slm arkadaslar sımdı ben adetlerımın gununu bılemıyorum tam tarıhınıde kestıremıyorum acaba nasıl bulabılırım bana yardımcı olacak varmı
canim uzun zaman olmus yazmayali ? simdi hamilemisin peki ? ins hamilesindir.merhaba
bende senin gibiyim.agustos ayına kadar düzenliydi 28 günde 1 oluyordum. ağustosta adet olmadım 50 gün. adet söktürücü kullandım. ondan beridir 21 22 günde bir oluyorum düzensizleşti. bebek istiyorum ama yumurtlama dönemimi bilmiyorum. kasıklarım çok agrıyor bu ayda. dr a gittim herşey normal yumurtan çok dedi. şimdi regl im tahmin edebildiğimce 1 gün gecikmiş görünüyor. ama kasık ve bel agrısından başka bir de sık idrara çıkma dışında birşey yok. bunlarda adet belirtisi de olabilir. heveslenip heveslenip hayal kırıklıgı yaşamaktan bıktım.
Yok cnm nerdecanim uzun zaman olmus yazmayali ? simdi hamilemisin peki ? ins hamilesindir.
allah yardimcin olsun canimm ins tedavi basarili gecer..Yok cnm nerde
Hatta tüp bebek tedavisi ne başlıyorum
Benim yumurta rezervimde sorun çıktı
Sağol canım inşallahallah yardimcin olsun canimm ins tedavi basarili gecer..
merhaba kiźlar ben 9yıldır bebis istiyorum ama hiç hamile bile kalamadım tabi herdey tüm tesler yapıldı bendede esimdede promlem yok gözüküyor ve adetlerim cok düzrnliydi uzun zamandır ama gecen ay 12 gün gecikti bu ayda 3gün geciktiacaba diyorum bebek yermi yapıor bu arada tabi adet belirtilerimde var tam oldum diorum gidiorum sadece beyaz akıntı var
simdi yaptım negatiftest yapmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?