla kullanmayın dedi kendinizi riske atmayın. Ayrıca kuzenime yıllar önce düzensizlikten ötürü doktor doğum kontrol ilacı verdi halamlar kullandırmadı doktor keşke kullansaydın demiş çok denedi ama maalesef hamile kalamıyor.Merhaba. Bende de çok düzensizlik var. Hem düzensiz, hemde uzun sürüyor. Bitkisel ürün ne kullanırsam faydası olur, gecen ay 14 gün temiz kalabildim sonra yine başladı. Âdet 10-12 sürüyor.