Adet düzensizliği

Clara007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
318
-3
48
Merhaba kızlar, 4 yıldır evliyim hiç doğum kontrol hapı kullanmama rağmen hamile kalmadım ve buna ek olarak adet duzensizligi var sac dökülmesi ve cok stresliyim. Jinekologa gittim herşey normal çıktı bisey yok dedi ama Bazen 30 gunde geliyor adetim bazen 26 bi kac gun fark ediyo, stresten olurdur dedi doktorum çok abartılacak bi düzensizlik değilmiş ama yinede benim içim rahat değil öneriniz varmı? Pcos olabilirmiyim? Testler yaniltabilir sonuçta

Son düzenleme:
Benim de adetim çok düzensizdi. Yani bazen 3 4 ay hiç olmazdı bazen 1 ayda 2 kez olurdu. Meğersem amh seviyem düşükmüş. Pco ultrasonda görünebilir ama sadece pcoda olmuyor düzensizlik bilginiz olsun

Benim de adetim çok düzensizdi. Yani bazen 3 4 ay hiç olmazdı bazen 1 ayda 2 kez olurdu. Meğersem amh seviyem düşükmüş. Pco ultrasonda görünebilir ama sadece pcoda olmuyor düzensizlik bilginiz olsun
Kan testi yapıldı jinekolojik muayenede yapıldı bişey çıkmadı, her ay adet oluyorsan iyi dedi doktor ama hamile kalamam kafamı karıştırıyor..

Bu konuda kaç sene hastaneye gittim. Bi Dr kısır dedi; biri zorlama olmaz dedi. Pco dediler. Sonra şans eseri eşim test verdi ve onun değeri düşük çıktı. Ve sorun eşte olunca tedavi daha kolay oluyor. Siz tüm testlerinizi yaptıktan sonra eşiniz ile de gidin. Daha doğru bı tedavi ile inşallah kısa sürede sizde güzel haberi alırsınız.

Bu konuda kaç sene hastaneye gittim. Bi Dr kısır dedi; biri zorlama olmaz dedi. Pco dediler. Sonra şans eseri eşim test verdi ve onun değeri düşük çıktı. Ve sorun eşte olunca tedavi daha kolay oluyor. Siz tüm testlerinizi yaptıktan sonra eşiniz ile de gidin. Daha doğru bı tedavi ile inşallah kısa sürede sizde güzel haberi alırsınız.
Eşim korkuyor ya bişey çıkarsa diye ikna edemedim daha, ben her ay adet olsamda adetim duzensiz diyebiliriz yani? Inşallah sağolun

Eşim korkuyor ya bişey çıkarsa diye ikna edemedim daha, ben her ay adet olsamda adetim duzensiz diyebiliriz yani? Inşallah sağolun
Biz de öyle diye diye 5 yıl kaybettik 🙏 evet ilk başta çok ümitsiz oluyorlar. Ama Allah'a şükür ki kolay bı sekilde aşıldı sorun.

Back
X