adet düzensizliginden gına geldi..

pko nuz olabılır hormonlarınıza baktırın ve tsh hormonlarınıza..

Sağlık meslekte öğrenciydim ve aynı dertten sevk alıp her ay dr. giderdim hap kullanmayınca adet olamaz ,karnım şişerdi...Bir gün gene hastanedeyken başhekim yardımcısı beni çağırmıştı...Kızım dedi adet olamaktan başka sorunun yok ...Sürekli hp kullanırsan hormanlarını etkilersin daha farklı sorunlar olarak sana döner ,bebeğim olmaz ilerde diyede düşünme demişti...DR. dinledim kilolarımdan kurtuldum hap kullanmadım...3. bebeğimlede kiloluda olsam adetlerim düzeldi...Benim tavsiyem kilonu mutlaka ver iyi bir dr. git ...

Polikistik over olabilirsin canım kilo problemi önemli etken benim yakın arkadaşımda vardı eğer polikistik over ise mutlaka ilaç tedavisi gerekli insülin direncine bağlı oluşuyor çünkü bende üniversitedeyken adet düzensizliği sorunu yaşadım muayenemi oldum tamamen stresten kaynaklı olduğunu söylemişti ozaman önemli bi durumda olmayabilir yani doktora mutlaka gitmelisin ve ilaçlarını kullanmalısın ben hamile kalmadan öncede kontrol amaçlı kadın doğumcuya gittim ve bir hormonumun yüksek olduğunu öğrenmiştim ve bu hormon gebeliği engelleyen bir hormondu eğer gitmeseydim ilaç kullanmıcaktım ve belkide aylarca bebeğim neden olmuyor diye dolanıcaktım..

Evet saydklrnizn hepsi var ama dedigm gibi kist yok dedi .artik mecburyse kullancm bakalm doktor ne diyecek

Bildiğim kadarıyla polikistik demek yumurtalıkların normalden biraz daha büyük olması demek. Öyle olunca da çatlaması daha zor oluyor haliyle. Siz yine de bir araştırın.Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…