Adet Düzensizliğim Var Acaba Hamile Olduğum Nasıl Anlaşılır

canan032

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
5
0
86
Malatya
Adetlerim düzensiz ve hamilelik belirtilerinden sadece göğüs ağrım var acaba hamile olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim adet günüme daha var ben sabırsızlanıyorum 2 adet idrar testi yaptım fakat birşey çıkmadı konuyu nereye açacağımıda bilemedim forum yöneticileri artık konuyu uygun bölüme taşırsınız. Konu ile bilgili tecrübe sahibi kim olursa olsun bi cevap bekliyorum.

canım benimde adetlerimde düzensizlik vardı korunma hapını bırakmıştım birçok idrar testi yapmıştım negatifti hep.adetine ne kadar var senin tahminince.benim akıntı ve gögüslerimde sızlamalar vardı doktora gittiğimde ultrasonla baktı ve 6 haftalık hamilesin demişti bana.inşallah seninde öyle olur.uyku hali mide bulantısıda vardı bu arada.herşey gönlünce olsun.

slm bende aynı durumdayım.poc dan dolayı düzensiz adet görüyorum.35.gün bu gün bakalım.hayırlısı. bence en doğrusu dokdora danışmak.adet yumurtalamadan 14 gün sonra başlıyor. ovulasyon olduğu günü anlamanın yolları var.eğer o günü biliyorsan ve 14 gün geçmişse adet olmamışsan şüpelenmelisin.

ılgılendıgın ıçın sagol cıvcıvım benım adetım mayıs 1 de olmustu sımdıde gogusleırımde agrı var sadece gebelık testı yaptım ecde fakat bı sey cıkmadı tekrar tesekur ederım ılgılendıgın için

slm arkadaslar sımdı ben adetlerımın gununu bılemıyorum tam tarıhınıde kestıremıyorum acaba nasıl bulabılırım bana yardımcı olacak varmı

slm arkadaslar sımdı ben adetlerımın gununu bılemıyorum tam tarıhınıde kestıremıyorum acaba nasıl bulabılırım bana yardımcı olacak varmı

Adet olduğun ilk günden itibaren saymaya başla gününü bir yere yaz yada takvim tutarsan sana daha kolay gelir... Böyle birkaç ay tutarsan adetin düzenlimi değilmi daha iyi anlarsın... a.s. Eğer bir ayın içinde iki defa adet görürsen bu düzensizlikdir yada çok geçiyorsa günün 2 ay gibi mesela bu düzensizlik belirtisidir.. Eğer varsa doktora gitmelisin sebebini araştımak gerekir sağlıklı bir gebelik geçirmek daha rahat olur...

slm arkadaslar benım goguslerım cok agrıyordu sıze bahsetmıstım ama benden kan geldı ve 4 gundur devam edıyo ve bu ayın içinde ıkıncı kez kan gelıyor bırde benden bıraz pıhtı cıktı acaba bunlar düsük belirtileri mi bı bılgısı olan varsa cale cvb yazarsanız sevınırım

slm arkadslarr..benımde bı sorunum var eylulun 30unda adet oldum bıtımınden bıgun once ılıskı yasadım.buay adet olmadım yarın bes gun olucak fakat ıkıncı hamılelım olucak bu eger varsa .ama ben suphelerımı yazım sıze buayın bırınd egosgulerım agrımaya basladı ama adet agrısı olsaydı anlardım acı sızı var dokunamıorum gosgulerımı sıktımda çokaz bı sıvı gelıoo ayrıca çok akıntım var fazlasyla kokusuzz beyaz ıdarar sık çıkıorum gazım var ıstıfra ettım bugun 4gundr mıdem bulanıoo uyku basıoo halsızımm...ama goguslerımdekı agzrı benı suphelendıroo adetlıyekn rısk olmadını bılıodum ama varmıs o sekıldede kalınabılıomuss test yaptım negatıf çıktı ama en az bıhafta dıolar bellı olması ıçın kan tahlılınde çıkıomus adetın gecıkmesıne gerek kalmadannn sızce hamılemıyım...sureklu öğürüorum....ama gogus uçlarım çok acıoo sızlıoo dokundumdaaa offffffff..hıç ıstemıorum bu gebelııı

kizlar ben adetim duzensiz bebek istiyoruz 5 aydir benim bazi belirtilerim var goguslerim sisti kasik ve belim agriyor kusmak istiyorum bazen ama kusamiyorum canim biseyler istiyo ne oldugunu bilmiyorum akintilarim var akitimin arasinda bir leke geldi acik kirmizi gibi gecen gunlerde bilmiyorum hamilemiyim cooook istiyoruz ama olmuyo test henuz yapmadim adetimin birinci gunu ise 9_12-2011

benim adetlerimde çok düzensiz erken geliyor 20 günde falan hamile kalmak istiyorum yumurtlamamı hesaplayamıyorum ben ne yapabilirim lütfen bana yardım edin

merhaba
bende senin gibiyim.agustos ayına kadar düzenliydi 28 günde 1 oluyordum. ağustosta adet olmadım 50 gün. adet söktürücü kullandım. ondan beridir 21 22 günde bir oluyorum düzensizleşti. bebek istiyorum ama yumurtlama dönemimi bilmiyorum. kasıklarım çok agrıyor bu ayda. dr a gittim herşey normal yumurtan çok dedi. şimdi regl im tahmin edebildiğimce 1 gün gecikmiş görünüyor. ama kasık ve bel agrısından başka bir de sık idrara çıkma dışında birşey yok. bunlarda adet belirtisi de olabilir. heveslenip heveslenip hayal kırıklıgı yaşamaktan bıktım.

canim uzun zaman olmus yazmayali ? simdi hamilemisin peki ? ins hamilesindir.

benimde adet düzensiligim vardi.. bazen 40. günde bazen 16. günde geliyordu. yani ne zaman gelecegi belli degildi.. psikolojim bozulmustu ve doktor bana bitkisel ilac verdi ( agnus castus ) icinde hayit tohumuda varmis duzene sokar diye.ilk ayinda hemen etkisini gösterdi ve 28. gunde regl olmustum. ve bu ay 2. kullanim olacak en az 3 ay kullanilacakmis.. cok zor durum allah yardimcimiz olsun..

merhaba kiźlar ben 9yıldır bebis istiyorum ama hiç hamile bile kalamadım tabi herdey tüm tesler yapıldı bendede esimdede promlem yok gözüküyor ve adetlerim cok düzrnliydi uzun zamandır ama gecen ay 12 gün gecikti bu ayda 3gün geciktiacaba diyorum bebek yermi yapıor bu arada tabi adet belirtilerimde var tam oldum diorum gidiorum sadece beyaz akıntı var

test yapmadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…