- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Adet görebilmem icin birde yumurtaliklarimin calismasi icin dogum kontrol hapini sadece 1 ay kullanmami soyledi ama hala olamadimama şunu da anlamış degilim gebelik istedigini söyledin sanirsam . buna ragmen neden dogum kontrol hapi verdi acaba
bence kullanma
Adet görebilmem icin birde yumurtaliklarimin calismasi icin dogum kontrol hapini sadece 1 ay kullanmami soyledi ama hala olamadim
Arkadaşım aynı siz gibiydi ki hala öyle oda sadece soğan suyuyla regl oluyor bebek İstemi başlayınca doktora gitti duphaston kullandı devamlı oda bi yere kadar adet söktü ilaç ve iğne tedavileri gördü yumurtalar büyümedi aşılama yaptırdı 2.tuttu rahim bebeği Yok etti kürtaj sonrası yine regl olmadı doktor bi daha aşılama yaptı tutmadı şuan tüp bebekte yumurtalar toplandı rahim dinlendirme yapılıyor öteki ay transferaynen bendensinnn..
6 aydır görmüyodum
emeeeennn dedim soğan kürüne başladım . daha öncede çok yaptim soğan kürü..
sonra gün içinde bi bardakta hayıt tohumu demleyip içtim ..
sökülüverdi 2 hafta sonunda... sogansız adet olamiyom anliycann
Arkadaşım aynı siz gibiydi ki hala öyle oda sadece soğan suyuyla regl oluyor bebek İstemi başlayınca doktora gitti duphaston kullandı devamlı oda bi yere kadar adet söktü ilaç ve iğne tedavileri gördü yumurtalar büyümedi aşılama yaptırdı 2.tuttu rahim bebeği Yok etti kürtaj sonrası yine regl olmadı doktor bi daha aşılama yaptı tutmadı şuan tüp bebekte yumurtalar toplandı rahim dinlendirme yapılıyor öteki ay transfer
canım bu soğan kürünü nasıl uyguladın acaba hangi gün başladınaynen bendensinnn..
6 aydır görmüyodum
emeeeennn dedim soğan kürüne başladım . daha öncede çok yaptim soğan kürü..
sonra gün içinde bi bardakta hayıt tohumu demleyip içtim ..
sökülüverdi 2 hafta sonunda... sogansız adet olamiyom anliycann
canım bu soğan kürünü nasıl uyguladın acaba hangi gün başladın
Adet olabiliyor musunuz bir de gebelik oluştu mu sizdeAdet görebilmem icin birde yumurtaliklarimin calismasi icin dogum kontrol hapini sadece 1 ay kullanmami soyledi ama hala olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?