Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gecikmesi en büyük belirti zaten hiç idrar testiyle uğraşmayıp kan verin benceKızlar takvime göre adetim 2 gün gecikti öncesinde kasık batmam fln olurdu hiç birşey yok hafif beyaz akıntı ama başka birşey yok adet öncesi göğüs ağrım yok anlamadım böyle bir durum yaşayan var mı
Bayram bitişine kadar beklerim olmadı direk doktora giderim zaten diye düşündüm bana kalsa hemen test alıp yaparımda eşim bekle diyor daha önce 3 kaybım varAdet gecikmesi en büyük belirti zaten hiç idrar testiyle uğraşmayıp kan verin bence
Aslında şuan kan verseniz kesin sonuç alırsınız adet gecikmiş ama siz bilirsiniz tabiki. Etken öğrenmek de pek iyi olmuyor beklemek stresli oluyor, siz yine de dikkatli davranın inşallah bebeğiniz sizinledirBayram bitişine kadar beklerim olmadı direk doktora giderim zaten diye düşündüm bana kalsa hemen test alıp yaparımda eşim bekle diyor daha önce 3 kaybım var
İnşallah hatta test alıyım eğer varsa bayram hediyemiz olur diye düşündümAslında şuan kan verseniz kesin sonuç alırsınız adet gecikmiş ama siz bilirsiniz tabiki. Etken öğrenmek de pek iyi olmuyor beklemek stresli oluyor, siz yine de dikkatli davranın inşallah bebeğiniz sizinledir![]()
Güzel haberlerinizi bekliyoruzİnşallah hatta test alıyım eğer varsa bayram hediyemiz olur diye düşündüm
Benimde 5 gün gecikti kasık ve bel ağrım var akıntım da var ama dün kan verdim negatif çıktı hasta da olamadım acana geç döllenme mi diye bende düşünüyorum ve beklemedeyimKızlar takvime göre adetim 2 gün gecikti öncesinde kasık batmam fln olurdu hiç birşey yok hafif beyaz akıntı ama başka birşey yok adet öncesi göğüs ağrım yok anlamadım böyle bir durum yaşayan var mı
Bence bekle olabilirBenimde 5 gün gecikti kasık ve bel ağrım var akıntım da var ama dün kan verdim negatif çıktı hasta da olamadım acana geç döllenme mi diye bende düşünüyorum ve beklemedeyim
Dayanamdım aldım test şimdi mi yapsam sabah mı bilemedimGüzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
Gecikme varmış zaten, bebiş varsa çıkacaktır hemen. İnşallah pozitifi görürsünüzDayanamdım aldım test şimdi mi yapsam sabah mı bilemedim
Bize de haber verin sonucu isterseniz sabah ilk idrarla yapın daha net sonuç içinDayanamdım aldım test şimdi mi yapsam sabah mı bilemedim
Dayanamdım aldım test şimdi mi yapsam sabah mı bilemedim
İnşallah 3 kere kayıp yaşadım gluten hassasiyetim varmış glutenslz besleniyorumGecikme varmış zaten, bebiş varsa çıkacaktır hemen. İnşallah pozitifi görürsünüz![]()
Sabah net sonuç yazıyor eşim kalkmadan yaparım bayramlaşırkende söylerim inşallah varsaBize de haber verin sonucu isterseniz sabah ilk idrarla yapın daha net sonuç için
Ayy hadi inşallahSabah net sonuç yazıyor eşim kalkmadan yaparım bayramlaşırkende söylerim inşallah varsa
İnşallah tatlımAyy hadi inşallah![]()
Ne yaptınız ?İnşallah tatlım![]()
Dün akşam hafif açık kahve leke geldi adet olucam diye bekledim yapmadım test , bugün olmayı beklicem yani gecikmede lekelenme olur mu bilemedim adet gecikmesinde yerleşme kanamasıNe yaptınız ?
Olabilir benim de 5. Haftamda gelmişti birazDün akşam hafif açık kahve leke geldi adet olucam diye bekledim yapmadım test , bugün olmayı beklicem yani gecikmede lekelenme olur mu bilemedim adet gecikmesinde yerleşme kanaması
Bende işte akşam gelince hafif lekelenme olunca sabaha olurum diye bekledim yapmadım testOlabilir benim de 5. Haftamda gelmişti biraz