sweetday Kübram ve Feyzam Kayıtlı Üye 22 Aralık 2012 463 455 123 İstanbul 17 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi canan032 #21 mersin mk .!.: simdi yaptım negatif Genişletmek için tıkla... bende de negatif çıkıyor ama 4 gün gecikmem var en iyisi kan testi diyorlar. vaktin varsa yaptır kanda da çıkmazsa bir doktora görün baya geçmiş günün
mersin mk .!.: simdi yaptım negatif Genişletmek için tıkla... bende de negatif çıkıyor ama 4 gün gecikmem var en iyisi kan testi diyorlar. vaktin varsa yaptır kanda da çıkmazsa bir doktora görün baya geçmiş günün
E emilyyc Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2015 1 0 1 31 19 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi canan032 #22 Merhaba ben 5 aylik evliyim. Normalde de adetim duzensiz iki ayda bir geliyo fakat bugun 32 gun oldu geceli iki uc kere test yaptim tek cizgi cikti bende anlamadim artik yardimci olabilir misiniz?? :)
Merhaba ben 5 aylik evliyim. Normalde de adetim duzensiz iki ayda bir geliyo fakat bugun 32 gun oldu geceli iki uc kere test yaptim tek cizgi cikti bende anlamadim artik yardimci olabilir misiniz?? :)