- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
Amin sağlıklı olsunda tek dileğim bu .Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin o halde tebrikler :)
InsAllah cok isterim bende o mutlulugu tatmak :) Rabbim seninde evladini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insAllah tesekkurler cvp verdigin icinMerhaba canım inşallah hamilesin ve hamileyim. Bende en son bir ocak günü adet oldum. Benim kimyasal gebelik idi. Adetime son üç gun kaldı. Beklemek çok zor. Sen test yaparsan çıkar bence.
Etiket nasil yapiliyo bilmiyorumki yeni uyeyim ama mesaj atarim kesin :)) ilgin icin cok tesekkurler heycan basti ayh :)
Aynen insAllah.. Bende prolaktin yuksekligi nedensizce vardi ve hamile kalmayi engelliyo diye biliyorum yeni dogum yapanda yuksek olur dolayisiyla tekrar hamile kalma ihtimalini dusunmuyo insan ama Allah ol dedi oluverdi senin durumunda benim bi arkadasta ilk kizi 9 aylikti ikinciye hamile kaldi benimle kiz kardesimin arasindada 17 ay var mesela. Umarim iyi bi hamilelik kolay bi dogum ve saglikli sekilde kucagina alirsin insAllah :)Amin sağlıklı olsunda tek dileğim bu .
Ben henüz hamile Değilim inşallah bende hamile kalırım çok istiyorumInsAllah cok isterim bende o mutlulugu tatmak :) Rabbim seninde evladini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insAllah tesekkurler cvp verdigin icin
Pardon hamilesin sansim insAllah canim insAllahBen henüz hamile Değilim inşallah bende hamile kalırım çok istiyorum
Hamile idim bir ocak günü düşük yaptımPardon hamilesin sansim insAllah canim insAllah
Gecmis olsun uzgunum Rabbim tez vakitte bi evlat nasip etsin insAllahHamile idim bir ocak günü düşük yaptım
Amin isteyen herkese nasip etsin inşallah. Adete son üç gun kaldı. Çok merak ediyorum acaba varmıGecmis olsun uzgunum Rabbim tez vakitte bi evlat nasip etsin insAllah
Bende engel olur sanıyordum ki troid daha büyük engel diye biliyorum . Tedavi edilmesi gereken hormonlar bunlar. Benim sonucumda prolaktin bayağı Yüksek çıkmıştı endokrin uzmanına emziriyorum deyince normal dedi bebeğim çok küçüktü sadece anne sütü veriyordum yeni geçmiştim ek gıdaya. Öğrenince çok üzüldüm ama kısmeti varmış . Hormonlar öyle sandığımız gibi engel değilmiş anlayacağın. Umarım yarın güzel haberler alırsınAynen insAllah.. Bende prolaktin yuksekligi nedensizce vardi ve hamile kalmayi engelliyo diye biliyorum yeni dogum yapanda yuksek olur dolayisiyla tekrar hamile kalma ihtimalini dusunmuyo insan ama Allah ol dedi oluverdi senin durumunda benim bi arkadasta ilk kizi 9 aylikti ikinciye hamile kaldi benimle kiz kardesimin arasindada 17 ay var mesela. Umarim iyi bi hamilelik kolay bi dogum ve saglikli sekilde kucagina alirsin insAllah :)
Hayırlısı olsun. Ne kadar gecikti adetin? Soğan kürü tavsiye ederimTesekkurler ilginiz alakaniz icin testi yaptim negatif arkadaslar kismet degilimis uzuldum
Gunaydin tesekkurler :) Bugun 4.cu gün sogan kurunu ben 5gun kadar yaptim basimin icinde lup denilen iki yara cikti bende belki yan etkisidir diye birakmistim bugun tekrar testere disli aslan pencesini baslamam gerek. Bi faudasi olurmu ki rahmin yumurtaliklarin cok guzel demisti drHayırlısı olsun. Ne kadar gecikti adetin? Soğan kürü tavsiye ederim
Soğannkürü ve ardından incir kürü gebeliğe yardımcı oluyor . Ben bir defa denedim ve hemen faydasını gördüm banada görümcem tavsiye etmişti. Prolaktin için doktorun verdiği ilacı kullansana. Benim karşı komşumda prolaktini yüksek diye hamile kalamadı doktoru ilaç verdi ertesi ay hamile kaldı . Ki prolaktin tek başına gebeliğe engel olsaydı ben dikkat ettiğim halde hamile kalmamam gerekirdiGunaydin tesekkurler :) Bugun 4.cu gün sogan kurunu ben 5gun kadar yaptim basimin icinde lup denilen iki yara cikti bende belki yan etkisidir diye birakmistim bugun tekrar testere disli aslan pencesini baslamam gerek. Bi faudasi olurmu ki rahmin yumurtaliklarin cok guzel demisti dr
Ibrahim Saracoglu hormon yukletmeyin diyo ne bilim ilac korkutuyor beni acikcasi birde benim testosteronlarda yuksek bugun nane kurune baslicam insAllah. Prolaktine testere disli dedi yaptim bi ay bugun tekrar baslamam gerek bilemiyorum ki kafamda karisik testos yuksek oldugu icin incir tavsiye edilmiyo diye biliyorum endocrin dr gore testo yuksekligi gebelige engel degil diyo jineko engel diyo sastim kaldim bendeSoğannkürü ve ardından incir kürü gebeliğe yardımcı oluyor . Ben bir defa denedim ve hemen faydasını gördüm banada görümcem tavsiye etmişti. Prolaktin için doktorun verdiği ilacı kullansana. Benim karşı komşumda prolaktini yüksek diye hamile kalamadı doktoru ilaç verdi ertesi ay hamile kaldı . Ki prolaktin tek başına gebeliğe engel olsaydı ben dikkat ettiğim halde hamile kalmamam gerekirdi
Canim karin agrisi oldu mu? Benim adet cok duzenli hormon bozuklugum oldugu halde ama 5 gundur yok halada olmadim doktora haftaya sali gunu randevum var sende karin agrisi oldumu?İyi günler kızlar benimde adetim gecikti dr gitttim küçük kistler var dedi bthcg baktırdım negatif çıktı üç ampul progesteron yaptırmamı söyledi yaptırdım bugün 5. Günü ve aynı zamanda 4 gün de soğan suyu içtim ama adet olamadım normal li ilaçtan sonra 2-5 gün arası adet olursunuz diyo ne yapacam bilmiyorum bu durumda olan var mı
Karın ağırım olmadı sade iki gün bel ağrısı çektim ama bugünde adet olamadımCanim karin agrisi oldu mu? Benim adet cok duzenli hormon bozuklugum oldugu halde ama 5 gundur yok halada olmadim doktora haftaya sali gunu randevum var sende karin agrisi oldumu?
Merhaba bence doktora gitmelisin bunun nedenini kimse bilemezki anca varsayimla yola cikariz insandan insana degisir cunkuArkadaşlar merhaba ben Doğum kontrol hapı kullaniyordum. Fakat bıraktım yani söyle oldu 8 aralıkta adet oldum sonraki adet tarihim 4 ocakti bu zaman içinde doğum kontrol hapı kullandım fakat ertesi Ay bırakacağım için hapı geri çekilme yöntemi de kullandık ekstra önlem olarak. 4 ocakta adet olunca hapı bir daha kullanmadım ve hiç iliskimde olmadı adet sonrası su an adet olmam gerek ama olamadım acaba bunun nedeni ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?