Adet gecikmesi nedeni?

Masal58

Aynaya bakan yüzünü, Kalbe bakan özünü görür
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
575
397
53
Merhaba arkadaslar oncelikle cevap verecek olanlara simdikten cok tesekkur ederim Allah razi olsun :) hemen konuya geciyorum : ben her ay duzenli adet oluyorum ve her 25gunde bir oluyorum... En son 1ocakta oldum hesaplamama gire 26sinda adet olmam gerekiyordu ve suan ne adet sancisi ne adet hic bisey yok... Bebek istiyoruz ama prolaktinim yuksek oldugundan olmuyo bunun uzerine testere disli aslan pencesi kullaniyordum bir aydir ve pazartesi sonlandiemistim bi hafta durup tekrar yarin baslayacam insAllah... Testere disli aslan pencesi adeti durdurur mu acaba ondan mi adetim yok? Kullananlar ne gibi seylerle karsilastilar kafam cok karisik... Bilgilendirirseniz cok sevinirim Allaha emanet olun

Merhaba gebelik testi yaptiniz mi?
Hayir yapmadim en iyi test adet gecikmesinin 4. Veya 5. Gunu yapilirmis ben sali gunu yapacam insAllah.. Ama ne bilim hamile olmam dusuk bi ihtimal gibi grliyo o yuzden yani :/

Hayir yapmadim en iyi test adet gecikmesinin 4. Veya 5. Gunu yapilirmis ben sali gunu yapacam insAllah.. Ama ne bilim hamile olmam dusuk bi ihtimal gibi grliyo o yuzden yani :/
İnsan problemleri olunca hem umut ediyor hemde hayal kirikligi olmasin diye icten ice olmayacak zaten diyor.. Ama gebelikte bir ihtimal once test yapin sonra negatifse bitkisel caylari icmeye devam edersiniz. Ayrica bizzat doktordan dinledim iliskiden 10 gun sonra cikarmis gebelik mevcutsa

Aynen oyle aslinda hem umudum var hemde hayir ya diyerek hayal kirikligi yasamak istemiyorum bi nevi kendimi kandirmaya calisiyorum.. Son dediginizi anlamadim kusura bakmayin. Acikcasi ovulasyon zamanlara dikkat ediyorum 13.cu gune tekabül etmisti iyi hatirliyorsam.

testi yap canım ondan sonra eger bir sorun varsa tedavini olursun
gebelik ihtimali var bu nedenle kendine dikkat et

testi yap canım ondan sonra eger bir sorun varsa tedavini olursun
gebelik ihtimali var bu nedenle kendine dikkat et
Tesekkur ederim tavsiyen icin :) acikcasi icim gidiyo testi yapmaya daha oncesinde 4tane yapmistim baya oldu hep negatif cikinca simdi kendimi durduruyorum hayal kirikligindan korkuyorum.. Bugun 3gun gecikti ben sali gunu yaparim diyordum yarin sabah mi yapsam simdi mi yapsam bilemedim:)

canım zaten günün geçmiş bugün bile yapsan olur

Yani test yapmak icin adet gecikmesini beklemek şart degilmiş. İliskiye girdikten 10 gun sonra testte cikar demisti doktor pozitifse eger

Yani test yapmak icin adet gecikmesini beklemek şart degilmiş. İliskiye girdikten 10 gun sonra testte cikar demisti doktor pozitifse eger
Anladim tesekkur ederim sanada bilgilendirdigin icin gercekten :)

Sabahin ilk idrari diyorlar ya o yuzden ne bilim :)

varsa çıkıyor her türlü
ilk idrar denmesinin nedeni idrara uzun saatlerdir başka bir sıvı karışmamış olması ve dinlenmiş olması
ben hiç uymadım bu kurala ve hep çıktı malesef düşüklerim var

Gecmi
gecmis olsun uzuldum ben yinede sabahi beklicem :)

Benimde prolaktinim yüksekti. Troid yüksekti . Korunuyorduk . Adetim 10 gün gecikince anlam veremedim . Test yapayımda kafam rahat etsin dedim . Çift çizgiyi görünce şok oldum . 2. Gebeliğimde adetten 5gün önce öğrenmiştim . Testin Sabah yapılması şart değil .

tamam ama habet ver mutlaka beni etiketlermisin cevaba :)
Etiket nasil yapiliyo bilmiyorumki yeni uyeyim ama mesaj atarim kesin :)) ilgin icin cok tesekkurler heycan basti ayh :)

Bu sorununla ilgili biseyler yaptin mi kür gibi falan? Ama adet gecikmesi sadece 3.cu gunu bugun ne yapsamki

Bu sorununla ilgili biseyler yaptin mi kür gibi falan? Ama adet gecikmesi sadece 3.cu gunu bugun ne yapsamki
Benim zaten bebeğim 7aylıktı emzirdiğim için prolaktimim yüksekti . Birde derler ki emzirmek korurmuş herhalde prolaktinden dolayı diyorlar . Bebek düşünmüyorduk yani. Hamile kalmak istesem troid için tedavi olmam gerekiyormuş sadece. Endokrine gitmiştim orada yaptık tüm testleri. Meğer hamileymişim, prolaktin troid yüksekti yine . Ovulasyon günümde değildi Eminim. Şimdi 3. Yü bekliyoruz anlayacağın.
Testi yaparsan çıkar zaten . Adetten öncede çıkıyor Beklemene gerek Yoktu . Hayırlısı olsun

Merhaba canım inşallah hamilesin ve hamileyim. Bende en son bir ocak günü adet oldum. Benim kimyasal gebelik idi. Adetime son üç gun kaldı. Beklemek çok zor. Sen test yaparsan çıkar bence.

Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin o halde tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…